Şimdi Ara

Xperia Serisi 4.4 KitKat Güncellemesi Alacak Mı?(Tartışma Konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu xperia serisinde sadece z1 ve ilerisi güncelleme alacak diye duydum bu doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• T ,z ve sp de alacak

• Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: MKILIÇ

Teşekkürler

Ne demek

• xperia m 4.2 veya 4.3 alacakmı
  • Bu linkten baktığımızda sony xperia m için 4.3 hazırlamış hocam Bazı test aşamaları yapıyor büyük ihtimal onu bekliyordur.

@MKILIÇ hocam Sp, T , Tx , V ,ZR ye 4.4 verilmeyebilir sony sayfasında inceleniyor yazıyor . daha önce sonraki güncellememe yazıyordu.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Saolun Hocam telefon garantiden gelsin bi 4.3 yapacam
  • Hocam daha dağıtılmadı galiba sadece vodafone deneme esnasında olabildiğini görebiliyoruz .
    Tmm hocam bende dağıtılırsa yaparım demek istedim zaten telefon garantide şuan 29 gün oldu ses yok hala bu hafta veya bidaki hafta gelir dediler.
  • Hocam 29 iş günüyse eğer tüketici haklarına falan başvurablirsin forumda konusu olacaktı bi araştır. Telefon falan ara baskı yap hocam .
    hocam işte geçen cuma sordum bu hafta veya bi dahaki hafta gelir dediler. tavsiyeleriniz için saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Bu linkten baktığımızda sony xperia m için 4.3 hazırlamış hocam Bazı test aşamaları yapıyor büyük ihtimal onu bekliyordur.

@MKILIÇ hocam Sp, T , Tx , V ,ZR ye 4.4 verilmeyebilir sony sayfasında inceleniyor yazıyor . daha önce sonraki güncellememe yazıyordu.

Hocam benim tel z 4.4 gelirse Z2 kilit ekranı ve dokunarak uyandırma gelir mi

• MKILIÇ kullanıcısına yanıt
    Hocam z ye zaten garanti 4.4 gelirde o özellikleri ekler mi bilmiyorum ? Ekran görüntüsü falan da sızmadığı için bir şey diyemem .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.