Şimdi Ara

Wing Tsun,Ninjitsu vb sporların eğitim videoları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tür uzakdoğu sporlarına büyük bir merakım var yanlız başımızda öss belası oldugu için malum 11. sınıftan itibaren çalışmaya başlamam gerekiyor.Şimdi bir iki sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim..

1-)Bu sporlarda hani bazı teknikler vardır.Böyle karşında sanki rakip varmış gibi haerketler yaparsınız yani bir nevi dövüş öncesi ezber hareketleri gibi.Bu teknikler ile alakalı videoları nereden bulabilirim?

2-)Bu sporların eğitim ile ilgili olan videolarını nereden bulabilirim?

Biliyorsanız lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

• Sanırım evde kendin öğrenmek istiyorsun profesyonel olarak dövüşmeyi. Çok sorulan sorulardan bunlar ve kısaca yanıt vereyim evde kendin çalışarak öğrenmeyi denemeni tavsiye etmem. Bir hoca gözetiminde olmadan ancak yanlış öğrenebilirsin daha sonra da ders almaya başlarsan yanlış öğrendiklerini düzeltmekle uğraşırsın. Ayrıca gaza gelerek yapacağın denemelerin sonucunda sakatlıklar da çıkabilir.
  • Bu tür şeyler evde öğrenilmez.
  • http://colonyo.com/egitim/index.php/cPath/25/sort/2a/page/2

Bu sitede çesitli dovus sporlarının egitim cd si var.
  • Eğer evde öğrenmek istiyorsan sana tek bir cevabım var. "Kitaptan yüzme öğrenipte denizde canlı çıkan olmamıştır"

Bundan dolayı imkanın yoksa çevrende akrabalarında mutlaka birileri vardır.Yoksa bile askerlik yapmış tanıdıkların ki eğer iyi askerlik yapmışsa fena eğitim almamıştır onlara başvur.Ama hiçbiri olmadı mı en azından bol bol koş ağırlık kaldır ki günün birinde hocalarlar öğrenirken bu bakımdan eksikliklerin olmasın.

Birde ÖSS mevzusuna gelince eğer ÖSS var diye spora gitmezsen hata yaparsın.Hafta en çok 3 gün bu sporlara gidersin.En fazla 1:30 saat sürüyor ve genelde akşam vakitlerinde oluyor.Yani o günler erkenden ders çalışırsan eksikliklerin olmaz ve emin olki son 2 ay'a girildiğinde herkes piskoljij ve fiziksel olarak çöktüğünde sen ayakta sapasağlam cigaranı (manevi anlamda) içiyor olacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai hakkında sorular
    11 yıl önce açıldı
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.