Şimdi Ara

windows şifresini unuttum ve bios kitli***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows şifremi unuttum nasıl oldu bende anlamadım

bunun için şifre kırıcı program indirmiştim cd ye kurdum vs. biosdan açayım dedim. birde baktım bios kitli. şimdi biosu sıfırlamak için sanırım bios pilini çıkartmak lazım mış. acer6930g laptop a sahibim. daha önce laptop donanımıyla ilgilenmedim bios pilide klavyenin altındaymış sanırım. araştırdığıma göre*** ama kendime bu konuda güvenmiyorum. bir aksilik vs. olur diye.. (denemediğimden olsa gerek) biosu sıfırladıktan sonra c ye format attığım vakit ( D ) ' de ki tüm verilerimi kurtarırım sanırım bir aksilik olmaz değil mi? önerileriniz vs. var mı arkadaşlar? ártı win8 yaptım pc yı.

• bios pilini sıfırtlatmak artı format kaça patlar ya öğrencıyım borcum çok krizdeyim. en azından biostan formatı kendimmi atsam. valla bayadır donanımsal hiçbirşeyle ılgılenmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutuman

bios pilini sıfırtlatmak artı format kaça patlar ya öğrencıyım borcum çok krizdeyim. en azından biostan formatı kendimmi atsam. valla bayadır donanımsal hiçbirşeyle ılgılenmıyorum

kardesım bı sekılde erısım yap admınıstratordan falan wındowsa erıs bıos update et laptopa bıos sıfırlanır zaten , olmadı wındowsada grıemıyrsan eger bır arakdasından format cdsi al genelde hdd ler sata oldugu ıcıın sata entegreli olsun yoksa sabit disk bulunamadı der , formatta atamazsn olmadı arkadasına gıt hazır ındrı sata entegrelı xp yazdır dc ye bosuna para verme format atmayı bılıyosan eger :) wındwosa erıs , şaptopun drıver download sitesine gir biosa gir rodan sn surum bıos ve bıosu update etme prpgramını bul . sorun çözülücektir kolay gelsin . erişebişiyosadna laptopn arka kapağını sok bıos pilini çıkar 15 dk bekle sonra kapagı tak .

• quote:

Orijinalden alıntı: tutuman

arkadaşlar windows şifremi unuttum nasıl oldu bende anlamadım

bunun için şifre kırıcı program indirmiştim cd ye kurdum vs. biosdan açayım dedim. birde baktım bios kitli. şimdi biosu sıfırlamak için sanırım bios pilini çıkartmak lazım mış. acer6930g laptop a sahibim. daha önce laptop donanımıyla ilgilenmedim bios pilide klavyenin altındaymış sanırım. araştırdığıma göre*** ama kendime bu konuda güvenmiyorum. bir aksilik vs. olur diye.. (denemediğimden olsa gerek) biosu sıfırladıktan sonra c ye format attığım vakit ( D ) ' de ki tüm verilerimi kurtarırım sanırım bir aksilik olmaz değil mi? önerileriniz vs. var mı arkadaşlar? ártı win8 yaptım pc yı.

c ye format atarsan tabiki d'yi etkilemez. format atarken zaten hangi sürücüye atılacağını belirtiyorsun. Masaüstü pc olsa bios hakkında yardımcı olurdum ama laptop hakkında yardım edemeyeceğim

• samsung servisinde bios sifresi kırma 50-80 dolar arası değişiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefta046

