Şimdi Ara

Vodofona bir tezgahlar hazırlıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mahallemize fiber net geldi... aradan iki ay geçti...Dedim fiber net bağlatayım...En makulude fiyat olarak şuan vodofone gözüküyordu... Aradım, 59tl lik kampanyayı seçtim...özellikle sordum...bu fiyata ek fiyat ekleniyor mu diye kdv ıvır zıvır... yok dedi... Modem ücretsiz mi sordum...evt dedi...ertesi gün geldiler....bazı evraklar imzalattılar...kimlik fotoğrafı çekti cepten... Bende Vodofona şirketi diye (Bilindik şirket diye) süphelenmedim... ondan sonraki gün... cepten aradılar... Kampanyayı anlattı tekrardan, onaylıyormusunuz dedi... onaylıyorum dedim... sonra modem ücretsiz olduğunu bahsettim... Kadın hayır dedi, modem ayda 6 tl ek olarak iki yıl boyunca ücretlendirilecek dedi.... Eeee dedim bana ücretsiz dediniz dedim.... bu şekilde onaylamam dedim... Kadın o zaman size ücretsiz diyenlerle konuşun dedi.... Huylanmadım... Taki bugune kadar... Bugun Google'a vodofona fiber net yazınca... vodofona logolu ve reklamda vodofona adresli lakın siteye girince farklı urlde teşeron şirketlere vodofonun bunu yaptırdığını fark ettirdim... Ve şuan imzaladığım sözleşme ve kimlik fotosunu çektiği için kendimi kötü hissetmekteyim!!! Vodofona bazı tezgahlar kurmuş anlaşılan... Bu başlık hem bilgilendirme...hemde ne yapmam gerektiği konusunda görüş için açılmıştır!!!!

• Siz sozlesmeyi imzalarken okumadanizmi orada modemin +6 tl oldugundan bahsediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam...dolu dolu evrak bütün yazıları okumaya kalksan baya zaman alır... Ben Vodofona şirketine güvenerek imzaladım...Lakin Bu işi Taşeron şirketin yaptığını öğrendim!!! Sorunda bu!
  • http://i.hizliresim.com/7v4ljP.jpg

• adamlarda ilk sayfaya belirgin bir biçimde yazmış umarım bundan sonra imza atarken daha dikkatli olursunuz
  • 15 gün içinde cayma hakkınız var iptal edebilirsiniz
  • Kesiikle aynı durum birine olmustu 15 gün cayma hakkını kullandı hiç bi ücret ödemeden iptal ettiler teledonda mırın kırın ederlerse kesinlikle 15 gün cayma hakkın olduğunu belirt aksi taktirde sikayet etceğini söyle direk kapatırlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün evrakları ayaküstü okumak zor olabilir. Bu evrakların örneklerini internette küçük bir aramayla bulabilirsiniz. Bu evrakları önceden indirip baştan sonra okuyarak, aklınıza yattığı takdirde işlem başlatmak en sağlıklısı olacaktır. Ve en önemlisi, siz siz olun hiçbir taşeronun söylediklerine inanmayın. Taşeronlar üç kuruş prim uğruna akla mantığa sığmayacak yalanlar söyleyip müşteriyi mağdur ediyorlar, ana firma da taşeronla sizin aranızda deyip aradan çekiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.