Merhaba arkadaşlar gelecek yaz wat yapmayı düşünüyorum 1 sene mezuna kaldım 1 sene hazırlık okudum Ve bölüm değiştirdiğim için 1 sene de kaybım var Gpa yi yüksek tutmayı düşünüyorum bu sene ve ingilizceyi de okey sayabiliriz Gidebilme ihtimalim var mı sizce |
Work and travel
-
-
ingilizcenin önemi 0 gpa 3 üstü tut çünkü yaş geçmiş
-
WATın akademik başarı ve Ingilizceyle pek alakası yok . Yeter ki paradan haber ver , %99 ihtimal gidersin . Para konusu da muamma , masrafları çalışarak karşılayıp para biriktirdim diyen var çok fazla borca girdim diyen de var .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balamir. -- 30 Ağustos 2024; 21:3:54 > -
İngilizce speakign yapılıyor burdan geçmek zorunfasın
Gpa bi tık düzgün olması lazım
Burdaki olay para değil, vize almak. Amerika o kadar kolay vize vermiyor şuan
3.3 ortlu boun lu arkadaşım geçen sene vize alamadı. Arabistana gidip oradan amerika için vize başvurusunda bulunmus. Belki ben de öyle bir yola başvurabilirim
-
Öğrenciysen ABD ABden daha kolay vize veriyor şu an . Daha WATa başvurup da reddedilen duymadım . -
Yurt dışında ülkeye vize veren var mı hala. Way anasını.
-
Ben duymuştum
-
quote:
Orijinalden alıntı: maketbıcagıBen duymuştum
Dediğim kişide geçen sene red yedi işte, başka arkadaşım da vardı 2 3 kez denemenin sonunda kabul alabildi oda
-
Vize almadan önce iş teklifi aldı mı ? -
Bilmiyoeum o kadarını
-
para lazım gitmek için. ne kadar paran var bir de ne için gitmek istiyorsun ?
-
Para dert değil 5 dolara kadar çıkartabilirim
Hayat bilgisi için gitmek istiyorum knk, daha ne olsun
-
acentalarta başvuruyorsun onlar ayarlıyor. dediğim gibi paran varsa rahatça gidersin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X