Şimdi Ara

5 Haftalık Vücut Geliştirme Sonucu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
11.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilo vermek için başladım.Boyum 178-179 iken 180-181 i buldu.89 kilo civarıydım 88 e düştüm.Bel 103 iken 100, omuz 115 idi ve aynı kaldı, pazu 33,5 idi 34,5 oldu, göğüs de 110 idi 116 oldu.Sizce bu sonuç iyi mi?Devam edebildiğim sürece edeceğim.

• Bende 45-50 gündür body yapıyorum.Ama salonda değil evde yapıyorum.Dumbell ve ağırlıklar var.Sehpa var.Koşu bandı da almıştım.Boyum 1.80 kilom 87 iken şuanda 82 kiloya düştüm.Yani 5 kilo vermişim.Özellikle koşu bandının çok yararı var.Mekik sehpasında da kendimi yormadan beli zorlamadan mekik çekiyorum.Düz zeminde de mekik çok faydalı oluyor.Beslenmeme dikkat ediyorum ama protein miktarını tam ayarlayamadım.Yani fazla alamıyorum.Bu 7 haftalık sürede özellikle göğüs bölgemdeki fazla yağların eridiğini karnımdaki yağların olağanüstü derecede yandığını ve kendimi çok zinde hissetmeye başladığımı söyleyebilirim.Koşu bandında günde 5 km koşmaya denk gelecek şekilde koşuyorum.ter içinde kalıyorum.Koşunun sonlarına doğru karnımdaki yağların yandığını hissediyorum.Fazla uzun zaman değil 1.5 ayda düzenli kardio çalışması ve kas çalışmasının insanı çok değiştirebildiğini ve harika etkilerinin olduğunu bizzat vücudumda yaşadım.Body'i bir ömür boyu yaparsak beslenmemize de dikkat edersek bize yararı herhalde kelimelerle anlatılamaz.Yalnız şu var.İlk 2-3 hafta kendinizde belirgin yağ erimesi yada fiziksel değişiklik göremeyebilirsiniz.Hatta vücudunuz pes edip artık yapma bırak der.O anda bir inatla bir direnç göstererek devam ederseniz gerisi gelir.Artık body'i bırakamaz hale gelirsiniz.Önemli olan ne yapılırsa yapılsın sürekli yapmak.Az ama sürekli olması bile yeterli.
    Egzersizlerde aşırı terleme olduğu için su tüketimini ihmal etmeyin.Hatta aralarda da maden suyu için.Beypazarı'nı tavsiye ederim.Günde 4 şişe beypazarı içerim.Vücuttaki mineral açığını kapattığı gibi kaslardaki iletimi arttırdığını ve kemikleri güçlendirdiğini ortaya koymuşlar.Yazın günde 3 lt.su içecekseniz bunun 1 lt.si maden suyu olursa çok iyi oluyor.meyveyi de öğün aralarına sıkıştırın.Yemekten hemen sonra yemeyin.Suyu bol içmek cilde ve vücudun zindeliğine çok faydalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksemseddin -- 23 Ağustos 2008; 9:25:11 >

• Arkadaşım BiLdiğin YoLda Devam Et...Faydasını Göreceksin!
  • tam olarak neler yaptığını soylermisin
  • Bende Body e Başlamayı Düşünüyorum Fakat;Dambıl ve Ağırlıklarla Evde Çok fazla Kas yapıcağımı Düşünmüyorum Spor salonuna gitmeyi Düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@tWo

tam olarak neler yaptığını soylermisin

Twist 5 dk.
    Bisiklet 5 dk.
    Mekik 4*30
    Diz çekme 4*20
    Sopa çevirme 5 dk.

Bundan sonra ağırlık çalışıyorum.Daha sonra da;

3 dk. Bisiklet
    4*30 mekik
    10 dk. yürüyüş
  • Arkadaşlar size bir tavsiyem olacak bence çok büyük ağırlıklar kaldırmayın eğer çok ağır kaldırırsanız çok fazla kas yaparsınız ama iş sadece görüntüde biter ve çok fazla güce sahip olamazsınız.Ama eger normal derecede agırlık kaldırırsanız çok fazla kasınız olmaz ama biri kalıbınıza bakarak size dalmaya çalışırsa ayvayı yer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 bölge çalışma stili
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzman KontroLünde Yapmanız Sonuç Verir...
  • Şuan sadece şişme olmuş. İlk ayımda bende şişmiştim. Ama bırakmaz isen uzun vadeli sonuçlar rahatlıkla alırsın.
  • saol
    quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

Orjinalden alıntı: ß@tWo

tam olarak neler yaptığını soylermisin

Twist 5 dk.
    Bisiklet 5 dk.
    Mekik 4*30
    Diz çekme 4*20
    Sopa çevirme 5 dk.

