Şimdi Ara

Vucut geliştirme ve boy arasındaki ilişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar boyum 168 yaş 14,5 vucut geliştirme yapıcam boy uzamasını durdurumu öyle şeyler varda gitmek istiyorum fakat dahda uzamak istiyorum ne yapmalıyım

• bu yaşta başlama 18 den sonra başla.ama barfiks,mekik,şınav gibi şeyleri yapabilirsin ağırlık falan senin için zararlı şuan.
  • saolun ama okuldan ekdar itilip kakıldğımı anlatamam
    burda akrabamın yoksa paramda yetmiyo olsa dövüş sprolarına gidermi ama imkansız
    bilen biri varmı
  • ABiler doktorlar ablalar varmı bilen
  • Vücut geliştirmekle boy arasında ilişki yoktur kendini zorlamamak şartıyla ve bilinçli olarak yapabilirsin. Hareketleri falan internetten öğrenip yap. hangi kas nasıl çalıştırılır diye çok güzel bir porgram gördüm bu sitede ondan yararlanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: body-boy

arkdaşlar boyum 168 yaş 14,5 vucut geliştirme yapıcam boy uzamasını durdurumu öyle şeyler varda gitmek istiyorum fakat dahda uzamak istiyorum ne yapmalıyım

vücut geliştirmeyi korkmadan yapabilirsin.İçin rahat olsun.Çok vücutcunun hayatını okudum çoğu da 12-13 yaşlarında vücut geliştirmeye başlamış.Boy ortalamaları hiç de düşük değil.1.75 den az değil.Hatta bizim de çok iyi bildiğimiz bir vücutcu var ki onun boyu 1.90 larda.Kim mi?Tabii ki Arnold.Sen vücut geliştirme yanında barfiks çeker,şınavı ve mekiği de yaparsan bak bakalım boy nasıl uzuyor?Kafana takma ve spora başla kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksemseddin -- 3 Şubat 2009; 11:23:40 >
  • saol akşemseddin sayenizde başlıcam bu arada arnold favorimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin en iyisi nap bilionmu bol bol süt iç meyve ye Kalsiyum protein bol bol şeyya ama saglıklı kilo alma top oyna sen şuanda 4 şey yap mekik,şınav,futbol, basketbol gerisi sana olmaz
  • boyunun uzamasını engellemez ama bu yaş başlaman için erken istediğin vücuda kavuşamayabilirsin kondüsyonunu artır şimdilik koş ya da yüz.vücudun tam bi erkek vücudu olunca ağırlığı da bastın mı rambo gibi olursun.ben sana dediğim gibi yaptım 21 yaşımdayım 2 senedir ağırlık çalışıyorum gayet iyi vücuda sahibim
  • Aynen ya bende aynı sorunu düşünüyorum boyumu uzatmak istiyorum ama nasL yapıcam? Kas o kadar değiLde boy:S:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.