Şimdi Ara

YAĞ ORANI VE KARDIYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 Yaşındayım 85 Kiloyum Boyum 1.84, 2 aydır düzenli spor yapıyorum genel olarak kardiyo yapmadan ağırlık çalışıyorum etkilerini de görmeye başladım yavaştan.

Benim yağ oranım %18 cıktı hoca bana kardiyo yapman 5, 6 kilo vermen lazım vs dedi. Ben tam anlamadın suanki kilomla iyi bir vücut yakalayamazmiyim ağırlık çalışsam yağ oranım azalmazmi ve ya nasıl çalışmalıyım ne sıklıkla kardiyo yapmalıyım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yediklerine biraz daha dikkat et çok kalori tüketme ve ağarlık çalışmaya devam et kardio şart değil
  • Kardiyo daha iyi uyku daha düzenli bir hayat için gerekli hacim. 10 dk da olsa koşu bandina çık. Cok faydasını görürsün.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    10dk kardio dan geçmiyo be kardeşim anca vucut ısıtırsın
  • Bobby Zzz kullanıcısına yanıt
    Amerikan koleji ve Amerikan sağlık enstitüsü araştırmalarına göre 10 dk kardiyo bile faydalıdır. Hiç yapmamaktan iyidir. Ben 20 dk yapıyorum ilk bende 10 dk ile başladım. Hedefim 40 dk . Adım adım olan bişey spor. Ayrıca gene araştırmaya göre haftada 3 gün 20 dk kardiyo kalp hastalik riskini azaltiyo. Önemli olan düzenli yapmak.

• Anladım beyler ben koşu bandı yerine basketbol, ve ya bisiklet sürüyorum 2 3 gün hiç yapmıyor değilim. Ve ya halisaha maçı. Ben sadece şunu demek istiyorum yağ oranımı düşürmede hangisi daha etkili olur ağırlık ve kardiyo bir arada sanırım sizin demenize göre.

Birde zayıflamam gerekiyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz123 -- 22 Eylül 2019; 18:1:6 >
  • Kardiyo çok önemlidir ağırlık kaldırmadan önce kardiyo yapılmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.