Şimdi Ara

Windows XP Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Xp işletim sistemli bilgisayara sahibim.Her ne kadar eski bir işletim sistemi de olsa bütçemiz gereği değiştiremedik bilgisayarı.Bugüne kadar ses ile ilgili hiç bir sorunum yoktu.Şimdi ise bu ses sorunu her yerde karşıma çıkıyor.

GoogleTranslate de herhangi bir kelimeye ya da cümleyi çevirirken "dinle" butonuna bastığımda hiç bir şekilde ses gelmiyor.Bu sorun için google chrome u sildim ve tekrardan yükledim.Bir şey değişmedi.

İnternetteki Karaoke sitelerinde google chrome dan girdiğim zaman mikrofonumu algılıyor fakat sesim gitmiyor.Kameranin mikrofonunu kullanmak istediğimde site mikrofonu görüyor fakat sesimi algılamıyor.Bu siteye İnternet Explorer'dan girdiğim zaman hiç bir sorun yaşamıyorum.

Son olarak da oynadığım bir multiplayer oyunda(cod4) hata alıyorum. (((Hata : COD 4 iw3mp.exe durduruldu hatası))) Bu hatanın sebebinin xp için çözümünü bulamadım fakat win7 için çözümünde "realtek'ten" ve "stereo karışımı" gibi şeylerden bahsediyorlar.

Sonuç olarak bu sorunlarımın çözümünü arıyorum ve bu 3 sorunun birbirleriyle bağlantılı olduğunu düşündüğüm için belirtmek istedim.

Yardımlarınızı bekliyorum

Şimdiden teşekkürler...

• Aynı sorun bendede var arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.