Şimdi Ara

VW Polo Su Sıcaklık Göstergesi (ACİL SORU ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağustos ayında yeni polo aldım çok şükür memnunum bir sıkıntım yok ama kafama birşey takıldı, bilen arakdaşlar vardır diye konu açayım dedim. Arabamı aldığım zamandan beri dikkat ettim su sıcaklık göstergesi tam 90 da durmuyor. 88-89 gibi duruyor. Kafama takıldı 1 haftadır net birşey bulamadım. Yarına kadar bulamazsam yakın vw servisine soracağım. Resimde de görüldüğü gibi hep böyle. Göstergede gördükçe kafama takılıyor :(

Bir problem yok ama kafama takıldı. Bildiğim kadarıyla vw de hep 90 da sabit dururdu.

Bilen arakdaşlar varsa yada yeni polo'su olanlar yardımcı olabilirler mi ?

Teşekkürler

http://i.hizliresim.com/vo70gr.jpg

http://i.hizliresim.com/1n09Y5.jpg

http://i.hizliresim.com/Lo0JpV.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 22 Ekim 2014; 18:25:40 >

• Vagcoma baglanir bakilir bilgisayar 90 derece ise gisterge hatasi vardir. Bana fabrikasyon olarak bir derece eksik olarak gosteriyor gibi. Hararet sabitmi peki yokuslarda dusme filan varmi hararette?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hararet göstergesinin bulundugu yer gayet normal.Toyota Hiace aracımız var alındığı günden bu yana aynı sizin araçtaki gibi gösterge 90C'nin 1 yada 2 derece altında
    şuan 235.000 Km'de :) hiçbir sıkıntı yok.
  • her ibrenin yanılma payı var azcık mesela kadrana göre 200 km hızla gidersiniz ama navigasyon cihazınız 195 gösterir hızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Vagcoma baglanir bakilir bilgisayar 90 derece ise gisterge hatasi vardir. Bana fabrikasyon olarak bir derece eksik olarak gosteriyor gibi. Hararet sabitmi peki yokuslarda dusme filan varmi hararette?

Hocam hiç bir hareketlenme yok. Sabit kalıyor öyle. Oynamıyor hiç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bakis acinizla alakali. Yukardan bakarsaniz 88 asagidan bakarsaniz 92 gorebilirsiniz. Veya yatay gosterge ise sagdan bakarsaniz farkli soldan bakarsaniz farkli gorebilirsiniz. Boyununuz veya koltuk ayarinizla alakali olabilir bence. Ibrede sapma da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bence bakis acinizla alakali. Yukardan bakarsaniz 88 asagidan bakarsaniz 92 gorebilirsiniz. Veya yatay gosterge ise sagdan bakarsaniz farkli soldan bakarsaniz farkli gorebilirsiniz. Boyununuz veya koltuk ayarinizla alakali olabilir bence. Ibrede sapma da olabilir

Hocam her açıdan baktım :) sapma var belli. Yarın zaten vw ye götürcem, bilgisayara mı bağlatırız artık yada ne yapacaklarsa bilemiyorum. Inşallah problem yoktur :( gördükçe kafama takılıyor. Sürekli aklıma geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlla 90 derece olacak diye bir şey yok. Bazı arabalar 89 derece ile çalışır bazısı 92 derece ile çalışır. Termostata da bağlı. Tutar 78'lik termostat takarsınız hararet ibresi sürekli 78'de durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

İlla 90 derece olacak diye bir şey yok. Bazı arabalar 89 derece ile çalışır bazısı 92 derece ile çalışır. Termostata da bağlı. Tutar 78'lik termostat takarsınız hararet ibresi sürekli 78'de durur.

Bizim s60 da hararet yok biz napalım
  • Neyse gençler :) yarın inşallah servise götürecem. Cevap yazarım sonucu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.