Şimdi Ara

Yağ yakıcı öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 aydır body yapıyorum 105 kilodan 90 kiloya düştüm fakat vermek istediğim bi 10 kilo daha var boyum 1.85 22 yaşındayım. Yolculuklardan ve sınavlardan dolayı ara veriyorum bazenleri ve bu yüzden tam kilo veremiyorum. Sıkılaşma oluyor ama yağ yakımı pek olmuyor. yaklaşık 1 aylık bi mola verdim ve gene bel çevresinde yağlanma mevcut. Bu yağ yakıcılar işe yarar mı ver bu sefer daha kararlıyım eskiden spor yapsam çok fazla yediğime dikkat etmezdim. Ama artık daha dikkatli olucam ve bu yağ yakıcılardan kullanmayı düşünüyorum. Bu yağ yakıcıların bi yararı olur mu ve vücuda zararları oluyor mu yada vücutda şekilsizlik yapıyor mu ?

• günde 3-4 bardak yeşil çay en doğal yağ yakıcı öncelikle bununla başlayabilirsin fayda görmezseniz daha sonra yönelirsiniz başka ürünlere
  • Onu yapıyorum tabi o kadar çok içemiyorum günde bi bardak şekersiz sade kahve ve 1-2 bardak yeşil çay içiyorum. Bunların çok faydasını gördüğümü söyleyemem açıkçası ama genede şüphedeyim sonuçta kimyasal ilaçlar
  • Ben zero shot limon aramalı kullanıyorum yok böyle birşey. Hayatımda bu kadar terlediğimi bilmem. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.