< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 27 Şubat 2020; 10:13:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 27 Şubat 2020; 10:13:37 > |
herşey tamamda nasil golfun girdigi yere girmiyo yahu ikiside mqb hb en fazla 2 3 cm uzundur.
Golf 7 4255mm a3 4241 mm hatta kisaymis bakin |
200 küsür fiyata otomobil satacaksın ama neredeyse B ve C sınıfı tüm otomobillerde standart olan USB çıkışı ve kol dayaması olmayacak.
Konfor var ama donanım yok.Boş arabaya bir dünya para şaka gibi valla ..! Neymiş efendim markaymış ..! Bu vs. donanımlarıda istersen paket halinde parayla alacaksın sanırım.O pakette en az 10.000 olur vergileri falan eklenince 20.000 ekstra para vereceksin demektir. Alacak olanlara hayırlı olsun ne diyeyim. |
Beyler geçen yaz Ankara'da doğuş otoda golfe bir bakayım dedim yani bu kadar övülen nedir diye. Bindim biraz inceledim araç gerçekten eğer övgülerle kıyaslayacaksak vasat derece kötü. bence malzeme kalitesi vs. sonra birde passata bakayım dedim belki milletin övdüğü kadar vardır diye. Golf'ten daha beter desem yeridir o derece malzeme kalitesi. Ayrıca bindiğim bu araçlar en dolusu. Yan tarafta Audi showroom geçtim a3 bakmak için kıyaslamak için kesinlikle golfe göre malzeme kalitesi olsun, koltuk kalitesi vs. daha iyi. Şunu anladım bizim millette para bunlara yettiği için alıp diğer markalara göre aşırı bir övme psikolojisine giriyor ya da golf ve passatı bu kadar göklere çıkaranlar hayatında araba görmemiş açık ve net benim yorumumdur.
|
Audi A3 Sedan kullandım, koltukları bu kadar dandik başka bir premium araba görmedim. Ondan inip Volvo'ya binince tahta sandalyeden, üst sınıf TV koltuğuna oturmuş gibi geliyordu.
Donanım da bir garipti, hız sabitleyici fln yoktu en full paketinde. |
Audi marka olarak daha üstte konumlandırılsa da şu bir gerçek ki Golf’ü daha pahalıya üretiyor VAG, çünkü daha kaliteli.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 27 Şubat 2020; 7:44:53 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|