Şimdi Ara

Wi-Fi Sorunu Lutfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dun aldıgım 3G 8 Gb lık cıhazımla wi-fi bulamıyorum. Version update i yaptım 2.2 oldu cihaz wi-fi ayarlarlarından kendı modem ımı bulup sifreyı girdim kabul edilmedi sonra, yanındakı mavi ok a tıklayıp ayarlara gırdım orada herhalde yanlıs bırsey yaptım ve bir daha hic bir wi-fi yı bulamıyorum. Cıhazı en bastan yenıden yukledim ilk halıne gerı dondurdum ama hıc bır sekılde bu sorun cozulmedı. acaba sızce nedendır bu? Vodafone dan aldım goturdugumde onlarda bılemedıler sorunu ben sımdı ole kala kaldım.

• 2.2'ye yükseltmeden önce sorunsuz bir şekilde modeme bağlanabiliyormuydun?
  • 2.2 ye yukseltıncede 1 kere modem ımı gordu fakat sıfreyı kabul etmedı (>) ısaretıne tıklayıp orada herhalde yanlıs bır yere tıkladım bılemıyorum. Butun ayarları sıfırladım tekrar yuklendı ama sorun devam edıyor. Isın acı tarafı ıse yetkılı servıslere sormama ragmen kımse bılmıyor ne oldugunu versıyon a topu atıyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

2.2'ye yükseltmeden önce sorunsuz bir şekilde modeme bağlanabiliyormuydun?
  • tekrar restore et sorun çözülür
  • büyük ihtimal restore ile çözülür çözülmezse götür çarp kafalarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 28 Kasım 2008; 15:39:56 >
  • yaklasık 10 kere ettım:) cozulmedı yaws:(
  • restore reset oluyor deılmı? yanlıs bırsey yapmıyım da:)
    quote:

Orjinalden alıntı: deagonmk

tekrar restore et sorun çözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayara bağla, itunesi çalıştır, itunesta restore yap. Restore, reset değil...
  • Bağlanmaya çalıştığın modem wep şifreleme kullanıyorsa sıkıntı ondan olabilir. Modem şifrelemesini wpa yada wpa2 yap, sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
  • DEdigin gibide yaptım olmadı olay sole anlatayım. Wi-fi ye tıkladıgında yuvarlar donuyor arama yapıyor gıbı gorunuyor ama hıc bır modem ı bulmuyor garıp olanda bu. 2.2 ye yukselttıgım ıcın bole oldu dedıler ama ben pek ınanmıyorum cunkı 2.2 ye yukseltınce 1 kere benım modemı gormustu ve (>) ısrete tıklayıp orada herhalde yanlıs bır yere dokundum ondan oldu dıye dusunuyorum. Wi-fi calısıyor gorunuyor ama nedense hıc bır modem ı gormuyor. bence ayarlarından dolayı bır sorun var ama yaklasık 9 kere komple format attım cıhaza ama duzelmedı:(
    quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Bağlanmaya çalıştığın modem wep şifreleme kullanıyorsa sıkıntı ondan olabilir. Modem şifrelemesini wpa yada wpa2 yap, sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
  • Yomu yardım ecebılecek:(
  • arkadaşım reset restore olmaz cihazın garantili ise itunes üzerinden restore ye tıklayıp yapabilirsin. hepsini yaptım gene olmuyor dersen restore yaptıktan sonra telefona backup yükleme bakalım onunlada alakalı olabilir
  • arkadaşlar bir çoğumuzun kullandığı tek dokunmayla wifi on of yapan wifi toggle programı 2.2 jb de çalşmıyor. bu tip başka bir program bilen var mı acaba
  • reset network settings dene
  • iphoneun bir özelliği var.bazen iyi bazen kötü bir özellik.restore da etsen ayarları hatırlıyor malesef.yani yanlış ayar yaptıysan restore dediğinde yine aynı ayarlarla yüklenir.

aşağıdaki link işine yarayabilir.

http://www.hell-world.org/ownz/etiket/iphone-wireless/
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukbuk

arkadaşlar bir çoğumuzun kullandığı tek dokunmayla wifi on of yapan wifi toggle programı 2.2 jb de çalşmıyor. bu tip başka bir program bilen var mı acaba

Bu konu hakkind bilgisi olan var mi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.