Şimdi Ara

VODAFONE ŞAKA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 2 ay öncesine kadar vodafone yanımda uygulamasına hattımda tl yada internet paketi olmasa bile sorunsuz girebiliyordum geçen ay internet paketim bitti uygulamaya girip kredi kartım ile paket yükleyim dedim girmedi.telden kaynaklıdır dedim wifi bulup öyle hallettim.bu ayda yine paket bitti kredi kartım aracılığı ile uygulamaya girip paket-tl filan kafama gçre yükleyecektim ki..... oda ne uygulamaya girmiyor yani hattınızda TL yada İnternet olmadığı zaman kendi sunmuş olduğu VODAFONE YANIMDA uygulamasına girmiyor müşteri hizmetlerini aradım dedi ki uygulamaya giriş ücretli. TL yada İnternetiniz olması lazım bu nasıl bir muamma internetim yok uygulamaya girip paket yapmam lazım ama uygulamaya girmek için internetimiz olması lazımmış ahahahha bu nasıl bir kısır döngü bu nasıl bir saçmalık artık Vodafone mühendisleri AFK sanırım :) Türkcell in Dijital Operatörü yada Türktelekom un Online işlemler uygulamasını ücretli yapmasını bir düşünün ahahha

• Sadece yanımdaya girince TL kesiyor falan. Hız zaten rezalet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında girmesi lazım Telekom da bağlanıyor

çarkı bile çevirtirmiyorlar 20 gün TL yüklemezsen neyse ki acısını çıkarıyoz çift çift

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.