Bildirim
Yağ degişim km yanlış mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben hiç 20 50 yağ koymamıştım Broadway e . Neden 20 50 ? Sordunuz mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıllardır forumdasın hala çocuk gibi basit şeylere konu açıyorsun ne diyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20w50 koyuluyor diye biliyorum kime sorduguysam orjinal yağı 20w50 dedi. Siz kaç koyuyordunuz ? Motorda yag yakma eksiltme yok fabrikasyon 20w50 ile çıkmıyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kitapçıkta 15/40 -20/50 yazıyormuş 3litre şimdi baktım ama dediğim gibi ben hiç 20/50 koyduğumuzu hatırlamıyorum. Birde 10bin km 20/50 için çok uzun bir rakam 15/40 için 10bin km olabilir...
-
Anladim cok sagolun ben petro time yag aldim 20w50 olanindan 4 lt 350 tl ama performans olarak pek begenmedim. Onceki yagim elf taxigas kpg 20w50 idi memnundum fiyat cok pahalandigindan petrotime aldim denemek icin.
5000 dolunca degistirecegim. 15w40 deneyecem bir de sizinki enjeksiyonlu 97-99 arasi yeni kasa rni ise onlar 15w40-10w40 kullaniyor. 15w40 ta yag eksiltme yapti mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yıllardır forumdasın hala çocuk gibi basit şeylere konu açıyorsun ne diyim
![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X