yıllardır türk telekom kullanmaktayım,vodafone geçiş yaptım sizce hangisi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vodafone red’e geçil yaptım,memnun kalırmıyım sizce
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vodafone'da dikkatli olun müşteri hizmetlerine yolunuz düşmesin. Bir de sarj tüketme olayı var. Bölgenizdeki performansa göre değişir. -
şarj tüketme olayını duyuyorım sürekli,neden böyle acaba sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgeniz de iyi ise memnun kalırsınız, ben Faturasız kullandım bölgem de iyi idi çok seviyordum, çarktan da her Pazartesi 24 saat geçerli 4 GB geliyordu
şarj sorunun yoksa
sosyal medyayı cok kullanıyorum dıyorsan
bulundugun bolgede ıyıyse vodafone iyidir
bunları den memnun kalırsan devam edersın.
-
Bölgemde berbattı. El mecbur tekrar Turkcell 'e dönüş yaptım. Şuan uçuyor resmen. 👍
Ha Vodafon m. Hizmetlerine işim düştü 2 sefer. Ben hayatımda...... Böyle ( ileri zekalı) insanlar topluluğu görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 17 Ocak 2021; 21:33:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi şöyle. Vodafone'da bağlı olduğunuz baz istasyonunda yoğunluk artınca sizi başka bir istasyona atıyor.
Tabii bu durumu samsung (android 10) ve mediatek işlemcili cihazlarda root'a gerek kalmadan band sabitleme yaparak bu durumu çözebilirsiniz. Qualcomm işlemcili (samsung olmayan) bir cihaz kullanıyorsanız telefona root atarak network signal guru uygulamasını indirerek band sabitleme yapabilirsiniz. -
2 senedir kullanıyorum fiyat/performans açısından çok memnunum -
Çok geçmiş olsun, bir aya kaçarsın... -
Vodafone bayisi olarak söylüyorum uzak dur. Yol yakınken iptal bedelinin miktarı küçükken kurtul. Kullanmak istiyorsan mobil ödemeyi kapat. Android telefonun varsa play store haricinde uygulama yükleme, müzik indirme programları vb kullanma. Sorun yaşamazsın. Mobil ödemeyi kesinlikle kapatmanı öneriyorum.. Hiç bir şey yokken mobil ödeme yapılmış gibi fatura yansıtıyor.
-
Hocam mobil ödemeyi açmıştım durup durmadan bir şey olmaz diye ama son cümlenizden sonra hemen kapattım.quote:
Orijinalden alıntı: SaiphVodafone bayisi olarak söylüyorum uzak dur. Yol yakınken iptal bedelinin miktarı küçükken kurtul. Kullanmak istiyorsan mobil ödemeyi kapat. Android telefonun varsa play store haricinde uygulama yükleme, müzik indirme programları vb kullanma. Sorun yaşamazsın. Mobil ödemeyi kesinlikle kapatmanı öneriyorum.. Hiç bir şey yokken mobil ödeme yapılmış gibi fatura yansıtıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Hocam mobil ödemeyi açmıştım durup durmadan bir şey olmaz diye ama son cümlenizden sonra hemen kapattım.
Alıntıları GösterBayi çalışanı olduğum için görüyorum. Kapat fatura aşımı olmaz. Telefona zarar verecek uygulama yükleme faturan sabit gelir .
-
Peki hocam bu vodafone’un şarjı hızlı tüketmesi olayına katılıyor musunuz?quote:
Orijinalden alıntı: SaiphBayi çalışanı olduğum için görüyorum. Kapat fatura aşımı olmaz. Telefona zarar verecek uygulama yükleme faturan sabit gelir .
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Peki hocam bu vodafone’un şarjı hızlı tüketmesi olayına katılıyor musunuz?
Alıntıları GösterTürkcell de öyle şarj yiyor
-
Ben sınırsız redlideyim çok memnunum -
Katıliyorum hocam. Android telefonlarda band sabitleme yaparak sarj sorununu çözebilirsiniz, lakin sizde iphone olduğundan bunu yapmak imkansız gibi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 18 Ocak 2021; 11:25:13 > -
Hocam şuan çok etkilemiyor açıkcası ama turkcell hatla kıyas yapsam farkı anlarım tabiki. Arada 1 saat filan oynatıyorsa operatör değiştirir bu durum. 15-20 dk ise pek önemli değil.quote:
Orijinalden alıntı: Lexco
Katıliyorum hocam. Android telefonlarda band sabitleme yaparak sarj sorununu çözebilirsiniz, lakin sizde iphone olduğundan bunu yapmak imkansız gibi bir şey.
Görüşme esnasında şarjın çok gider. Boşta beklerken fazla, şarj yemez
Ben de Red20 25gb tarifesine geçiş yaptım ama 20 gb olarak gözüküyor, müşteri hizmetleriyle konuşuyorum bakalım
-
bende red30 tarifesine geçtim :) bakıp görelim 3 ay cayma bedeli yok zaten 3 ay sonunda Turkcelle geri dönerim daha iyi bir paketle :D
Benzer içerikler
- vodafone eş sim kart
- mobil veri e den h ye çevirme
- vodafone *123# çalışmıyor
- vodafone tarife iptal etme sms
- telefonum e-sim desteklemiyor ne yapmalıyım
- vodafone mobil imza
- vodafone superbox fiyat
- vodafone hediye internet
- ağda kayıtlı değil samsung
- ağda kayıtlı değil ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X