Şimdi Ara

VODAFONE Hat Çekim Problemi- İnternet Bağlantısı Kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. VDF Red 25 Plus kullanıyorum. Hattımda sürekli internet bağlantı problemi yaşıyorum.Her gün denk geliyorum bu probleme. 10-15 sn bildiğiniz bağlantı kopuyor web siteleri açılmıyor internet gerektiren uygulamalar açılmıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı ? Varsa çözüm bulabildiniz mi ?

• İnternet kopmaları sırasında 4G/LTE/4.5G simgesi gidiyor mu?
  • Adi üstünde vodafone bu abicim gayet normal bence
    Yağmur yağınca da bende net gidiyordu çok saçma
  • MHleride evlere şenlik çrkmiyor arkadaşlar çekmiyor
  • Yok hocam Full çeken yerde bile internete girmiyor

• bilgincevre B kullanıcısına yanıt

O çekim sorunu değilde, sinyal aldığın baz istasyonunun çok fazla kullanım olduğu zamanlarda kapasitenin dolduğunun göstergesidir

Yoğunluktur o tekst79'un dediği gibi.
  • lanet olsun böyle yoğunluğa. 10 tane kayıt oluşturdum hiçbirine geri dönmedi. Başka operatöre geçiyorum.

• Ahahahahahahhaha😂😂😂😂😂😂😂😂
  • Vodafone bu😉
    En fazla 3 ay kullancaksin🤭
  • VODAFONE Hat Çekim Problemi- İnternet Bağlantısı Kopuyor Suan evd cekim bu sekilde vodafonevodafone tt daha iyi cekiyor evde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 5 Mart 2022; 21:31:2 >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    CA'sız telefon kullanıyorsunuz. Hızlar düşük çıkması, çekmemesi normal. Keşke Xz Premium'la devam etseydiniz.
  • İphone gore daha iyi cekiyor huawei xz premium da ses kisik gelmesi artik beni sikmisti bende degistim telefonu
    Telefonun marka ve modeli söyler misin? Büyük ihtimal band20 olmayan mtk işlemci cihaz kullanıyorsunuz
  • Konuya 3 yorum bırakmışım
    Dur bi 4 olsun bari😳
    Ben de iyiden iyiye ****oll'ü oldum ha😳
    Sinyal barının önemi cok yok 800 MHz de full çekeceğine 1800 de iki birim cekse daha bile performanslı hizmet alınabiliyor sorun Vodafone full cekse bile zaten verim alınamıyor
  • Oyle olmus benim icin hic bir gsm babamin oglu degil ben cekime bakarim fiyat ve internet hizina bakarim hangisi uygunsa onu kullanirim
    👍🏻
    Adam yerine koyup cevap vermiştik, hata yapmışız…
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.