Şimdi Ara

Wirelessla ilgili bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası forumda araştıramadım nasıl araştırcagımı bilemedim diyeyim daha dogrusu
    Şimdi bende kablosuz bağlantı mevcut bunu laptopta kullanıorm
    Laptopu wireless modem gibi kullanıp iphonela bağlanıp itunes vb. girmem mümkün olabilir mi?
    Teşekkürler.....

• Ya da sunu bilior musunuz ben simdi appstoredan bişiler indirdiğimde (bilgisayar aracılığyla)
    Nasıl iphonea atabilirim?
    Çünkü sync dediğimde bütün uygulamaları silmeye kalkıor sadece itunestan yüklediğimi koymaya çalışıor
    Teşekkrüler.....
  • laptop wifi ile modeme bağlı değil mi ? neden telide wifi ile modeme bağlamıyorsun.
    sanırım onu yapman için pc ile ayarları oynaman gerekir.pc yi modem olarak kullanacaksın. googleda bilgisayarı modem olarak kullanma diye arat.

ikinci sorun ise. uygulama indirdikten sonra. örn: Hakan's iphone a tıkla orta yukarda app tıkla. orada işte tık koyacaksın. tık koyulu olanlar apply dediğinde yüklenir. tık koymadıkların kurulmaz. tıklı olanların tıkını kaldırırsanda silinir.
  • quote:

laptop wifi ile modeme bağlı değil mi ? neden telide wifi ile modeme bağlamıyorsun.

yok wirelessla diil kabloyla bağlı
    quote:

sanırım onu yapman için pc ile ayarları oynaman gerekir.pc yi modem olarak kullanacaksın. googleda bilgisayarı modem olarak kullanma diye arat.

bayaa araştırdım gerçekten windows7de nasıl yapılcağına ilişkin bir şey bulamadım bir yerde anlatıordu vistada xpde falan die ama benzemio.... hatta ve hatta ben de bişile karıştırdım kurdum wireless ama sadece bilgisayarlar bağlanabilior
    quote:

ikinci sorun ise. uygulama indirdikten sonra. örn: Hakan's iphone a tıkla orta yukarda app tıkla. orada işte tık koyacaksın. tık koyulu olanlar apply dediğinde yüklenir. tık koymadıkların kurulmaz. tıklı olanların tıkını kaldırırsanda silinir.

şu son dediğini bir daha denedim sync dediğimde apps boyutu 0a indi korktum vazgeç dedim ben de şimdi devam ettim sanırım iphonedan itunesa aktarıor sonra da atmaya çalıştığım uygulamayı da atarım heralde sonucu yazıcam

Teşekkürler.....

• sync karıştırma,çünki o klasör gösterirsen yapar diye biliyorum.apply butonuna basıcan yukarda anlattığım gibi yap kardeş. sync sakat :D
  • Sonuç: Olumlu
    Önce iphonedan itunesa sync attı sonra itunestan iphonea
    Teşekkürler.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.