Şimdi Ara

Vodafone Net dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 Eylülde yeni yerleştiğim binada telefon şebekesi olmadığı için vodafone neti arayarak internetimin dondurulmasını talep ettim.bunun üzerine 29 TL karşılığında 3 aylık dondurabileceklerini söyleyip ben de onayladım.(ben şebeke sorununun bu kadar uzun süreceğini düşünmedim).18 Aralık itibari ile internetim otomatik olarak aktif olmuş ve bana 75 TL lik bir fatura gönderdiler(bana hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmadı).Ben de müşteri hizmetlerini arayıp benim telekoma olan en az 20-25 tane şikayet kaydım olmasına karşın şebeke çekilmediğini bu sebeple hizmet alamadığımı söyledim ve faturamın iptalini talep ettim.Onlar da faturanın iptal edilemeyeceğini 3 aylık süre sonunda benim onları aramam gerektiğini ve tekrar dondurma talebinde bulunmam gerektiğini söylediler.Ben de onlara ilk talebimde süre belirtmediğimi "şebeke olmadığı için" dondurulmasını istediğimi söyledim.Ama benim onların 3 aylık dondurmayı onayladığımı söyleyip kesinlikle faturamı iptal etmiyorlar.İsterseniz 29 TL karşılığında tekrar donduralım diyorlar.Ben de hizmet alamadığım internet için neden sürekli ödeme yapıyorum diye söylendim. O zaman telekomun çekmediği hattı siz çekin ve internet hizmetini verin ben de faturalarımı ödeyim dedim.Hep aynı konuşma "Şebekede sorun mu var biz o zaman o sorunla ilgilenelim".Şimdiye kadar neden ilgilenmediniz peki?Bu konu burada çözülmezse tüketici haklarına başvuracağım.Öğretmenim ve internet her daim lazım oluyor ve internet olmamasının sıkıntısını zaten çekiyorum.Bir de kullanamadığım internetin parasını ceza gibi ödüyorum.

• bunların üzerine taahhütüm olduğu için kapatma cezası 330 TL istiyorlar.Dondurma süreleri de taahhüt dışıymış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Net TAAHHÜT İPTALİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.