Şimdi Ara

Windows 7 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese kolay gelsın elımde acılır vazıyette calısan toshıba marka 1gm ramlı bı laptop var cok agır oldugu ıcın verım saglamadıgı ıcın cok acıl format atmak ıstıyorum

fakat 2 sorunum var wındows 7 ultımade ıso olarak ındırdım cd ye yazdım ama laptopun cd sı calısmıyor
    ıkıncı sorun usb ye kurulum yaptım wındows 7 yı ama pc baslangıcta bıosa gırmyıor hıc bı sekılde ve bıos sıfrelı bıos sıfresı mevcut elımde sıfreyı yazıyorum acılyıor sorun yok ama f9 f12 hıc bırı calısmıyor sadece acılyıor o kadar :S

herhangı bı yontemle usb sız vede cd sız format atabılırmıyım yada bı temızlık tarzı bısı yaparak pc yı toparlayabılırmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmeleeee

herkese kolay gelsın elımde acılır vazıyette calısan toshıba marka 1gm ramlı bı laptop var cok agır oldugu ıcın verım saglamadıgı ıcın cok acıl format atmak ıstıyorum

fakat 2 sorunum var wındows 7 ultımade ıso olarak ındırdım cd ye yazdım ama laptopun cd sı calısmıyor
    ıkıncı sorun usb ye kurulum yaptım wındows 7 yı ama pc baslangıcta bıosa gırmyıor hıc bı sekılde ve bıos sıfrelı bıos sıfresı mevcut elımde sıfreyı yazıyorum acılyıor sorun yok ama f9 f12 hıc bırı calısmıyor sadece acılyıor o kadar :S

herhangı bı yontemle usb sız vede cd sız format atabılırmıyım yada bı temızlık tarzı bısı yaparak pc yı toparlayabılırmıyım

Recovery Bölümün Sağlammı ? Recovery Bölümün Sağlamsa Eğer Oradan Atabilirsin. Onun Haricinde Bilgisayarcıya Götürüp Hard Diski Çıkarıp Farklı Bir Bilgisayardan Atacak.

Recovery Bölümünü Bakmak İçin

Bilgisayarım a Sağ Tık > Yönet > Alt Kısımda Disk Yönetimi > Açılan Sayfada En Başta ( Sağlam Kurtarma Bölümü ) Olarak Gözükür

Windows 7 hakkında

• laptop benım degıl ıcınıde acmak ıstemıyorum sıkıntı olmaması ıcın dedıgınzı yontemde geldı aklımada :S
  • quote:

laptop benım degıl ıcınıde acmak ıstemıyorum sıkıntı olmaması ıcın dedıgınzı yontemde geldı aklımada :S

Recovery i dene varsa.. onun haricinde mümkün değil.
  • o nasıl olcak
  • quote:

o nasıl olcak

Yukarda Resimde Göstermiştim. Eğer Recovery Bölümün Sağlamsa

Bilgisayar Açılışında F10 a Bas Recovery Bölümü Açılır.
  • ya sımdı sole dıyım hıc bı sekılde pc yı acarken f9 f1 f12 bıos ayarları esc ve benzerı hıc bısı acılmıyor malesef :S sıkıntı orda yoksa usb den atıcam :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uvajenie -- 23 Şubat 2013; 1:46:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya sımdı sole dıyım hıc bı sekılde pc yı acarken f9 f1 f12 bıos ayarları esc ve benzerı hıc bısı acılmıyor malesef :S sıkıntı orta yoksa usb den atıcam :S

USB ile atmak kalıyor geriye evet..
  • usb de olmuyor :D pc acıkken bana bı format lazım
  • quote:

usb de olmuyor :D pc acıkken bana bı format lazım

ozaman şunu yap :

Laptopun Kapağını Kapat > Balkona / Pencereye Çık > Besmele Çek > Fırlat Sokağa. :) Hocam Pc açıkken format olurmu gözünü seveyim :)

Şunu Yap Ozaman. Pc Açıkken USB den windows u yüklemeyi dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draj3n -- 23 Şubat 2013; 3:15:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.