Merhabalar . Büyük bir sorunum var sizlerden yardım bekliyorum . 2008 1.4 benzin/lpg li yarı oto. polo sahibiyim. Aracımda yakın zamanda ilk çalıştırmada vitesi 'p' den r -d-s ' e çekerken tak sesi ve sarsıntı yaşıyorum. Sorunun şuan ki tek çözümü aracı ilk çalıştırdığımda 50 derecenin bir tık üstüne geçişini beklemek ve freni 6 ve daha fazla pompalamak . Bunu yaparsam ses ve sarsıntı olmadan vites geçişi yapabiliyorum . İki kez tamir için gittim . Taşındığım il antalya ve taşına 2 yıl oldu. Şanzıman yağı ve başka bir tamir yapıldı . Totelde 500+600 param harcadım ama sorun hala devam ediyor. Arada vites geçişlerinde boşluk oluyor. Bir daha boş yere para vermek istemiyorum. Aracıma böyle binmekte istemiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba hocam, linkteki videoyu izlemenizi rica ediyorum. Belkide bu sese ve sarsıntıya sebep olan küçük bir hatalı davranıştır. İyi akşamlar.
Caner bey video da ki gibi ben bu hataları yaptım , artık böyle kullanmıyorum . Ama benim arabam sürekli yapmaya başladı . Düzelmiyor . Tamirciler nereden çarpsakda parasını yesek diye düşünüyor. Bana net bir çözüm lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme