Şimdi Ara

xp ile ilgili bir soruuuu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp'de bilgisayarı kurarken girdiğimiz sifreyi windows kurulduktan sonra değiştirme imkanımız varmı yoksa yeniden mi yuklememiz gerekiyor.... simdiden cevap yazan herkese tesekkurler

• Evet değişebilirsin Chip nisan 2004 sayısında detaylı bir şekilde var.
  • kardes nerden değiştirebildiğimizi bir soylersen cok makbule gecer simdi ben chip dergilerine baktım ama nisan ayının dergisini bulamadım bir yardımcı olursan sevinirim xae
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohikanreplikan

kardes nerden değiştirebildiğimizi bir soylersen cok makbule gecer simdi ben chip dergilerine baktım ama nisan ayının dergisini bulamadım bir yardımcı olursan sevinirim xae

denetim masası kullanıcılar olması gerek orda kullanıcının üzerinde tıklayınca parola değiştir diye bi seçenek olcaktı
  • arkadaslar soruyu sorarken herhalde biraz yanlıs yazdık ..
    benim istediğim cevap lisans sifresini değiştirmek boyle bir imkan varmı ...
    yinede yardımlarınız için tesekkurler...
  • xae verdiğin linki acamıyorum daha dogrusu acmıyor bildiğin baska bir site varmı
  • quote:

arkadaslar soruyu sorarken herhalde biraz yanlıs yazdık ..
    benim istediğim cevap lisans sifresini değiştirmek boyle bir imkan varmı ...
    yinede yardımlarınız için tesekkurler...

***************** Windows XP Ürün Anahtarı Değişimi ******************

Windows XP Service Pack 1,kurulum aşamasında korsan şifre(Ürün anahtarı) kullandığınızı tespit ederse(ki bu FCKGW ile başlayan şifre oluyor genellikle) kurulumu iptal ediyor.Bu problemi çözmek için aşağıdaki belirtilen prosedürü dikkatle uygulayarak yeni ürün anahtarını Windows registry'sine girin ve Service Pack'i kurmayı yeniden deneyin:

1-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt
    Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents
    kısmına gidin.

2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın,
    açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.

3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.

4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:
    %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci şeçeneği, yani "Evet,Windows'u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.

6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda "Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere aşağıda görülen seri kodlarından birini girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar gelecek "Telefonla Windows etkinleştir" penceresini başka bir işlem yapmadan kapatın.

7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

• soalun beyler cok yardımcı oldunuzzz........
  • quote:

soalun beyler cok yardımcı oldunuzzz........

+1
  • chash bu soyledıgın işlem sp2 içinde gecerlimi ben sp2 kurarken tam kurulum biterken ürün anahtarı geçersiz kurulum basarı ıle tamamlanamadı hatası aldım gercı sp2 kullanmıyorum fakat ogrenmek ıstedım??
    tesekkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Borax

chash bu soyledıgın işlem sp2 içinde gecerlimi ben sp2 kurarken tam kurulum biterken ürün anahtarı geçersiz kurulum basarı ıle tamamlanamadı hatası aldım gercı sp2 kullanmıyorum fakat ogrenmek ıstedım??
    tesekkurler..

dostum deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.