Şimdi Ara

Vodafone HerşeyYanımda Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
3.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıcılara bildirimde bulunulmuş sanırım 1 ocak itibariyle kapanıyor elinizde çek varsa kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 2 Aralık 2024; 18:52:5 >

• Haydaa
  • 2 gündür kodlarını kullandırtmıyordu demekki bundanmış. 1 aralıkta kod aldım, 30.11 skt imiş kullanamadık. Yanımda uygulamasında avantajlar menüsünden de kaldırmışlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 2 Aralık 2024; 19:16:23 >
  • Tüh kötü oldu,zaten Vodafone bişeyde başarılı olsa şaşarım.. oyuncuları reklamlarda zengin etmekten başka
  • Telekomünikasyon firması domates biber mi satar abicim mantıksızdı zaten.
  • Çok ekmeği yedik
    Üzüldüm
  • Eskiden güzeldi şuan pek bir avantajı kalmamıştı zaten. OPET Kart alıyordum hala o iş bitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E-ticaretin tadı kaçtı kargoydu iadeydi carttı curttu diye, daha da kaçacak gibi son %25 olayından sonra
  • İlk açıldığında çarkla verdiği alt limitsiz kodlarla eve bayağı malzeme yığmıştık. Sonra bir havası kalmamıştı.
  • Fatih kullanıcısına yanıt

aynen ilk başlarda alt limitsiz kodlarla bende baya b işeyler almıştım.

Üzdü :(

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

%25 olayı nedir hocam?

• AHOME A kullanıcısına yanıt
    bizim hesap
    2025'te e-Ticaret Ödemelerinde Stopaj Uygulaması Geliyor!
    https://bizimhesap.com/blog/e-ticarete-stopaj-uygulamasi-geliyor
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

şaka gibi

• Broon kullanıcısına yanıt
    Amazon,kendi içindeki satıcılara mesajı yolladı çoktan..resmen e ticareti bitirecekler, yurtdışı alışverişide bitirdiler ..ee müstehaktır ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Aralık 2024; 18:41:34 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

siz para harcamayın tüketmeyin ama biz de bu arada ceplerimizi dolduralım demenin farklı yolu. Muhalefete sus payı verildiyse böyle gider artık...

• Bu konularda doğan'ı takip etmek lazım hangi sektörden çıkıyorsa o sektör kötüye gidiyor...
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    1. Gelecek stopaj oranı belli değil. Maksimum getirilebilecek olan %25 ama o oranda geleceğini sanmıyorum.
    2. Daha da önemlisi bu ekstra bir vergi değil, mevcut verginin daha erken ödenip sonradan mahsuplaşılması. Maliyetlere etkisi olacak mı, paranın zaman değeri olan bir ülkede illa ki olacaktır ama bunu sıfırdan yeni vergi gelmiş gibi düşünmeyin. Yani bunun yüzünden e-ticaret battı bitti gibi bir durum oluşmaz.
  • AHOME A kullanıcısına yanıt

hocam 100'e aldığı ürünü kargo komisyon vs hariç 150'ye satan satıcıdan %25 yani 37,5 keserse ve bunu yıllık gelir vergisinde iade ederse satıcıların çoğunu batırır.100 e al 150 ye sat ama 112,5 elinde geçsin,ayrıca 150 üzerinde kdv ödersen zarar yazarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUVARLAĞIMTIRAK -- 5 Aralık 2024; 13:33:43 >
  • YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

Hocam 150'den almaz onu ve %25 de olmaz oran.

• Son gelişme Hepsiburada ile işbirliği yapılmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.