Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve uygun diyetim nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar yaşım 15. Ben şu ana kadar kendimi çocuk gibi görüyordum ama yeni sınıf arkadaşlarımı görünce hayatımda köklü değişiklikler yapmam gerektiğini anladım. Öncelikle ben vücut geliştirmek istiyorum son derece çelimsiz kısa biriyim, kafam vücuduma göre biraz büyük duruyor. Boyum 165-166 civarında , kilom ise 45-46 civarında. Spor salonuna Covid ve maddi süreç boyunca maalesef gitme şansım hiç yok , evde ekipman da bulunmuyor. Covid öncesinde uzun bir zaman tenis oynadım. Ama son 2 yıldır pek bir fiziksel aktivitem olmadı ki bu yüzden vücudumda pek çok iskeletsel sorun fark ettim. Sizden ricam bana nasıl egzersizler yapmam gerektiğini ayrıca nasıl beslenmem gerektiğini bildirmeniz. Ama bu aktivite ve beslenme yağ oranımı artırmasın çünkü zaten hafif bir göbeğim, çok hafif bir göğüs, ayrıca aşağıya kaymış hafif bir yanağım var ve bu küçük yanak benim yüz hatlarımı gizliyor. Şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up?

• Youtube a ağırsağlam beslenme yazıp arat. Orada nasıl hesaplaman gerekiyor bahsediyor. Aynı kanalın çok fazla ant. Programı var. Ev için ekipmanlı veya ekipmansız nasıl çalışabilirsin onu da bulursun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.