Şimdi Ara

vodafone red’e geçil yaptım,memnun kalırmıyım sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır türk telekom kullanmaktayım,vodafone geçiş yaptım sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone'da dikkatli olun müşteri hizmetlerine yolunuz düşmesin. Bir de sarj tüketme olayı var. Bölgenizdeki performansa göre değişir.
  • şarj tüketme olayını duyuyorım sürekli,neden böyle acaba sizce

• Bölgeniz de iyi ise memnun kalırsınız, ben Faturasız kullandım bölgem de iyi idi çok seviyordum, çarktan da her Pazartesi 24 saat geçerli 4 GB geliyordu

• şarj sorunun yoksa

sosyal medyayı cok kullanıyorum dıyorsan

bulundugun bolgede ıyıyse vodafone iyidir

bunları den memnun kalırsan devam edersın.

• Bölgemde berbattı. El mecbur tekrar Turkcell 'e dönüş yaptım. Şuan uçuyor resmen. 👍
    Ha Vodafon m. Hizmetlerine işim düştü 2 sefer. Ben hayatımda...... Böyle ( ileri zekalı) insanlar topluluğu görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 17 Ocak 2021; 21:33:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şöyle. Vodafone'da bağlı olduğunuz baz istasyonunda yoğunluk artınca sizi başka bir istasyona atıyor.

Tabii bu durumu samsung (android 10) ve mediatek işlemcili cihazlarda root'a gerek kalmadan band sabitleme yaparak bu durumu çözebilirsiniz. Qualcomm işlemcili (samsung olmayan) bir cihaz kullanıyorsanız telefona root atarak network signal guru uygulamasını indirerek band sabitleme yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 senedir kullanıyorum fiyat/performans açısından çok memnunum
  • Çok geçmiş olsun, bir aya kaçarsın...
  • Vodafone bayisi olarak söylüyorum uzak dur. Yol yakınken iptal bedelinin miktarı küçükken kurtul. Kullanmak istiyorsan mobil ödemeyi kapat. Android telefonun varsa play store haricinde uygulama yükleme, müzik indirme programları vb kullanma. Sorun yaşamazsın. Mobil ödemeyi kesinlikle kapatmanı öneriyorum.. Hiç bir şey yokken mobil ödeme yapılmış gibi fatura yansıtıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

Vodafone bayisi olarak söylüyorum uzak dur. Yol yakınken iptal bedelinin miktarı küçükken kurtul. Kullanmak istiyorsan mobil ödemeyi kapat. Android telefonun varsa play store haricinde uygulama yükleme, müzik indirme programları vb kullanma. Sorun yaşamazsın. Mobil ödemeyi kesinlikle kapatmanı öneriyorum.. Hiç bir şey yokken mobil ödeme yapılmış gibi fatura yansıtıyor.

Hocam mobil ödemeyi açmıştım durup durmadan bir şey olmaz diye ama son cümlenizden sonra hemen kapattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Hocam mobil ödemeyi açmıştım durup durmadan bir şey olmaz diye ama son cümlenizden sonra hemen kapattım.

Alıntıları Göster

Bayi çalışanı olduğum için görüyorum. Kapat fatura aşımı olmaz. Telefona zarar verecek uygulama yükleme faturan sabit gelir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

Bayi çalışanı olduğum için görüyorum. Kapat fatura aşımı olmaz. Telefona zarar verecek uygulama yükleme faturan sabit gelir .

Alıntıları Göster
    Peki hocam bu vodafone’un şarjı hızlı tüketmesi olayına katılıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Peki hocam bu vodafone’un şarjı hızlı tüketmesi olayına katılıyor musunuz?

Alıntıları Göster

Türkcell de öyle şarj yiyor

• Ben sınırsız redlideyim çok memnunum
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Katıliyorum hocam. Android telefonlarda band sabitleme yaparak sarj sorununu çözebilirsiniz, lakin sizde iphone olduğundan bunu yapmak imkansız gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 18 Ocak 2021; 11:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Katıliyorum hocam. Android telefonlarda band sabitleme yaparak sarj sorununu çözebilirsiniz, lakin sizde iphone olduğundan bunu yapmak imkansız gibi bir şey.
    Hocam şuan çok etkilemiyor açıkcası ama turkcell hatla kıyas yapsam farkı anlarım tabiki. Arada 1 saat filan oynatıyorsa operatör değiştirir bu durum. 15-20 dk ise pek önemli değil.

• Görüşme esnasında şarjın çok gider. Boşta beklerken fazla, şarj yemez

• Ben de Red20 25gb tarifesine geçiş yaptım ama 20 gb olarak gözüküyor, müşteri hizmetleriyle konuşuyorum bakalım

• bende red30 tarifesine geçtim :) bakıp görelim 3 ay cayma bedeli yok zaten 3 ay sonunda Turkcelle geri dönerim daha iyi bir paketle :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.