Şimdi Ara

Vosvos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vosvosları çok seviyorum ve en kısa sürede almak istiyorum ama bu konuda biraz tereddütlerim var.En büyük neden eski olması.Çevremden biraz absürt de olsa bazı yorumlar geldi;vites,direksiyon elinde kalır,frenleri tutmaz diye :) Sizce de bunun olma olasılığı kaç ve gerçekten böylesine vosvos delisi bir insan açısından bakarak hiç mi akıllı işi değil bu arabayı almak? Her 2.el araba alırken olacağı gibi güvenilir birilerine de ihtiyaç var tabii.Bakımı vs. diğer vosvosla ilgili ne görüşünüz varsa yazın buraya lütfen.

• Gülü seven dikenine katlanır hocam
  • Forumda kullanıcıları var gelip yardımcı olurlar ama sonuçta çok eski bir araç alacaksınız,normal yaşayacağınız sorunlar.
  • Yaş kaç?
  • Vosvoslar zamanında güzeldi, ama bu devirde alınacak araba değil..

-Gizli çürüğü çok olur, vakit ve para ister.. Hastası değilseniz uğraşılmaz..
    -Eski teknoloji motor, çok yakar ama gitmez..
    -Ebatlarından dolayı lastiğini bulmak zordur.. Orijinalinden daha kalın lastik uydurulur, ama bu sefer araç iyice hantallaşır..
    -Frenleri hakikaten zayıftır..
    -Eski tiplerin elektrik sistemi 6 volttur.. Sonradan 12 volta çevrilseler de iyi olmaz.. Orijinalden 12 volt olanlar tercih edilmeli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek parcasi pahali, hava sogutmali oldugu icin onayli lpg takilaniyor(du son durumu bilmiyorum). Yedek parcasini bulmak icin aramak gerekiyor, vosvos forumlarindaki dayanisma ile bulunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. bir araç olarak alınabilir fakat tek araç sıkıntı yaratır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fıat doblo
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yine bir konu daha.
  • zenginseniz alın hocam.sıkıntı olmaz.
  • Yukarıda ki arkadaşlara katılıyorum.Bir hobidir.Vosvos olduğu için alıyorsanız alın araç olarak binilecek araçlar değildir.
    daha detaylı bilgi için :
    http://www.vosvosturkiye.com/
  • Yani kullanmaya değil seyretmeye al diyorsunuz :) En fazla kaç km gider acaba?
    Yorumlarınız için teşekkürler.Haklısınız,eski olduğundan yazdıklarınız gibidir muhtemelen,sorun çok çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucukpembe -- 31 Mayıs 2012; 14:09:50 >
  • her türlü alınır arkadaş!! gidip apaçi tofaşları alacağına mis gibi vosvos alınır ve de kullanılır. klasik sevip sevmemen önemli sadece. tabi ki son model araçlar ile kıyaslanmaz doğal olarak. zebil gibi yedek parçası vardır ve yedek parçaları çok ucuzdur söylenenlere sakın kulak asmayın. hem c4 üm var hemde senelerdir vosvos kullanıcısıyım halan aktif olarak kullanıyorum.
    ayrıca yardımlaşmanın en çok olduğu bir araç grubudur. en azından burada ki gibi nerdeyse ferrariye bile çamur atılan topluluğa sahip değildir.
  • vosvos motoru zorlamaya gelmez... hava sogutmalıdır... hararet yaptımı vosvosu bilen biri deiglsen anlamazsın... 100bin km ler vosvos için astronomiktir okadar gitmez... çok sakin kullanırım diyosan 100bin km götürür.

motor ufak ve vites sayısı az oldugu için çok yakar... 140-150 görür ama motoru yıpratırsın...

1974 sonrası alacaksan ucuza saglam bulursun... 1967-1972 arası biraz daha pahalıdır ... 1967 öncesi en pahalısıdır... 1962 öncesini artık hesaba katmıyorum bile gerisini sen düşün... bu 1967 öncesinin hurdasını anca 6-7 binliraya alırsın...

Her konuda sorunsuzunuda 30-40 bin liradan asagı bulamazsın...

Bu araçların genelde taban sacı çürür... yani alırken altına bakman lazım... Kupadada çizgilere bakacaksın... Tamir eden nasıl etmiş... motor saglam mı degilmi kasnaga abanarak ileri geri yapacaksın eger kasnak oynamıyorsa motor saglamdır...

lpg konusundada takılabilir ancak tam bir bilgim olmamasıyla beraber aracın yakıtı ısıtma kazanını vosvoslarda ayrı yapıyorlar... Yani yakıtın ısınması ile alakalı olarak onay verilmiyordu ama çözümü var...

lpg siz günlük kullanım cinayettir... benim dizel araçtan 6 kat fazla yakıyor...

konfor namına zaten bişey yok tamamen hobi olarak kullanılacak bir araç ...nostalji istiyosan al yoksa macera arama...

• Gerçekten bir tutkudur ve sevmen gerekir bence de.Burada önceki yazılanları okuyunca biraz umutsuzluğa düşmüştüm ama içimi ferahlattınız gerçekten,çok teşekkür ederim.
    Vosvosçular arasında gerçekten çok işbirliği var birkaç siteye baktım, çok bariz belli bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.