|
Vodafone Türkiye, 2023-24 mali yıl sonuçlarını açıkladı
-
-
Son bir kaç senedir çekim gücü giderek düşüyor. Eskiden çektiği yerlerde çekmiyor. Tahminim kira sözleşmesi biten baz istasyonlarının sözleşmelerini yenilemeyip söküyorlar, yerine diğer 2 operatörün baz istasyonunu ücretiyle kullanıyorlar.
Fiyat olarak diğer ikisinden pek farkı kalmadı. Ayda 50 lira kar edeceğim diye uğraşılmaz. Vodafone Yanımda uygulaması zaten aşırı kötü. Durmadan reklam bildirimi atıyor en sonunda bildirimlerini kapattımda rahatladım. Uygulamaya bir giriyorum durmadan popup pencere açıp bir şeyler satmaya çalışıyor. Yahu altı üstü kalan internet kotama bakacağım bir rahat ver be arkadaş !
-
Diğerlerinde limitsiz tarife olmadığından mecbur katlanıyoruz bu leş hizmete.
-
Yaptığı yatırıma bak hey yavrum hey. 400 milyon dolarcık.
Devlet bu yerleşmiş firmalara cirosunun %40'ı kadar yatırım yapma şartı koymalı. Milletten 2 milyar dolar toplamışlar yapılan yatırım devede kulak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yahu atmayın nasıl yükseldi hat çekmiyor çekmiyor çekse istanbul ümraniyede çekmeköyde çekmiyor
-
Asiri kotu vodafone uygulamasi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 lira fazla verin Turkcell kullanın beş para etmez hiç bir yerde çekmiyor
Kendi bölgem için konuşursam çekim yönünden fena değil ama bir süre sonra pahalı tarife sunuyorlar. Tarife ücreti müşteriden müşteriye değişiyor. Kimine pahalı kimine ucuz tarife teklif ediliyor. Bana pahalı tarife teklif etti hep halbuki geçme nedenim uygun fiyatlı paketlerinin olmasıydı. Hem her yerde çekme hem de pahalı tarife sun oh ne güzel. Utanmazlar.
bana suana kadar uygun tarife geldi hatta bedava diye bilirim yinede ankara geneli 4 4 luk degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 21 Mayıs 2024; 20:49:29 >
Zaten dört dörtlük değil. Dört dörtlük hizmet almak isteyen Turkcell kullanır üçün beşin hesabını yapmaz. Bakacağım duruma göre pahalı tarife teklif etmeye devam ederse operatör değiştireceğim.
20 yıldır turkcell kullanıyorum. Tam yarın numaramı taşıyacam diyordum ki burdaki mesajlar fikrimi değiştirdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben vodafone kullanmasam netgsm kullanirdim fiyati uygun
Yapılan yatırım, 288.952.674 dolar Google'a göre. Dursun kenarda...
Arkadaş bugün uygulamasından tarife bakıyor. Taahhütlü önerdikleri 530 lira falan. Daha ucuz bir şey çıkmıyor diyor. Sınırsız ayağına iyi yolmayı öğrenmiş o da. Hoş, para para etmiyor...
-
Neredeyse sizin kadar turkcell kullandım, hatta paketime bile dikkat etmezdim. Bir ara ciddi arttı, baktım ki diğer operatörler daha uygun, hatta turkcell e yeni geçen bile benden uyguna kullanıyor. Bu kadar yıllık abonenizim, en azından yeni gelen abone fırsatı verin. Yokkk. O günden beridir turkcell kullanmıyorum. Bu firmalarda biraz ahde vefa olması lazım. Vodafone dan memnunmuyum, hayır, yarı yolda bıraktımı hayır.
-
Ben olsam turkcell’den sonra türk telekom’a geçerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bazen güzel kampanya yapıyolar yeni müşteri çekmek için. orda denk gelip ben de vodafone’lu olmuştum. İstanbul /Fatih gibi bi yerde Turkcell’den daha iyi çekiyor. diğer operatörlere göre daha uygun fiyatlı olduğu sürece de devam ederim. tek sıkıntısı ise yan uygulamaları. global bir firmasın ama türkiyeye çok az yatırım yapıyosun. istese turkcell’i bile cok rahat geride bırakır ama izin vermiyolar
adamlara birileri yatırım yaptırmıyor çünkü. vf ceosu bile isyan etmişti. fiber altyapıya yatırım yaptırtmıyolar diye. tek sebebi var onu da aklıselim olan insanlar biliyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bahaneden başka bir şey değil bunlar. LTE ihalesinde de mi birileri iyi frekansları almasını engelledi VF'nin? Sabite yatırım yapamıyorsan baz istasyonlarını fiberle besle. Hala Telsim'den kalma teknolojik altyapıyı kullanıyorlar. Onun için de mi başkalarını suçlayacaklar şimdi?
Vodafone ilk zamanlarda iyi bir Turkcell alternatifi ve 2.sıradaki operatörken artık 3.sıraya düştü. Fiyatlar pahalı. Hızlar yerinde sayıyor. TT’nin fiyatları çok daha ucuz. Fiyat performans operatörü TT oldu.
Fiber altyapıyı da yapamaz önünde Türk Telekom engeli var. Bu ülkede Turkcell ve TT'nin ikitdara yakın olduğunu bilemeyen yok. Onlar ne isterse tabiri caizse o oluyor. Bu yüzden dışarıdan yabancı gelmiyor ülkeye . Var olan da kaçıp gidiyor. Telsim'den kalma neyi var söyler misin bildiğin ? Zorla vodafone'u savundurtuyonuz insana
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Son bir kaç senedir çekim gücü giderek düşüyor. Eskiden çektiği yerlerde çekmiyor. Tahminim kira sözleşmesi biten baz istasyonlarının sözleşmelerini yenilemeyip söküyorlar, yerine diğer 2 operatörün baz istasyonunu ücretiyle kullanıyorlar. Fiyat olarak diğer ikisinden pek farkı kalmadı. Ayda 50 lira kar edeceğim diye uğraşılmaz. Vodafone Yanımda uygulaması zaten aşırı kötü. Durmadan reklam bildirimi atıyor en sonunda bildirimlerini kapattımda rahatladım. Uygulamaya bir giriyorum durmadan popup pencere açıp bir şeyler satmaya çalışıyor. Yahu altı üstü kalan internet kotama bakacağım bir rahat ver be arkadaş ! |
Yaptığı yatırıma bak hey yavrum hey. 400 milyon dolarcık.
Devlet bu yerleşmiş firmalara cirosunun %40'ı kadar yatırım yapma şartı koymalı. Milletten 2 milyar dolar toplamışlar yapılan yatırım devede kulak. |
Kendi bölgem için konuşursam çekim yönünden fena değil ama bir süre sonra pahalı tarife sunuyorlar. Tarife ücreti müşteriden müşteriye değişiyor. Kimine pahalı kimine ucuz tarife teklif ediliyor. Bana pahalı tarife teklif etti hep halbuki geçme nedenim uygun fiyatlı paketlerinin olmasıydı. Hem her yerde çekme hem de pahalı tarife sun oh ne güzel. Utanmazlar.
|
Benzer içerikler
- autocad sistem gereksinimleri
- whatsapp mesaj sabitleme
- yapay zeka ile fotoğraf canlandırma
- tv kumanda uygulaması
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X