Şimdi Ara

Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D ) güncellendi!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
5
Favori
23.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X79 elveda...Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D  ) güncellendi!!! , yeni sistem topluyorum şuan.Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D  ) güncellendi!!! 

Not: Sızan "Alpha" bile olmıyan ISO yu dikkate almamanız önerilir, release sürümün %5 ni bile yansıtmıyor genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 27 Haziran 2021; 11:0:20 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Sadece AMD değil ki Intel'de de 7. seri işlemciler ve öncesi desteklenmiyor. MS'e yakın kaynaklardan gelen bazı gayrı resmi açıklamalara göre Microsoft Windows 11'de güvenliğe özel önlem veriyormuş ve Meltdown/Spectre tarzı işlemci kaynaklı (donanımsal) açıklara sahip risklere karşı belli dönem ve öncesi CPU'ları bu nedenle komple elemişler. Bakalım, yakında çıkar ardındaki gerçek sebepler.

• Merhaba siz pc Windows 11 hangi sürümü kurdunuz home sürümde tpm Özelliği istemiyormuş sanırım proda istiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 27 Haziran 2021; 10:43:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Milleti w7 den w10 a geçirmek için 40 takla atan ms final sürümde bu sınırlamaları kaldırır diye düşünüyorum.

Oyun oynayan,ofis prog kullanan,film izleyen standart ev kullanıcısı tpm moıdülü alıpta ne yapacak.

• Ben şimdi 11.nesil intel işlemci alsam Windows 12 çıkarsa destekleyeğinin garantisini nereden bileceğim.

• BARKU B kullanıcısına yanıt

Tam tersine Windows 11'in insider sürümlerini desteklenmeyen cihazlar da kullanabilecek ancak final sürüm çıktığında güncelleme alamayacak, final (RTM) sürüme geçemeyecek ve Windows 10'a dönmesi gerekecek. Kısıtlamalar Windows 11'in final sürümünde başlayacak.

Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D  ) güncellendi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 27 Haziran 2021; 11:3:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BARKU B kullanıcısına yanıt
    Hepimizi w11 e geçirmek ister diye düşünüyorum ben de. Ayrıca w11 de w10 dan çok farklı görünmüyor. Geçmeyerek de bir şey kaybetmeyiz sanki.

• Guncelleyemiyorsa senede bir laptop çıkaracak macbook gibi.

Intel üzerinden dediğiniz Intel donanımları. İntelin kendi programı otomatik güncelleme veriyor. Keza Nvidiada aynı şekilde.

Valla benimkide Lenovo ama öyle çıkardığı gibi kaldı. İkinci BIOS yazılımında kaldı.

Bluetooth, modem, kamera, kart okuyucu, ses öyle çıkardığı gibi kaldı

• Öyle birşeyin garantisi yok.

Zaten hem firmalar hem yazılım üretenler uzun yıllar ürün kullanmaya karşılar.

Zaten maksimum verdikleri destekte 3 sene.

• Microsoft/Intel : - Kölem olur musun?

Kullanıcı : - Hayır.

Microsoft/Intel : - Elin mahkum.

Kullanıcı : - Peki! Ne yapmam gerekiyor?

Microsoft/Intel : - Ceplerini boşalt.

• 16 çekirdek amd ryzen threadripper kullananlar kullanamayacak, celeron 4000'ü olanlar kullanabilecek. son derece garip.

• Sebebinin eski cpularda bulunan açıklar olduğunu düşünüyorum. Şuanki firmware de bulunan meltdown ve spectre patchı bir şekilde diğer işlemcilerin performansını etkiliyor ise eski işlemcileri desteklemiyoruz abi diyip o patchı çıkarabilirler. O açıklara sahip cpular yine win11 kurabilir bi şekilde diye düşünüyorum ama bu sefer güvenlik patchları olmayacak ama kimse windowsa suç atamayacak. İlginç bir önlem :D

• Destekleyip desteklemediğini nasıl anlarız?
    Acer Swift 3 notebook, i5 8250 işlemci var.
    Anakartta bu çip var mı yok mu nasıl öğrenebilirim?

• Ben daha windows 8'e gelememişken millet windows 11 kavgasına girmiş baya geriden geliyoruz:DDD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X470 tuf da tpm 2.0 var mı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Keladam3463

Bu mesaj silindi.

30 lira ver de düzgün domain al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Sadece AMD değil ki Intel'de de 7. seri işlemciler ve öncesi desteklenmiyor. MS'e yakın kaynaklardan gelen bazı gayrı resmi açıklamalara göre Microsoft Windows 11'de güvenliğe özel önlem veriyormuş ve Meltdown/Spectre tarzı işlemci kaynaklı (donanımsal) açıklara sahip risklere karşı belli dönem ve öncesi CPU'ları bu nedenle komple elemişler. Bakalım, yakında çıkar ardındaki gerçek sebepler.

iyi de onlar yamalarla kapandı ya??

hatta millet fps düşüşleri bile yaşadı forumda tonla konu vardı performasnı kısılıyor diye.

bunlar varya bence hepsi hikaye..

o zaman ya yaptıkları yamalar yalan dolan, yada söyledikleri bahane..

• Haklı şekilde şikayetçi olan arkadaşlar en güzel cevabı Win11 yüklemeyerek verin diyeceğim ama kaç kişi bu bilinçte olur ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.