Şimdi Ara

Vodafone taksitlendirme saçmalığı(vodafone pişmanlıktır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara cihaz alıp satmıştım, malum bankalar kredi vermediği için böyle yapmak işime geldi. Neyse bir kısmını ödedim, sonra bir kısmını ödeyemedim diye hepsini bir araya topladılar ceza olsun diye. Dedim geri taksitlendirelim, bari eskisinin 2 katı olsa da olsun dedim, yapmadılar. Biri çıktı dedi ki 35 gün sonra taksitlendirme yapabilirsiniz, ama 35 günden önce de avukata verdiler borcu. Yalan söylediler. Şimdi onlarla uğraş dur. Şimdi bunlar da öyle bir çakal ki, taksitlendirme yaptım ama çok faiz koydular, borcun %10 u kadar da kendileri komisyon koydular şerefsizler. Bir de diyor kredi kartıyla taksitlendirme, has sevdir lan ordan Hangi dünyada yaşıyor lan bunlar, kredi kartıyla borç taksitlendirme mi olur Onu yapabilsem direk paranın tamamını öderdim zaten. Eşşoleşşekler.
    Zaten bunların hizmeti de çok kötü. Bi fatura ödeyeceğim zırt bırt sistem down oluyor bilmem ne. 3-4 gün öyle sistem kapanır bazen fix.
    VODAFONE ALMAYIN.

• yani operatörlerden tel almak bastan hata ama tabii durumunuz sebebyile yapmısınız.

Soyle cıkan faturayı tek cekım kredi kartından ödeyip sonra taksitlendiriyorsunuz. Bir miktar faizi ile tabi. Sonra vodafone yerine bankaya borclu oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

yani operatörlerden tel almak bastan hata ama tabii durumunuz sebebyile yapmısınız.

Soyle cıkan faturayı tek cekım kredi kartından ödeyip sonra taksitlendiriyorsunuz. Bir miktar faizi ile tabi. Sonra vodafone yerine bankaya borclu oluyorsunuz.
    Kredi kartındaki olay saçmalık. Diyelim 1000 lirayi 10 taksitte odeyeceksin, sen 900 lirayı ödemiş gibi oluyorsun. Öyle 100 lira 100 lira taksit yok, varsa yapardim zaten. Zaten ben o 900 lirayı gözden çıkaracak olsam 100 daha koyar 1000 öderim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    6ya kadar bölünüyor diye biliyorum. Ben telekom faturalarını ödedikten sonra taksitlendirme mesajı gelıyordu hep. Vodafone kendincen cıksın borc diye böyle demiştir. Kendileri de yapar aslında ama ugrasmamk ıcın bunu sunmuslardır.
  • Diğerleri çokta farklı sayılmaz.

Ha 4 senedir Vodafone'dan cihaz alıyordum, bir zararını görmesemde bundan sonra Turkcell'den alırım. En azından kaliteli hizmet alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 10 Mart 2020; 19:7:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim milletimizde şaka gibi. Alırken iyi, öderken kötü. Arkadaş öyle bi anlatmış ki sanki taksitleri sorunsuz ödemiş de Vodafone üstüne faiz alıyor komisyon alıyor ekstra bir şey yüklüyormuş gibi. Esas arkadaşın yaptığı pişmanlık ama tabi arkadaş hala pişman olmamış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestij06

Bizim milletimizde şaka gibi. Alırken iyi, öderken kötü. Arkadaş öyle bi anlatmış ki sanki taksitleri sorunsuz ödemiş de Vodafone üstüne faiz alıyor komisyon alıyor ekstra bir şey yüklüyormuş gibi. Esas arkadaşın yaptığı pişmanlık ama tabi arkadaş hala pişman olmamış...
    Sen yazıyı okudun mu? Adamlar yalan söyledi, su kadarını ödeyin 35 gün sonra kalanını taksitlendirebilirsiniz dedi, 3-5 kurus degil bu yuksek meblaglar. hatta banka kartıyla bile yapabilirsiniz dedi, sonra da avukata verdiler beklemeden, odeyebilecegimiz halde. Onlar da kredi kartıyla taksit yapıyormuş öyle saçma şey mi var ben arada sırada avukata giden arkadaşların işlerine de bakıyorum, kredi kartıyla taksitlendirme görmedim ustelik 800 tl de faiz koyuyorlar az degil zaten borc 8000. Gidersin avukatla anlaşırsin guzel bir taksitle, suraya havale yapın vs. diye oldu bitti. Bunlar anlasmiyorlar 4 taksitten 8 taksite zor çıkardık. Baska yere de borçlarım oldu avukata gittiği oldu böyle açgözlülük görmedim ben. Bir mesaja cevap yazmadan önce iyice okuyun da cevap verin. Bir de bunlar türedi şimdi herşeye muhalefet edecekler ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 10 Mart 2020; 19:33:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.