Bundan sonra ağırlık çalışıyorum.Daha sonra da;

3 dk. Bisiklet
    4*30 mekik
    10 dk. yürüyüş

• DevamLıLık Şart...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sir Night

Şuan sadece şişme olmuş. İlk ayımda bende şişmiştim. Ama bırakmaz isen uzun vadeli sonuçlar rahatlıkla alırsın.

Bel incelirken göğüs kısmının da incelmesi daha mantıklı gelmişti ama :S

Daha sonra incelir inşallah.Yağları halletmeden şişmek pek de estetik görünmüyor.
  • Bence böyle devam et, kısa vadede iyi bir sonuç beklemek olmaz. Boyunun uzamasına şaşırdım ayrıca

Ben de 45-50 gundur body yapıyorum, esas amacım kilo almaktı. Bu süre içinde çok bir değişiklik görmediğimden ölçülerimi hesaplamadım, tartılmadım da, kendi kendime kilo almamışsındır moralini bozmamak için tartılma diyordum. Geçen gün arkadaşlar sırayla tartılıyordu ben de dayanamadım bir bakayım dedim. Bu süre içinde 6 kilo almışım, çok şaşırdım, ama hala ince duruyorum, boy 1.87 kilo 80. Sanırım en az 90 falan olmam lazım Kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.
  • Her idmanda 40 saniye kadar barfikste asılıyorum.Boya acaip faydası var.
  • ilk 1-2 ay kaslar büyüyo ama güce pek bi katkısı olmuyo.ama 3ay sonunda zorlayamadıgım bi arkadasımı bilek güreşinde yenmiştim.tabiki bu bi ölçü değil ama body ye devam.bende bu haftadan önümüzdeki yaza kadar devam edicem.ama korkum yaz boyunca kasların erimesi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

ilk 1-2 ay kaslar büyüyo ama güce pek bi katkısı olmuyo.ama 3ay sonunda zorlayamadıgım bi arkadasımı bilek güreşinde yenmiştim.tabiki bu bi ölçü değil ama body ye devam.bende bu haftadan önümüzdeki yaza kadar devam edicem.ama korkum yaz boyunca kasların erimesi?

Hocam bildiğim kadarıyla, eğer doğal yollarla şişirirsen eridiği zaman kısa zamanda şişirebilirsin.2-3 haftalık idmanla.Çalışan bir arkadaştan duyduğumu söylüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

ilk 1-2 ay kaslar büyüyo ama güce pek bi katkısı olmuyo.ama 3ay sonunda zorlayamadıgım bi arkadasımı bilek güreşinde yenmiştim.tabiki bu bi ölçü değil ama body ye devam.bende bu haftadan önümüzdeki yaza kadar devam edicem.ama korkum yaz boyunca kasların erimesi?

Hocam bildiğim kadarıyla, eğer doğal yollarla şişirirsen eridiği zaman kısa zamanda şişirebilirsin.2-3 haftalık idmanla.Çalışan bir arkadaştan duyduğumu söylüyorum

iyi oldu bu ya.bende korkuyodum 3aylık emek boşa mı gitçek diye.ama biraz çalışında haketen canlanıyo görüntü neyse pztsi maraton başlıyo

• protein tozu, amino asit vs. bu doğal yollara dahil mi? Genel de herkes kullanıyor sanırım ben daha başlamadım
  • Bilmiyorum ama gittiğim yerde çoğu kişi kullanıyor.Ben kullanmıyorum :-/

Tek kullandığım L-Carnitine
  • Burada vücut geliştirme, fitness ve beslenme alanında çok bilgisiz arkadaşlar görüyorum. Bence bir an önce elinizin altındayken makaleler okuyun, araştırın. En büyük yabancı kaynaklarwww.bodybuilding.com vewww.exrx.net . Türkçe kaynak olarak benim en beğendiğimwww.bodyforumtr.com

Tamam, hareket etmek, spor yapmak güzel, ancak biraz da bilinçli olmak lazım. Bilinçsizce verdiğim 20 kilo, vücudumda hatrı sayılır büyük olumsuz değişiklikler yapmıştı. Dikkatli ve bilgili olmak lazım. Bilginize.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.