Kampanya şartlarını kısaca özetlemeye çalışayım. 1 nolu foto 4 x 250 tl alıma 60 tl opet puan. 2 nolu foto bu 4 alışverişten birini QR ile yaparsak +10 tl opet puan. 3 nolu foto ise alternatif bir kampanya: araçta ödeme ile her 300 tl ve üzeri alışverişe %2 opet puan. chippinde 4 x 250 tl harcamaya 40 tl opet puan + 40 tl yakıt puan opet world kart 5 x 150 tl harcamaya 25 tl opet puan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 16 Kasım 2022; 10:58:56 > |
World - Opet kampanya
-
-
Uzman sorusu: 3 kampanya birlesiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4*150 ye 50 tl + karekodla ödemeye 10 verirdi. Toplam 60
Şuan 10 tl artmış ama altlimiti 150den 250 ye çekmiş. Hiç.utamma sıkılma yok bunlarda. Kampanya yapmak zorunda mısın? Yapma! Yapıyorsan da alay etme. Senden kampanya beklemiyorum bireysel anlamda ama benimle böyle dalga geçmeyi de kabul etmiyorum
3 işlem birleşir bir tanesi karekodla olmalı
60+10+15 olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 16 Kasım 2022; 9:55:22 > -
alt limitin artmasında sorun yok aslında, zaten 150 tl lik yakıt almak için istasyona girmek saçma oluyor epeydir 250den aşağı almıyorum ama bir an önce ödülün 100 tl ve üzerine çıkması lazım, sağolsun bankalar çok cimri bu aralar
-
Chippinde 250 ye 20tl veriyor, onlada kombo olabilir, denemek lazım.
-
ilk kampanya şartlarında POS tan ödeme şartı var.
QR harici kombo şansı olmuyor kampanyaların.
Kampanya kapsamında işlemlerin OPET marka tanımlı
Yapı Kredi World Üyesi OPET istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir.
-
Bu harcamaları Opet world card ile yaparsanız 150 TL ve üzerine de 5 TL var.
Yani 300 x 4 (3'ü araçta ödeme 1'i Qr ödeme yapıldığında)
60 TL + 10 TL + 18 TL + 20 TL = 108 TL fayda olur.
-
onu da ekledim listeye.
sizin de belirttiğiniz gibi deneyip görmek lazım chippin ödemesini POS harcaması sayacak mı diye.
-
Bu kampanyada nasil olur bilmem ama daha onceki bir kampanyada world kartimin tanimli oldugu chippin ödemesini 4x250 kampanyasina saymamisti.
birkaç ay önceki kampanyada saymamıştı.
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o zaman onu ayrıca tamamlamak gerekecek. 1.5 ayda 2.000 liraları görür olduk zaten.
-
Chippinden alım yapınca world mobil opet kampanyasında sayaç işler mi ?
-
Yani 300 liralık mı alıyoruz her seferinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
saçma sapan kampanyalar yap işte kasım ayı içinde 2000 lira değerinde yakıt alımına 100 tl hediye bak ne oluyor. yok qr öde yok arabadan öde yok bilmem ne gidiyorum en ucuz yer neredeyse ordan fulluyorum toplamda aynıya geliyor.
Saçmalık...
-
NFC ile 200/10 veriyor buna dahil olur mu?
hangi kampanya için sordunuz?
-
Kişiye özel olabilir belki her 200/10 veriyor nfc ile ödemeye.
Chippin ile WorldCard vasıtasıyla 250 TL lik ödeme yaptım. World Mobil'de Chippin kampanyasına saydı, Opet kampanyasına saymadı. Kayıt açıp kovalamaya değer mi, önceki aylardaki tecrübelerinize kayıt açtıktan sonra Opet kampanyasına da saydırabilen oldu mu?
@onur1155 @ysahin2000 @erka1907
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
saçma sapan kampanyalar yap işte kasım ayı içinde 2000 lira değerinde yakıt alımına 100 tl hediye bak ne oluyor. yok qr öde yok arabadan öde yok bilmem ne gidiyorum en ucuz yer neredeyse ordan fulluyorum toplamda aynıya geliyor. Saçmalık... |
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod
- ziraat süper şube nedir
- enpara youtube premium
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- qnb 25 bin ödül
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- bim yazıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X