Volvo S70 otomatik mi Ford Mondeo MK3 otomatik mi tercih ederdiniz?

-
-
volvo yürütecek ustan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinide tercih etmem o yaşta d segment arabaya bulaşılmaz
İlla alıncaksa mondeo 2.0 atmosferik manuel alınmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mondeo'nun hangi motorları?
-
Tanidigim yok ama bulmasi zor mu diyorsun
2.0 tdci 130 hp kastetmistim
D segment olunca ne oluyor altın kaplama mı parçalar? C den ne kadar farkı var ki
Performans olarak s70, özellikle T5 motoruyla çok daha öndedir.
Ama volvo'nun yürütme maliyetleri muhtemelen ford'un 1.5-2 katı kadar olacaktır. Öncelikle sağlam bir ustaya götürmeniz gerekir, onların da işçilikleri diğer markalardan yüksek oluyor. Yedek parçalar da bulma sıkıntısı olmasa bile pahalı, özellikle güncel döviz kurlarıyla.
Edit: Volvo ustası bulmak zor değil, özellikle büyük şehirlerde bol miktarda mevcut. Ama küçük şehirlerde, normal ustalarla yürütemeyeceğiniz bir araçtır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 16 Şubat 2022; 0:36:54 > -
ustan yoksa direk vazgeç bu sevdadan.mondeoyu da yetkiliden başka yere sokma.seni seri üzerler sonra;)
Haklisin :)
Bir aile dostumuzda s70 t5 var. En son arabayı benden alacak bir keriz arıyorum diyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.0 tdci manuel mondeo yeni sattım sırf otomatik vites değil diye volvo hiç kullanmadım ama mk3 kasa mondeo hakkında merak ettiğin sorulara cevap verebilirim performansıda donanımıda yol tutuşuda o paralara alınabilecek nadir araçlardan temiz otomatik bir mondeo bulursam hiç düşünmeden alırım
-
Mondeo ve fokus arasinda daglar kadar fark var mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X