samsung servisinde bios sifresi kırma 50-80 dolar arası değişiyor :D

ohohoho o ne yaaa :D sağolun arkadaşlar birazdan uğraşıcam valla çileden çıkıyorum genelde bakalım ne olucak. ama sanırım biosda hiçbirşey yapamıyorum ya :S
  • Bunlara gerek yok arkadaşlar . ilk önce bi tane flaş bellek alın Boyutu farketmez bilgisayar kapalıyken takın ve yeniden baŞlatın Orda kenarda usb ile kurtar yeri var . gerçi w8 varmı bilmem ama w7'de var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acerin kendi recoveriy programı var içinde formatla uğraşma hem lisansında durur, acerin kendi sayfasından bios update yi indir biosu update et bakalım inş. düzelir format işine girersende lisans gider haberin olsun
  • recovery nasıl yapacağım ki? cd vs. çalışmıyor biosdan hiçbirşey açamıyorum. biosda hiçbirşeyi değiştiremiyorum. usb ile kurtar olayını anlamadım ? biraz açar mısınız? kenarda derken hangi kenar ? :S
  • Servise gönder hiç kurcalama.
  • bios pilini filan çıkarmaya çalışma işe yaramaz çünkü laptoplarda bios şifreleri pilde tutulmaz güvenlik gereği
    ama cd yi koy bios ekranında f8 e bas bakalım bazı anakartlar orada soruyo cd denmi yoksa hdd denmi boot edeyim diye

windows şifresine gelincede windows yükleme ekranında f8 yaparak komut satırı ile başlat pc yi ve
    şunu deneyin

Bilgisayar oturum açma şifresini unutmuş veya başa birisinin pc sinin başına oturdunuz.ve pc yi açtınız ama o da ne- size kullanıcı şifresi soruyor (bios şifresi değil).işte bu durumda şifreyi iptal etmek için pc yeniden başlatın ve windows açılmadan F8 e basın ve ordaki listeden komut sistemiyle çalıştırı seçin.karşınıza komut satırı geldiğinde start c: yazın enter deyin.hata mesajı gelebilir kafaya takmayın ok deyin ve biraz bekleyin windows açılacaktır.ve ordan denetim masasına girin kullanıcı hesaplarından şifresini kırmak istediğiniz kullanıcı hesabını seçin ve parolayı kaldır seçeneğini işaretleyin.ve pc yeniden açıldıktan sonra mutlu haber kullanıcı şifresi sormayacaktır.

ALINTIDIR DENENMEİŞTİR

• valla acer servisi izmirde buraya en yakın şimdi bi göndersem 1 ay a gelip gelmiceği malum. burda dışardaki laptop servislerinden biriyle konuşcam bakalım.
  • Kardeş Bende izmirde oturyorum acer servisne bi göz atayım dedim gittim fuar basmane kapısının orda kime sorarsanız sölerler .
  • yaaaa biri yardımcı olsun windos 7 premuim şifremi unutum daha önce kurtarma diskide hazırlamadım laptopumu nasıl acıcağımmm yardımmmm
  • hiren bot işini çözebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: okeanos34

yaaaa biri yardımcı olsun windos 7 premuim şifremi unutum daha önce kurtarma diskide hazırlamadım laptopumu nasıl acıcağımmm yardımmmm

Panpa ya bide şöyle dene amatör bi fikir ama şifre ekranı geliyoya orda iken alt+ctrl+del 3 ay boyunca pc kullanmadım unutmuş olabilirim neyse böyle yaptıktan sonra çalıştır a gir explorer.exe yaz çalıştır bakalım ne diyecek pc bu arada ya pc kullanmayı unutmuşum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun ama artık herşey için çok format attırmış bulunmaktayım

hiren botu bilmiyorum ama alt+ctrl+del sistemi windows7 için uygun degilmiş xp sürümlerinde geçerliymiş bilgisayary kullanmaya başlarsan aklında bulunsun t
  • laptopun arkasındaki vidaları söküp bios piline ulaşın. (garantisi var ise vida söküldüğünde garanti gidebilir). yoksa sökün dikkatlice bişey olmaz. saat pili gibi tepsi kucuk pil vardır sökün, laptopdan enerjiyi kesin adaptörü cıkarın 10 sn. sonra bios şifresi falan kalmıyor arkadaşlar. hp laptop ile denedim oldu. bu işlem masa üstü bilgisayarlarda windows 7 şifresinide kırıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.