Şimdi Ara

Yakında Kasa Değiştirecek Bir Aracın Şuanki Kasası Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir araba alma aşamasındayım. Fakat ne aksidir ki çoğu aracın kasa değiştirme dönemine denk geldim. Golf alayım dedim Golf'ün kasası değişecek diyorlar. Focus alayım dedim onun da kasası değişecekmiş. Şimdi size sorularım şunlar: Sizce kasası yakında değişecek bir otomobilin şuandaki kasası alınır mı? Bu Golf ve Focus'ların yeni kasası ne zaman Türkiye'ye gelir? Bunları beklemelimiyim? Yeni kasalar gelince bugünkü kasaların fiyatı ne kadar düşer?

• türkiyenin artık avrupanın araba üretim ve tüketim çöplüğü olduğunun farkında değilmisin
    o araba çıkacak almayayım bu araba çıkacak almayayım derken arabasızmı kalacaksın
    bu iş cep telefonu gibi oldu işine yarayacak birini al kullan gitsin işte
    araba işinde gündemi yakalamak çok zor artık
  • işini görecekse ve hoşuna gidiyorsa ben olsam alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati-rodeon

türkiyenin artık avrupanın araba üretim ve tüketim çöplüğü olduğunun farkında değilmisin
    o araba çıkacak almayayım bu araba çıkacak almayayım derken arabasızmı kalacaksın
    quote:

Orjinalden alıntı: ati-rodeon

türkiyenin artık avrupanın araba üretim ve tüketim çöplüğü olduğunun farkında değilmisin

Doğru haklılık payınız var ama bir iki yıldan değil, iki üç aydan bahsediyoruz. Birde bunun ekonomik yanını düşünmek gerekir. Şimdi ben bu araçlardan birini 40000YTL ye alıcam. İki ay sonra bunların yeni kasası çıkınca fiyatları tepetaklak olursa çok yanarım. Onun için soruyorum bu yeni kasalar fiyatları ne boyutta etkiler. Ayrıca kim ister sen bir araç aldıktan iki ay sonra yeni kasasının satılmaya başlanmasını?

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

işini görecekse ve hoşuna gidiyorsa ben olsam alırım
    Kasa değişince eskilerin fiyatları biraz gevşiyor ama rakam vermek zor Siz beğendiyseniz aracı alın derim bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata orkun

Kasa değişince eskilerin fiyatları biraz gevşiyor ama rakam vermek zor Siz beğendiyseniz aracı alın derim bencede

Alıntıları Göster
    Ama kasa değişecek diye indirim uyguladıklarıda oluyor.Ben olsam hiç düşünmem hemen satmayı planlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Ama kasa değişecek diye indirim uyguladıklarıda oluyor.Ben olsam hiç düşünmem hemen satmayı planlamıyorsam.

Alıntıları Göster
    0 aldığın zman her harikada değeri düşecektir zatensatarken o yüzden 0 araç alırken satacağım mantığı ile düşünmek çok yanlış bana kalırsa beğeniyorsanız gidin alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Alıntıları Göster
    hiç bir zaman yeni kasa değiştirmiş bir aracı alma taraftarı değilim....
    makyaj lı almak her zaman en mantıklısı ...
    ama yeni jenerasyon bir araç bazı sorunlara gebedir...
    büyük firmalar hariç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

hiç bir zaman yeni kasa değiştirmiş bir aracı alma taraftarı değilim....
    makyaj lı almak her zaman en mantıklısı ...
    ama yeni jenerasyon bir araç bazı sorunlara gebedir...
    büyük firmalar hariç...

Alıntıları Göster
    ben şuanki golf'ü alırdım. bu araçta beklemeye gerek yok gönül rahatlığıyla bin gez
    diğer tüm markaların kasa değiştirmesini beklerim ama Vw 'de gerek yok. adam içine oturunca araba ve konforun ne olduğunu anlıyor, vw her zaman volswagendir.

focus'un çıkış tarihi şubat sonu. eğer dzel alacam diyorsan bekle focus al. ama benzinli düşünüyorsan hemen golf alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 6 Ocak 2008; 23:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

ben şuanki golf'ü alırdım. bu araçta beklemeye gerek yok gönül rahatlığıyla bin gez
    diğer tüm markaların kasa değiştirmesini beklerim ama Vw 'de gerek yok. adam içine oturunca araba ve konforun ne olduğunu anlıyor, vw her zaman volswagendir.

focus'un çıkış tarihi şubat sonu. eğer dzel alacam diyorsan bekle focus al. ama benzinli düşünüyorsan hemen golf alabilirsin.

