Şimdi Ara

VOLVO S90 motor arızası (AYIPLI MAL) (Güncelleme: MAHKEME ARAÇ DEĞİŞİM KARARI VERDİ))) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
36
Favori
78.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parezer kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sizinle ayni problemi Nissan ile yasıyorum. Bana yaşadıklarınız ve tecrübeleriniz ile yardımcı olursanız cok sevinirim. Mailim. mrasit81@hotmail.com. Sizinle konuşmak isterim . Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Rassid

Merhaba. Sizinle ayni problemi Nissan ile yasıyorum. Bana yaşadıklarınız ve tecrübeleriniz ile yardımcı olursanız cok sevinirim. Mailim. mrasit81@hotmail.com. Sizinle konuşmak isterim . Teşekkürler
    1.2 motor mu sizin kaç km ve model yıl neydi yağsız mı kaldı araç

• quote:

Orijinalden alıntı: parezer

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Bu süreçte öğrendiklerimi paylaşmak için olabildiğince ayrıntılı yazdım, gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim. Bu arada davalar 2-3 dk’lık duruşma oluyor. Ben de gitmiyorum yani öyle takip edilecek bi durum değil. Dilekçeler üZerinden dava yürüyor.
    Size fatura tutarı iadesi teklif edilmişti ama kabul etmemiştiniz değil mi?
    Yasal faiz mi istediniz dava isteminde?
    Yoksa malın ayıpsız misli ile değişimini mi istediniz?

Sayın parazer öncelikle konu için ve verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Benim aracım da şu an serviste garantiden motor değişimi için bekliyor. Şimdi ihbarnameyi avukat mı çekecek yoksa bende çekebilir miyim daha avukat tutmadım.
    Aracım 2017 model, sıfır almadım fakat bayiden aldım ve garantisi devam eden araçtı. Motor arızası verdi servise gittiğimde motor değişecek dediler, ben herhangi bir evrak imzalamadım. Sıfır araç talep ettim farkını ödemem şartıyla kabul ettiler. Fakat benim aracıma piyasanın 25-30 bin tl altında değer biçtiler. Bu durumda da ben kabul etmedim yaklaşık 2 aydır ikame araç kullanıyorum.
    bu durumda nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz. Saygılar
    mesajları okurken bu mesajı gördüm aynen yaşadığım durumu yazmışsınız.
  • Volvo benim gözümde deger kaybına uğramıştır.
    Hakkınızı aramaniz mükemmel çoğu avukattan daha iyi aramissiniz tebrik ederim.
    İnşallah insanımız adalet yoluyla hakkını aramayı becerir ve dava prosedurleri sadelesir.
    Bu tip müşteri hakkını yoksayan firmalara yazıklar olsun.

• Rassid R kullanıcısına yanıt
    Merhaba foruma girmeyeli baya oldu, şimdi mesajınızı gördüm.

• METEOR2344 M kullanıcısına yanıt
    merhaba aracı sıfır almamış olmanız önem arz etmez. Dava hakkınız var, kanun ikinciel sıfr ayrımı yapmamış. Avukat meselesine gelecek olursak bu tür davalar teknik hukuki bilgi gerektiriyor. Avukatla takip edilmesi çok daha yararlı olur. Ben avukat tutmanızı öneririm. Hukuk bilgim iyi olmasına rağmen gene de avukat tuttum.

• Sonuç ne oldu bir gelişme varmı

• Müşterisinden 50 bin fark istemek yerine cüzi bir fark iatese daha iyiymiş

Bide volvo premium uaa üstünde bezle teslim ediyolar felan diye reklam yapıyolar o premium işi felan avrupada öyle türkiyede müşteriye bi önem verilmiyor belli premium firma üçün beşin peşinden koşmaz

• Dava lehime neticelendi, araç değişim kararı çıktı. Karar aşamasında hakim değişmesi, pandemi dolayısıyla duruşma yapılmaması, bir ara da mahkeme hakiminin korona olması sebebiyle duruşma ertelendi. Bu sebeple dava gereksiz uzadı. Dava süreci neden bu kadar uzun sürdü diye soracaklara şimdiden cevap vermiş olayım. Mahkeme kararını en kısa sürede buraya yüklerim.

Hayırlı olsun, bence en güzel şekilde sonuçlanmış. Her ne kadar süreç uzun ve yorucu olsa da güzel bitmiş. Umarım en kısa zamanda yeni araca kavuşursunuz.

• quote:

Dava lehime neticelendi, araç değişim kararı çıktı. Karar aşamasında hakim değişmesi, pandemi dolayısıyla duruşma yapılmaması, bir ara da mahkeme hakiminin korona olması sebebiyle duruşma ertelendi. Bu sebeple dava gereksiz uzadı. Dava süreci neden bu kadar uzun sürdü diye soracaklara şimdiden cevap vermiş olayım. Mahkeme kararını en kısa sürede buraya yüklerim.

Hayırlı olsun hocam. Pes etmeyip hakkınızı savunduğunuz için, Şuan 0 km araçla değişim kararı mı çıktı ? aradan geçen zamanda varsa kiraladığınız araçların ücret iadesi yapılacak mı ? Hocam mahkeme tam olarak neye hükmetti acaba ?

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede 2021 model aracınıza kavuşursunuz.

Bizleri unutmayın, bilgilendirin lütfen.

Süreç devam ederken siz araçsızmı kaldınız ?
    Buna benzer bir konuda airbag koymamışlardı araca adam 2017'de dava açıp arabayı kullanmaya devam etmisti 2019 da sıfırı ile değişim kararı çıkmıştı adam bayada km yapmıştı sizde nasıl oldu bu süreçte araç vs. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 18 Ocak 2021; 23:4:32 >
  • quote:

Dava lehime neticelendi, araç değişim kararı çıktı. Karar aşamasında hakim değişmesi, pandemi dolayısıyla duruşma yapılmaması, bir ara da mahkeme hakiminin korona olması sebebiyle duruşma ertelendi. Bu sebeple dava gereksiz uzadı. Dava süreci neden bu kadar uzun sürdü diye soracaklara şimdiden cevap vermiş olayım. Mahkeme kararını en kısa sürede buraya yüklerim.
    Hocam tebrik ederim. Acaba diğer S90'larda başka böyle vaka olmuş muydu yoksa istisnai olarak piyango size mi vurdu emin değilim ama konuyu 2 senedir takip eden bir üye olarak hakkınızı almanıza sevindim. Sanırım temyiz/itiraz süreci başlar karşı taraftan ama karar üst mahkeme tarafından onanır diye düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.