Şimdi Ara

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. kara liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
20.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. kara listesi nasıl belirleniyor?

• Vodafone hangi aboneleri kara listeye alır? Kara listedeki aboneler MNT kampanyalarından ve diğer bazı kampanya ve servislerden yararlanamıyor. Bu abonelerin kabahati nedir? Listeleme TC NO ya göre yapılıyor.
    Bir bilen yok mu? 70 kez okundu bu mesaj. hala ses yok.
  • Bildiğim kadarı ile faturalı hat kullanımında ödenmemiş borçlardan dolayı kara listeye alınıyor.
  • Mantık olarak ödenmemiş borçtan dolayı olabilir...Mnt başladığından beride zırt pırt hat taşıyanlarıda kara listeye almış olabilirler...
  • Acaba ben kara listede miyim her ay -6 oluyor kontör
  • Bende faturalarımı genelde son ödeme gününden 1 hafta sonra ödüyorum.
    Sorun olur mu ki?

Ayın 21'i son ödeme günü ama ben genelşde 27-28'inde ödüyorum.

Aradaki 6-7 günlük süreçte hat kapanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Bende faturalarımı genelde son ödeme gününden 1 hafta sonra ödüyorum.
    Sorun olur mu ki?

Kapanmıyorsa sıkıntı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 kere kapandi da hemen yatirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1-2 kere kapandi da hemen yatirdim.

turkcelldeki gibi hat açma ücreti yansıdı mı?
  • 0.75 kurus yansidi bir keresinde. Bir digerindede 1. 50 TL yansidi.
  • Faturasızlarda Bakiye iadesi alan abone TC nosu ile kara listeye alınıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netcevap

Faturasızlarda Bakiye iadesi alan abone TC nosu ile kara listeye alınıyormuş.

ne alakaymış ? adam kendi parasını geri alıyor diye kara listeye alınıyorsa ve bu şekilde aboneye bildiriliyorsa ben olsam dava açarım.. böyle saçma sapan bir şey olabilir mi..
  • YTS'ye düşünce otomatikman kara listeye giriyorsunuz.Borcunuzu ödeyince kara listeden çıkarılıyorsunuz.
  • quote:

Sorun olur mu ki?

Fatura kesim tarihini değiştirsene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 12 Nisan 2012; 18:10:26 >
  • çeşitli nedenleri olabiliyor faturasız abonelerde bu müziktv kanalları gibi yerlere kız numarası diye kendi numaranı verip erkekleri aratanlar var ceparandan bedava tl kazanma olayını kötüye kullanma şikayet alındığında vodafon karalisteye atabiliyor bunun dışında aklıma gelen yok faturalı hatlarda otomatik ödeme talimatınız dahi olsa banka veya siz birgün geç yatırma durumunda bile kara gri listeye atılabiliyorsunuz belli bir müddet hattı dondurma kapatma durumundada listeye girersiniz böyle durumlarda vodafon kampanyalı taahhüt içeren kampanyalara katılamazsınız ama istisnaya göre değişebiliyor son 6ay baz alınıp incelendikten sonra katılma durumu olabiliyor
  • quote:

Sorun olur mu ki?

bu yüzde cihaz kampanyalarından yararlanamazsın geç yatırmandan dolayı
  • Cihaz kampanyasina gerek yok zaten. Bir kere HTC desire aldim hala taksitleri devam ediyor telefonu sattim bile. iPhone kullaniyorum
  • karaliste olayı vodafonda müşteri faturalı bir hat kullanmış vede borçunu ödememişse 0.50krş ta olabilir direk karalisteye atıyor faturasız bir hatta kampanya bile olsa faturalıda forcu oldugu içinde faydalanamaz.
    birde vodafone tarafından verilmiş promosyonu yasadısı kullanmışsa müsteri vo
    dafon tarafından o abone adına hiç bir işleeme izin vermez.
  • ben 8 yıl önce hattım çalınmıştı ve başkası kullandı diye çıkan borcu ödememiştim. kara listedeyimdir büyük ihtimalle... şu an kardeşim kullandığı avea hat üzerimde freezone geçmek istiyor kabul edilir mi acaba? vodafone geçiş işlemini ben yapmam gerekiyor
  • baudelaire B kullanıcısına yanıt
    O borç sizindir yalniz.Hat çalındıysa bu durumu operatöre bildirip hattı kapatmaniz lazımdı.İcra gibi yollarla alınır o para e devletten bakin isterseniz.
    Gelelim numara taşımaya faturalı hat vermezler zaten faturasız verseler de kampanyalarda yararlanamazsiniz freezone da kayıt yapmazlar herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.