Şimdi Ara

W910i / W890i / C510 Hangisi? Kullanıcılardan Yardım Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar K750 kullanıyorum çokta memnunum fakat bir telefona ihtiyacım var vede bu Sony den başkası olamaz. Ama üç modelde güzel kullanıcılardan destek alayım istedim. Kullanan arkadaşlar bu üç ürünün artılarını eksilerini yazabilirmi?

C510 / W890i / W910i ses kamera kullanım ve sağlamlığa göre değerlendirirseniz sevinirim. Siz ne derseniz ona daha çok ısınacağım artık. Tabi F/P oranı da:)

• c510 bence.
  • Kesinlikle C510 ses kalitesi walkman serilerini aratmayacak kadar güzel,kamerada fena değil C510 almanı öneririm..
  • W910i
  • C510u tek geçerim bence çok gzl kamera Cyber-Shot ztn Seste iyi akustik var W910da kamera iyi sayılmaz flaşda yok bi düşün derim bence C510
  • sorulurmu w910 dan uzak dur c510 uda hemen al
  • 2sinide(w910-c510) kulllandım arasından c510u alırdım ama bence araştır c702 al bulabilirsen aşa yukarı aynı fiyattalar

w910 kamera yönünden çok eksik c510da hepsi var ancak eksi yönü menüsü hızlı degil...bana biraz avas geldi tabiki bu yavaslık g705e göre g705 çok hızlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 19 Haziran 2009; 18:19:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 910i kullnıyorum cokda memnunum. birtek ses seviyesi duşuk onunda programı var onunla yukseltebiliyorsun. dunya saglık örğütünün aldığı karar dogrultrusunda orjınal seviyeyi gecmiyor hic biri ama bize yeterli gelmiyor alcagın diger telefonlarda da aynı sekilde ses seviyesi düşük gelebilir. ama turk isi çözümleri var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmerkan

ben 910i kullnıyorum cokda memnunum. birtek ses seviyesi duşuk onunda programı var onunla yukseltebiliyorsun. dunya saglık örğütünün aldığı karar dogrultrusunda orjınal seviyeyi gecmiyor hic biri ama bize yeterli gelmiyor alcagın diger telefonlarda da aynı sekilde ses seviyesi düşük gelebilir. ama turk isi çözümleri var...

Türk işi çözüm olur mu elin Rusları yapıyor onları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sla_Hkn

quote:

Orjinalden alıntı: xmerkan

ben 910i kullnıyorum cokda memnunum. birtek ses seviyesi duşuk onunda programı var onunla yukseltebiliyorsun. dunya saglık örğütünün aldığı karar dogrultrusunda orjınal seviyeyi gecmiyor hic biri ama bize yeterli gelmiyor alcagın diger telefonlarda da aynı sekilde ses seviyesi düşük gelebilir. ama turk isi çözümleri var...

Türk işi çözüm olur mu elin Rusları yapıyor onları

turk işi olanı ruslardan çarpma kısmında

• W910i içinde resetleme sorunu olduğu doğrumudur yeni serilerde de varmı bu sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.