Alıntıları Göster
    alacağın araba senin hoşuna gidiyorsa özellikleri seni tatmin ediyorsa.. yeni kasa , eski kasa ne önemi var ki ..

haa ona buna gösteriş yapayım en son kasası en son modeli en pahalısı olsun derseniz haklısınız.. haa yok böyle demem derseniz o zaman benim dediğime gelirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

alacağın araba senin hoşuna gidiyorsa özellikleri seni tatmin ediyorsa.. yeni kasa , eski kasa ne önemi var ki ..

haa ona buna gösteriş yapayım en son kasası en son modeli en pahalısı olsun derseniz haklısınız.. haa yok böyle demem derseniz o zaman benim dediğime gelirsiniz...

Alıntıları Göster
    Tabiki alınır. Mevcut kasanın son araçları en olgun ve sorunsuz araçlardır. Hatta yeni kasa ilk parti araçlardan bir miktar uzak durmak daha doğrudur...

• quote:

Orijinalden alıntı: cevikism

Tabiki alınır. Mevcut kasanın son araçları en olgun ve sorunsuz araçlardır. Hatta yeni kasa ilk parti araçlardan bir miktar uzak durmak daha doğrudur...

Alıntıları Göster
    Ben golf 6 yı 2008 sonbahar diye biliyorum belki tr ye gelmesi 2009'a sarkar.Bence golf düşünebilirsin belkide 1.4 tsi 122 hp olan yeni jenerasyon motora sahip olan bir model.önceki versyonlarına göre cokta ekonomik bir motor şi 7.7 lt şd 4.9 lt

• Selamlar,

bence burada sorulması gereken soru şu öncelikli olarak.. siz aracınızı ne kadar süre kullanacaksınız? yani 1-2 sene kullanırım satarım derseniz almayın, ama ben aracı alırım en az 5 sene 10 sene binerim derseniz alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.. çünkü bir aracın kasasının değişmesi demek hem aracının iç aksamının hem dış kısmının kapsamlı bir değişikliğe uğraması demektir. demek istediğim bir araç düşünün 2002 senesinde çıkmış artık o kasa olgunlaşmış ve hatalardan arınmıştır.. çünkü yenilenen her kasa demek aynı zamanda yeni aksaklıklar demektir.. burada aksaklığın boyutundan çok yeni piyasaya çıkan bir araçta yapılmış olan teknik ve ergonomik hatalardan bahsediyoruz.. o yüzden bir araç yeni kasa lanse ettiğinde o kasayı almak isterseniz bence en az 2 sene beklemelisiniz. umarım biraz açıklayıcı olmuştur yazdıklarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

Selamlar,

bence burada sorulması gereken soru şu öncelikli olarak.. siz aracınızı ne kadar süre kullanacaksınız? yani 1-2 sene kullanırım satarım derseniz almayın, ama ben aracı alırım en az 5 sene 10 sene binerim derseniz alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.. çünkü bir aracın kasasının değişmesi demek hem aracının iç aksamının hem dış kısmının kapsamlı bir değişikliğe uğraması demektir. demek istediğim bir araç düşünün 2002 senesinde çıkmış artık o kasa olgunlaşmış ve hatalardan arınmıştır.. çünkü yenilenen her kasa demek aynı zamanda yeni aksaklıklar demektir.. burada aksaklığın boyutundan çok yeni piyasaya çıkan bir araçta yapılmış olan teknik ve ergonomik hatalardan bahsediyoruz.. o yüzden bir araç yeni kasa lanse ettiğinde o kasayı almak isterseniz bence en az 2 sene beklemelisiniz. umarım biraz açıklayıcı olmuştur yazdıklarım..
    Uzun süreli kullanalıcaksa daha ucuzada alınacağı için eski kasa alınır.

• İhtiyacınızı karşıladıkdan sonra yeni-eski olsan farkeder?

Güncel olmak zorunda değiliz bence..

Aman onu alma, şunu bekle, falan filan..

• quote:

Orijinalden alıntı: meteg

Selamlar,

quote:

Orjinalden alıntı: meteg

Selamlar,

katılmamak mümkünmü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin

quote:

Orjinalden alıntı: meteg

Selamlar,

katılmamak mümkünmü?

