bidon götür onlara doldurt. tanıdık varsa daha kolay olur
kaç para var ki
125 tl ve sadece yakıt alabilirim, yani almam lazım başka bişiye kullanamam...
quote:
Orijinalden alıntı: duykan_bs
pompacıya durumu açıkla 2 tane 19 litrelik boş damacana al onlara doldurt sonra plastik kapakla kapat bittikçe evden doldurursun huni benzeri birşeyle :) yada sonradan almak için istasyondan fiş alabilirsin konuş bi istersen oradakiler ile
Git benzin istasyonuna arabam yolda kaldi diyerek.Bidonla alisveriside kartla ode.Sanirim karakoldan yazi almak gerek bidon olayi icin ama Turkiyede kim takar supheli.
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
quote:
Orijinalden alıntı: duykan_bs
pompacıya durumu açıkla 2 tane 19 litrelik boş damacana al onlara doldurt sonra plastik kapakla kapat bittikçe evden doldurursun huni benzeri birşeyle :) yada sonradan almak için istasyondan fiş alabilirsin konuş bi istersen oradakiler ile
bidon işi olmaz yaa uuraşamam valla onla.... ama ben firmalara filan fiş benzeri bişiyle veriyolardı diye biliyorum, belki ööle bi fiş falan verebilirler mi?
Fiş olayı olmazsa etrafınızdan biriyle anlaşın aracını doldurun karşılığınıda para olarak alırsınız
Bidonla almayı denemeyin sakın ki vermezlerde
İstasyonlarda kameralar var her an kayıt eden
Alırsınız bidon ile kamera kayıtlarına girer sonra bir yerde olay oldu mu kamera kayıtlarından zor duruma düşersiniz
Hiç gerek yok yukarıda arkadaşın dediği gibi başkasının deposunu doldurun para olarak alın
Başkasının deposunu doldurup biraz daha ucuza tabi ücretini alabilirsiniz.
diger arkadaslara katiliyorum,baskasinin deposunu doldurarak nakit almak cok daha mantikli
Bir arkadaşa yada şirket aracına alın, size parasını ödesinler.
125 tl lik hediye için ne kadarlık yakıt aldınız merak ettim dogrusu. Arkadasların söylediği gibi bir tanıdığınızın deposunu biraz daha ucuza doldurabılırsınız, ıkı tarafta karlı çıkar.