|
Bildirim
Verdikleri hizmetler kalitesiz, müşteri hizmetleri aynı şekilde kalitesiz. Bir sorunun olduğunda bir kere çözüldüğünü görmedim. Ama satış yapmaya gelince ilgi tavanda, satış ile ilgili sorun çıktığında da anında çözüyorlar. Cep internetleride ayrı leş.
Örnek: Youtube paketi almışım. Youtube premiumumda var. Açıyorum Youtube uygulamasından söyledikleri gibi 480p video izliyorum. Ağı ne kullanmış onlara bakıyorum. Youtube hariç kullanma yok. Ama her video izlediğimde paketimden 50-100 megabyte gidiyor. Arıyorum pişkin pişkin sorun yok diyorlar. Kapatıp tekrar arıyorum. Bu sefer operatör haklısınız düzelttim diyor. Giden megabytelarım ne olacak diyorum. Malesef bir şey yapamayız deniyor. Yarın kalkıyorum yine aynı şey, her videoda internet paketinden yemeye devam. Yatırım yapmadan hazırda olan altyapı ve diğer şirketlerin altyapıları ile rahatça para kazanıyorlar. Bas kazancı reklama gelsin kolay para. Ne de olsa düzgün hizmet almak kimsenin umurunda değil. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Öyle bir şey olmayacağını herkes biliyor. Vodafone kendisini bu şekilde kabul etmiş, bu zamandan sonra mucizeler gerçekleştirmeye niyetlenmez... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bütün operatorlerde 30 milyon kullanıcı var. Altyapıları Haiti, Zimbabwe < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul'un taşra bölgelerinde şebeke çekmiyor. Yine Marmara'nın belli başlı illerinde ilçelerinde internet çok zayıf. Kaç kez geribildirimde bulundum iyileştirme yapmadılar. Vasat bir hizmet anlayışı maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|