Alıntıları Göster
    tabiii 2 sene beklemelisiniz yeni kasa çıktıktan sonra demişelr :iyi güzelde adı üstünde yeni kasa, bekleyip araç sıradanlaştıktan ve gözden düştükten sonra almanın ne anlamı kaldıki;ciddi firmaların araç ilk çıktığındada sorunlarının olcağını düşünmüyorum....
    Soruna gelince ben olsam ne kadar düşerse düşsün fiyatı kasası değişcek araba almam.Eski BORA il eJETTA yı bi düşün...yenisi çıkınca eski kasalar insanların gözüne şahin gibi gelmeye başlıyo, kimse gözucu ile bakmıyor,eee seninde yeni kasasını görünce için cız ediyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

tabiii 2 sene beklemelisiniz yeni kasa çıktıktan sonra demişelr :iyi güzelde adı üstünde yeni kasa, bekleyip araç sıradanlaştıktan ve gözden düştükten sonra almanın ne anlamı kaldıki;ciddi firmaların araç ilk çıktığındada sorunlarının olcağını düşünmüyorum....
    Soruna gelince ben olsam ne kadar düşerse düşsün fiyatı kasası değişcek araba almam.Eski BORA il eJETTA yı bi düşün...yenisi çıkınca eski kasalar insanların gözüne şahin gibi gelmeye başlıyo, kimse gözucu ile bakmıyor,eee seninde yeni kasasını görünce için cız ediyor....

Alıntıları Göster
    BEN almıştım hatta yeni kasası satıştaydı 2006 da opel astra eski kasa sıfır aldım 26 250 ytl ye. yenısıde 33 filandı o zaman. Baktım ettım ıkıncı ellere düşük km li az vurugu boyası olan bulamadım fıyatlarda hep 20 civarıydı e dedım mılletın 4 5 senelık kullanılmış arabasına 20 verecegıme gıder 26 ya sıfır alırım bınerım dedım. donanım olarak fazlası yok comfort modeli ama benım işimi görüyor şehir içi kullanıyorum kısa mesafeler çogunlukla. 10bin km de daha alalı 2.5 sene oldu. Bence arabaların hepsi aynı yanı yakıt tuketımınde cmri motor yapamıyorlar bu teknolojıde bu sarfıyat daha ıyısı olmuyor bıraz daha beygırı yukselıyor sadece benımkı 103 byrgıt yenı kasanınkı 115 beygıt farkı anlayack kadar fark degıl bu yakıt sarfıyatları aynı. zaten 1.6 ise torku 150 yı geçmiyor :). baktım tıpını begenıyordum eskı kasa hb astranın gıttım aldım...... satarkende çok zarar edeceğımı dusunmuyorum tutulan bır araç benden satın almak ısteyen arkadaşlar var. zaten bu yenı kasa olayı turkıyede var gerçekten adamlar 50 senelk arabayı yaptırıp bınıyor eski arabalara ragbet çok oluyor yurt dışında cunku sekli modeli guzel adam yaptırırp boyatıp yıne bınıyor turkıyede var bu yenı kasa çılgınlıgı.guzel se ok ama eskı kasası daha guzelse sana gore onu alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

BEN almıştım hatta yeni kasası satıştaydı 2006 da opel astra eski kasa sıfır aldım 26 250 ytl ye. yenısıde 33 filandı o zaman. Baktım ettım ıkıncı ellere düşük km li az vurugu boyası olan bulamadım fıyatlarda hep 20 civarıydı e dedım mılletın 4 5 senelık kullanılmış arabasına 20 verecegıme gıder 26 ya sıfır alırım bınerım dedım. donanım olarak fazlası yok comfort modeli ama benım işimi görüyor şehir içi kullanıyorum kısa mesafeler çogunlukla. 10bin km de daha alalı 2.5 sene oldu. Bence arabaların hepsi aynı yanı yakıt tuketımınde cmri motor yapamıyorlar bu teknolojıde bu sarfıyat daha ıyısı olmuyor bıraz daha beygırı yukselıyor sadece benımkı 103 byrgıt yenı kasanınkı 115 beygıt farkı anlayack kadar fark degıl bu yakıt sarfıyatları aynı. zaten 1.6 ise torku 150 yı geçmiyor :). baktım tıpını begenıyordum eskı kasa hb astranın gıttım aldım...... satarkende çok zarar edeceğımı dusunmuyorum tutulan bır araç benden satın almak ısteyen arkadaşlar var. zaten bu yenı kasa olayı turkıyede var gerçekten adamlar 50 senelk arabayı yaptırıp bınıyor eski arabalara ragbet çok oluyor yurt dışında cunku sekli modeli guzel adam yaptırırp boyatıp yıne bınıyor turkıyede var bu yenı kasa çılgınlıgı.guzel se ok ama eskı kasası daha guzelse sana gore onu alırsın

Alıntıları Göster
    2005 te düzeltiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

2005 te düzeltiyorum

Alıntıları Göster
    bmw 3 serisinin e46 kasası e90dan daha güzel bence
    passatın eski kasasıda bence yenisinden daha güzel ve hatta
    vw tosbaa nın eski 1974 kasasıda güncel kasasından daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati-rodeon -- 7 Ocak 2008; 13:53:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.