Bildirim
Wirelessla ilgili bir sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya da sunu bilior musunuz ben simdi appstoredan bişiler indirdiğimde (bilgisayar aracılığyla)
Nasıl iphonea atabilirim?
Çünkü sync dediğimde bütün uygulamaları silmeye kalkıor sadece itunestan yüklediğimi koymaya çalışıor
Teşekkrüler..... -
laptop wifi ile modeme bağlı değil mi ? neden telide wifi ile modeme bağlamıyorsun.
sanırım onu yapman için pc ile ayarları oynaman gerekir.pc yi modem olarak kullanacaksın. googleda bilgisayarı modem olarak kullanma diye arat.
ikinci sorun ise. uygulama indirdikten sonra. örn: Hakan's iphone a tıkla orta yukarda app tıkla. orada işte tık koyacaksın. tık koyulu olanlar apply dediğinde yüklenir. tık koymadıkların kurulmaz. tıklı olanların tıkını kaldırırsanda silinir. -
quote:
laptop wifi ile modeme bağlı değil mi ? neden telide wifi ile modeme bağlamıyorsun.
yok wirelessla diil kabloyla bağlı
quote:
sanırım onu yapman için pc ile ayarları oynaman gerekir.pc yi modem olarak kullanacaksın. googleda bilgisayarı modem olarak kullanma diye arat.
bayaa araştırdım gerçekten windows7de nasıl yapılcağına ilişkin bir şey bulamadım bir yerde anlatıordu vistada xpde falan die ama benzemio.... hatta ve hatta ben de bişile karıştırdım kurdum wireless ama sadece bilgisayarlar bağlanabilior
quote:
ikinci sorun ise. uygulama indirdikten sonra. örn: Hakan's iphone a tıkla orta yukarda app tıkla. orada işte tık koyacaksın. tık koyulu olanlar apply dediğinde yüklenir. tık koymadıkların kurulmaz. tıklı olanların tıkını kaldırırsanda silinir.
şu son dediğini bir daha denedim sync dediğimde apps boyutu 0a indi korktum vazgeç dedim ben de şimdi devam ettim sanırım iphonedan itunesa aktarıor sonra da atmaya çalıştığım uygulamayı da atarım heralde sonucu yazıcam
Teşekkürler.....
-
sync karıştırma,çünki o klasör gösterirsen yapar diye biliyorum.apply butonuna basıcan yukarda anlattığım gibi yap kardeş. sync sakat :D -
Sonuç: Olumlu
Önce iphonedan itunesa sync attı sonra itunestan iphonea
Teşekkürler.....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp bildirim var mesaj yok
- telefoncudan iphone alınır mı
- iphone pil sağlığı 80 altına düşerse garanti
- ios"a taşı kalan süre 1 dakika
- iphone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor
- iphone 16 şarj girişi
- ios 18 beta yüklenir mi
- iphone ebeveyn kontrolü
- imei sorgulama numarası
- iphone açılmıyor kesin çözüm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X