Şimdi Ara

wd1001fals sürekli tikleyerek çalışması[Ses eklendi][ÇÖzülmedi-değişim yapıldı]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha sımdı aldıgım 1 tb caviar black serısı hdd dıye wındows 7 kurdum ancak sureklı tıkleyerek calısması benı rahatsız etı normalmı yoksa urun arızalımı
    ıslem yapmasam bıle sureklı tıktık tıktık dıye ses cıkarıyor

ses için tıkla1

:alternatif:::: http://ra pid sh ar e.c om /files/348823887/Not.m4a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laaz -- 13 Şubat 2010; 0:16:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laaz
    arkadaşlar daha sımdı aldıgım 1 tb caviar black serısı hdd dıye wındows 7 kurdum ancak sureklı tıkleyerek calısması benı rahatsız etı normalmı yoksa urun arızalımı

Vista da olan bir özellik vardı hızlı arama için dizine ekle diye eğer o özellik w7 de varsa ondan olabilir...Kaç sürücüye ayırdıysan diski sürücüleri tek tek seç hızlı arama için bu diski dizine ekle deki tiki kaldır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

arkadaşlar daha sımdı aldıgım 1 tb caviar black serısı hdd dıye wındows 7 kurdum ancak sureklı tıkleyerek calısması benı rahatsız etı normalmı yoksa urun arızalımı

Vista da olan bir özellik vardı hızlı arama için dizine ekle diye eğer o özellik w7 de varsa ondan olabilir...Kaç sürücüye ayırdıysan diski sürücüleri tek tek seç hızlı arama için bu diski dizine ekle deki tiki kaldır...

arkadasım dedıgını yaptım ama sonuc yıne aynı tıktıktıktık
  • quote:

quote:

quote:

Hımm...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hımm...

Alıntıları Göster
    başka çözüm önerisi olan varmı

• quote:

başka çözüm önerisi olan varmı

Alıntıları Göster
    hdd nin motor sesi o ses. kasaya civata ile bağlandığından sesi duyuluyor. hdd yi bulunduğu yerden sökün kasada boş bir yerde lastik veya sünger üstüne koyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalForce

hdd nin motor sesi o ses. kasaya civata ile bağlandığından sesi duyuluyor. hdd yi bulunduğu yerden sökün kasada boş bir yerde lastik veya sünger üstüne koyun.

Alıntıları Göster
    kasaya cıvatayla degıl kasanın kendı plastık aparatıyla bagladım.ayrıca oyle bı ses degıl sankı kafa sesı gıbı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kasaya cıvatayla degıl kasanın kendı plastık aparatıyla bagladım.ayrıca oyle bı ses degıl sankı kafa sesı gıbı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilen biri varsa sorunmu yoksa normalmı oldugunu soyleyebılırse sevınırım yoksa goturup ıade edıcem aldıgım yere
  • quote:

arkadaşlar bilen biri varsa sorunmu yoksa normalmı oldugunu soyleyebılırse sevınırım yoksa goturup ıade edıcem aldıgım yere

Eğer işletim sistemini bu diske kurduysan o sesin normal olması lazım...
  • quote:

quote:

Eğer işletim sistemini bu diske kurduysan o sesin normal olması lazım...

Alıntıları Göster
    Geçici olarak XP kurup deneyin, nasıl olsa 7' yi de yeni kurmuşsunuz. Ya da CD' den çalışan XP gibi bi' sistemle bilgisayarı açıp disk denetimi yaptırın, işlem bittikten sonra boştayken de sorun devam ediyorsa arızalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 10 Şubat 2010; 10:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Process64

Geçici olarak XP kurup deneyin, nasıl olsa 7' yi de yeni kurmuşsunuz. Ya da CD' den çalışan XP gibi bi' sistemle bilgisayarı açıp disk denetimi yaptırın, işlem bittikten sonra boştayken de sorun devam ediyorsa arızalıdır.

Alıntıları Göster
    bu sesın nedenını anlamak ıcın tune programı yada baska bırsey yokmu
  • quote:

bu sesın nedenını anlamak ıcın tune programı yada baska bırsey yokmu

Alıntıları Göster
    resim benchmark peki bu na nedemeli bu işlem sırasında o ses cıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laaz -- 10 Şubat 2010; 11:01:54 >
  • quote:

resim benchmark peki bu na nedemeli bu işlem sırasında o ses cıkmadı

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

UP
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    hdtune programıyla error scan yapın, ancak quick scan seçeneği seçili olmasın
  •  wd1001fals sürekli tikleyerek çalışması[Ses eklendi][ÇÖzülmedi-değişim yapıldı]]
    error scan sonuc
  • quote:

wd1001fals sürekli tikleyerek çalışması[Ses eklendi][ÇÖzülmedi-değişim yapıldı]]
    error scan sonuc
    sorun yok,

son olarak health sekmesinde smart bilgisini veriyor onun görüntüsünü koyarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

sorun yok,

son olarak health sekmesinde smart bilgisini veriyor onun görüntüsünü koyarmısın?

buyrun
  • tıkla

:alternatif:::: ht tp://ra pid sh ar e.c om /files/348823887/Not.m4a

yüksek seste dinleyin itunes & quicktime
    10snden itibaren başlayan ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laaz -- 10 Şubat 2010; 22:18:16 >
  • quote:

tıkla

:alternatif:::: ht tp://ra pid sh ar e.c om /files/348823887/Not.m4a

yüksek seste dinleyin itunes & quicktime
    10snden itibaren başlayan ses
    ustalarım nerdesınız bır cevap lutfen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.