Şimdi Ara

Volvo V40 - Scirocco - benz a180 - hangisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Scirocco 75 bin tl
    Mercedes Benz A180 80 bin tl
    Mazda M3 77 bin tl

motor gücü ve hacimleri nerdeyse aynı
    Hangisini tercih ederdiniz ve neden....

• Scirocco almazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el mi?
    A180 nerde 80 bin??

• Neye göre?

Yani yakıt mı?

Performans mı?

Konfor mu?

Kalite mi?

Güvenlik mi?

2.el mi?

Manule-otomatik?
  • Bir bakayim hacim disinda v40 mumkun olursa crooss country diger arabalari ezer gecer her anlamda

• Siralama yapacak olursak

V40
    A180
    Scirocco ( gerek bile yok buna )

Marka prestijine tabiri caizse hava icin ise
    A180

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İkinci el mi?
    A180 nerde 80 bin??

Resmi sitesinde
    A 180 Benzin 1.595 cm3 122 PS 6 ileri manuel Prime
    49.036 TL
    45% 900 TL
    84.800 TL

keşke araştırsan biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • V40 çok iyi duruyor, ya V40 yada A180 alın derim diğer araçlar bu ikisinin yanına yaklaşamaz
  • Volvo cok kriterli duruyor cidden anlamadıgım neden herkeste bi scirocco arabadan saymamazlık var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Neye göre?

Yani yakıt mı?

Performans mı?

Konfor mu?

Kalite mi?

Güvenlik mi?

2.el mi?

Manule-otomatik?

hiç birini yazmadıgıma göre hepsini kastetmiş oluyorum ben olsam böyle anlardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

Bir bakayim hacim disinda v40 mumkun olursa crooss country diger arabalari ezer gecer her anlamda

crooss country hakkında biraz bilgi verirmisin
  • teeen4 T kullanıcısına yanıt
    Normal v40 dan yuksek ve daha sekil fotograflardan bakin tek bildigim bu cc hakkinda

• teeen4 T kullanıcısına yanıt
    Öyle de hepsinin olduğu bir araç olsa diğerleri satmaz hangisi öncelikli onu yazın diyorum.

Ben V40 ve A180 arası giderim ama bom boş bir A180 alacağıma dolu bir Scirocco almayı tercih ederdim.
  • Fıstık yeşili v40 - Kırmızı A180

Arasında uzun uzun düşünürdüm.
  • selamlar, coğu arkadaş A180 demiş ama ben v40 tavsiye ederim öncelik olarak sonra scirocco. A serisi mercedese yakışmayan bir seri illa A serisi düşünüyorsanız 2000cc olanı alınmalı. 1800 cc için paranıza yazık. A serisinin işçiliği çok kütü ve istedikleri fiyat çok çok uçuk. Alternatif olarak Audi A3 sıfır veya ikinci el bakabilirsiniz. Bu arada Scirocco alınmaz diyenlere A serisi ve Scirocco yu işçilik ve sürüş keyfi açısından karşılaştırmalarını öneririm. Scirocco sürüş keyfi çok farklı.
  • A180 sahibiyim aracı alırken scirocco'lara çok baktım bende mazda'yı listeye bile sokmadım, Volvo'yuda Mercedes'e emsal fiyatlarda olduğu için elemiştim. Sorun olursa seve seve cevaplarım.
  • V40 T4 R-Design Powershift sahibiyim. A200'ü test için gittiğim bayiden arabanın içine binince direkt uzaklaştım, test sürüşünden vazgeçtim görevli şaşırmıştı. Gerçekten malzeme kalitesi çok suni geldi, deri kokusu bile buram buram suni kokuyordu, hiç uğraşmak istemedim.

İlk Volvo tecrübem olmasına rağmen V40 ile bu marka beni kendine bağladı. Araba gerçekten kendini sevdiriyor ve sizi hiçbir konuda üzmüyor. Anahtarı masaya koyduğunuzda bir Mercedes etkisi yok bu bir gerçek. Dolayısıyla benzer rakamlara satılan iki araçtan insanlarımız genel olarak daha prestijli olana yöneliyor, saygı duymak lazım. Ama sizin önceliğiniz paranın karşılığına değen bir araba almaksa bence açık ara V40 öndedir.
  • Bunların hix biri Volvo c30 r desing :) temiz bodykit 19 inç jant taktin mi kralsin :) tabi ona göre 20 kollu 19 inç jant tr de zor ebaydan hem lastik hem jant temiz :))))

• Tabiki v40
  • V40 r-deing kırmızı sahibiyim karga ya yavrusu kaz gelir biliyorum ama bence sınıfında daha yakısıklısı yok hele a180 kızılay edition ile kıyaslanmaz bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.