Şimdi Ara

VW, Seat, Audi, Skoda her an kapanabilir..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tazmınat davaları rekor kırmış. Her an piyasadan çekilebilirler. Para almaktan ziyade bundan böyle yedek parça bile bulamayacaksınız. Bu yazımı sık kullanılanlarınıza ekleyin. Öngörüm gerçekleşince burdan tebrik mesajlarınızı bekliyorum.

• Vurur yüzüne ifadesi,VAG iflas eder bitanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensodrive

Millet yedek parca bulamayinca sizde keyiften dort kose mi olacaksiniz?

Yedek parcada ve serviste problem olacagini sanmiyorum fakat toplam maliyet yedek parca fiyatlarina yansiyabilir, neticede markanin bunu bir yerden cikarmasi lazim.

benım için hiç keyifli değil markaların fiyatları arttı cunku. Ama sen once kendıne sor su durummda kontagı acınca milleti zehirleyince keyif mi alıyorsun?
  • İnşallah
  • 2.el vw mi bakiyorsun milleti umutsuzluga surukleyip ucuza alayim kafasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulaptus

2.el vw mi bakiyorsun milleti umutsuzluga surukleyip ucuza alayim kafasi

tamam bişey dusunmussunde kendi kendıne dogru kabul etmenı anlayamadım
  • Hiçbirşey olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensodrive

Iyi guldurdunuz beni

ben uzuldum sahsen kullanıcılar adına. Gerçi çokta uzulecek bisey yok en kotu japon parçaları alıp arabalara uyduruverirler hem kalitede artar :D
  • Can Baran C kullanıcısına yanıt
    Konu acmissin diger konularda yazmissin ayni mesaji. kac yasindasin ne bu ergenlik sacma sapan konular acip duruyorsunuz. Akbaba gibi davranmayin. Bir chevrolet kullanici olarak ben rahatsiz oldum. Birsey olmuyor ulkede ses yok sizin gibi insanlar sabahdan aksama kadar kaos var bitti vw satin araclari kurtulun demekle ne kazaniyorsunuz insanlar saf mi? Bir sure sonra hersey duzelir vw ayni vw dogus ayni dogus. Kimse zarar marar etmez vw de batmaz sen rahat ol dusunme insanlari
  • Ulan bende tazminat acacam yolda yürürken zehirlendim. Hatta astım hastaları için çok ciddi tehlikesi varmışggeçen bir yerde okumustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Baran

Arkadaşlar tazmınat davaları rekor kırmış. Her an piyasadan çekilebilirler. Para almaktan ziyade bundan böyle yedek parça bile bulamayacaksınız. Bu yazımı sık kullanılanlarınıza ekleyin. Öngörüm gerçekleşince burdan tebrik mesajlarınızı bekliyorum.

Böyle dev şirketler , batamayacak kadar büyük die adlandırılır . Ve hükumetler tarafından kurtarılar . Bir devin yıkılması , domino etkisi yaratarak , tüm ekonomiye etki edeceği düşünülür . Daha önce bi çok şirket bu şekilde kurtarılmıştır . Alman hükümeti kesinlikle izin vermicektir . Alıntı - hürriyet .
    Biraz okuyun araştırın işiniz gücünüz boş boş konuşmak . Hayatında bi baltaya sap olamamış insanlar , klavyeyi önüne aldığı Zaman . Ekonomist oluveriyor . Cumhurbaşkanlığına kadar uzuyor bu serüvenleri , hayal dünyaları .

• Ben de diyorum ki vw batmayacak. Kaynakları mi yetmedi? Almanya koltuk çıkacak. Bakın bunun en büyük örneği GM dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Ben de diyorum ki vw batmayacak. Kaynakları mi yetmedi? Almanya koltuk çıkacak. Bakın bunun en büyük örneği GM dir.
    Hiçbir şey olmaz , Almanya bunun hesabını yapmıştır...
  • Koskova vag çoluk çocuğun maskarası oldu. Ne faydasızsınız, saçma sapan konular açmayın artık forumun kalitesi iyice düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Kısmet.

Alıntıları Göster
    Milyar dolarlık firmalar, milyon dolara AR-GE çalışması yapıyor ve buna bağlı kalarak kâr-zarar politikalarını belirliyorlar. Yani sizin ya da bizim kafamızdaki düşüncelerle olacak işler değil bunlar, şu ara Volkswagen konuları fenomen oldu ancak markanın kapanması kadar ciddi bir zarar yok. Araştırırsanız geçmişte de benzer konudan ötürü VW'nin sıkıntı yaşadığını görebilirsiniz.
  • Yazdigi butun mesajlar vw konularinda olan birisinin konusundasiniz, artik ne yarasi varsa
  • VW duser ama Alman hukumeti elinden tutup kaldirir.
  • tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

tebrikler
    hemen aracımı satmalıyım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.