Volvo S70 otomatik mi Ford Mondeo MK3 otomatik mi tercih ederdiniz?
-
-
volvo yürütecek ustan var mı? -
İkisinide tercih etmem o yaşta d segment arabaya bulaşılmaz
İlla alıncaksa mondeo 2.0 atmosferik manuel alınmalı -
Mondeo'nun hangi motorları?
-
Tanidigim yok ama bulmasi zor mu diyorsun
-
2.0 tdci 130 hp kastetmistim
-
D segment olunca ne oluyor altın kaplama mı parçalar? C den ne kadar farkı var ki
-
Performans olarak s70, özellikle T5 motoruyla çok daha öndedir.
Ama volvo'nun yürütme maliyetleri muhtemelen ford'un 1.5-2 katı kadar olacaktır. Öncelikle sağlam bir ustaya götürmeniz gerekir, onların da işçilikleri diğer markalardan yüksek oluyor. Yedek parçalar da bulma sıkıntısı olmasa bile pahalı, özellikle güncel döviz kurlarıyla.
Edit: Volvo ustası bulmak zor değil, özellikle büyük şehirlerde bol miktarda mevcut. Ama küçük şehirlerde, normal ustalarla yürütemeyeceğiniz bir araçtır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 16 Şubat 2022; 0:36:54 > -
ustan yoksa direk vazgeç bu sevdadan.mondeoyu da yetkiliden başka yere sokma.seni seri üzerler sonra;)
-
Haklisin :)
-
Bir aile dostumuzda s70 t5 var. En son arabayı benden alacak bir keriz arıyorum diyordu. -
2.0 tdci manuel mondeo yeni sattım sırf otomatik vites değil diye volvo hiç kullanmadım ama mk3 kasa mondeo hakkında merak ettiğin sorulara cevap verebilirim performansıda donanımıda yol tutuşuda o paralara alınabilecek nadir araçlardan temiz otomatik bir mondeo bulursam hiç düşünmeden alırım
-
Mondeo ve fokus arasinda daglar kadar fark var mesela.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X