Bildirim
Winamp tarzı program
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kola Şişesi
Winamp tarzı, ses kalitesi iyi olan kullanışlı bir program arıyorum ne önerirsiniz?
Edit: İmla
CD ye yazdırma çizdirm kırdırme gibi diğer özelliklerini kullanmayacaksan tavsiye programım media player classic'tir. hem ses yükseltme de yapabiliyoruz kullanımı kolay zevkli az kaynak kullanan güzel bir program .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aimp -
quote:
Orijinalden alıntı: hacker_127
quote:
Winamp tarzı, ses kalitesi iyi olan kullanışlı bir program arıyorum ne önerirsiniz?
Edit: İmla
CD ye yazdırma çizdirm kırdırme gibi diğer özelliklerini kullanmayacaksan tavsiye programım media player classic'tir. hem ses yükseltme de yapabiliyoruz kullanımı kolay zevkli az kaynak kullanan güzel bir program .
Yok hocam o tarz ozellikleri kullanmayacagim. Genelde hard rock tarzi muzik dinlerim, ses kalitesi ve basslari iyi duyurabilen bir program ariyorum. Bellek kullanimi takintim yoktur.
Edit: Yanlis ifade.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kola Şişesi -- 18 Eylül 2012; 16:54:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
Aimp
Tesekkurler hocam deneyecegim.
ses sisteminiz varsa aimp öneririm ben genelde nb da kullandığım için hem ses yükseltme için hemde diğer tüm arşivi onda açtığım için seste sorun yaşıyordum ama artık yasamıyorum Mp classic sayesinde
Bu işin babası winamptır ancak yeni sürümleri oldukça kötü. En stabil çalışan versiyon 2.91 dir kesinlikle tavsiye ederim. İlla altarnatif istiyorsanız aimp kullanılabilir. -
Evet ses sistemi de var kulaklik da. Tavsiyeler icin tesekkurler 2sini de deneyecegim.
AIMP3 Winamp tan sıkılanlar için güzel bir alternatif. -
AİMP 3 -
quote:
Orijinalden alıntı: cemsnbc
AİMP 3
En kaliteli ve ses i en kaliteli yüksek cikaran program dir aimp3
Bir de foobar'a bakmanızı öneririm, kasmaz pek, rahattır kullanımı. -
quote:
Yok hocam o tarz ozellikleri kullanmayacagim. Genelde hard rock tarzi muzik dinlerim, ses kalitesi ve basslari iyi duyurabilen bir program ariyorum. Bellek kullanimi takintim yoktur.
Winamp'a Jammix Enhancer eklentisini kurun, hard rock nasıl olurmuş dinleyin... -
quote:
Orijinalden alıntı: êyc
Bir de foobar'a bakmanızı öneririm, kasmaz pek, rahattır kullanımı.
Sağolun şu anlık AIMP3 kullanıyorum ama deneyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
quote:
Winamp'a Jammix Enhancer eklentisini kurun, hard rock nasıl olurmuş dinleyin...
Tavsiye için teşekkürler deniyeceğim birazdan yazarım tekrar
-
Aimp hem fazla kasmaz winap gibi bellek şişirmez -
itunes ses kalitesinde bir numaradır -
Winamp'ı Jammix Enhancer eklentisiyle denedim, ses kalitesi çok güzel fakat bir netbooka göre çok fazla bellek kullanıyor ve bilgisayarı çok ağırlaştırıyor. Foobarı denedim bilgisayarı yormuyor, ses kalitesi de fena değil.
quote:
Orijinalden alıntı: volkanakar
itunes ses kalitesinde bir numaradır
Peki hocam iTunes'un bellek kullanımı nasıl bilgisayarı yorar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kola Şişesi -- 13 Aralık 2012; 18:25:58 > -
foobar kesinlikle deneyin. Açık kaynak kodlu, ücretsizdir. Kullanımı basittir ve arayüzünü istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Bolca eklentisi vardır farklı özellikler için.
Bilgisayarı hiç yormuyor program. Ayrıca müzik arşivini klasör sistemine göre de görüntüleyebiliyorsunuz. itunes'da en çok canımı sıkan durum bu olmuştu mesela.
Ses kalitesi çok iyidir. Sesi hiç bozmadan, olduğu gibi verir. Ben de rock/metal ağırlıklı dinliyorum. çok sayıda player denedikten sonra en iyi sesi foobar vermişti.
http://www.foobar2000.org/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikii -- 24 Aralık 2012; 22:30:10 > -
aimp3:) 3 yıldır kullanıyorum ve super:) -
quote:
Orijinalden alıntı: wikii
foobar kesinlikle deneyin. Açık kaynak kodlu, ücretsizdir. Kullanımı basittir ve arayüzünü istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Bolca eklentisi vardır farklı özellikler için.
Bilgisayarı hiç yormuyor program. Ayrıca müzik arşivini klasör sistemine göre de görüntüleyebiliyorsunuz. itunes'da en çok canımı sıkan durum bu olmuştu mesela.
Ses kalitesi çok iyidir. Sesi hiç bozmadan, olduğu gibi verir. Ben de rock/metal ağırlıklı dinliyorum. çok sayıda player denedikten sonra en iyi sesi foobar vermişti.
http://www.foobar2000.org/
Evet şu an foobar kullanıyorum çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: husolin
aimp3:) 3 yıldır kullanıyorum ve super:)
Foobar'ı denedikten sonra AIMP3'ün kastığını hissettim gene de tavsiye için sağolun.
Yeni bilgisayar alınca diğer programları ve eklentilerini tekrar deneyeceğim, bu bilgisayarla bir şey anlayamadım. Tavsiyeler için herkese teşekkürler.
Benzer içerikler
- mp4 dosyası açılmıyor
- realtek audio console açılmıyor
- filmmodu film indirme
- ingilizce altyazıyı türkçeye çevirme
- videoda istenmeyen yerleri silme
- ses değiştirici program
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X