Şimdi Ara

Yakıt ekonomi cihazı %30 Tasarruf imiş, Doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yakıtta %30 indirim diye arabama bir kağıt iliştirmişler.
    Yakaıt sasarrufu cihazı diye bir ürün satılıyormuş.
    İşte linli:
    http://www.ekonomicihazi.com/urun%20hakkında/urun1.htm
    LPG li araçlarda %30'a yakınm tasarruf yapolıyormuş.
    Acaba aranızda bu ürünü kullanan varmıdır. Acaba söylenilen doğru mudur ?

Teşekkürler

• ben şahsen böyle şeylere pek inanasım gelmiyor nedenine gelince şimdi bir araba firması düşünün bir araç yapıyor ve şehirdışı yakıt verisi 4.6 diyelim başka bir firma aynı segmentde bir aracı yapıyor geliştirdiği motor teknolojisiyle yakıtı 4,2 yapıyor ve rekabet başlıyor yakıt verisi 4.6 olan firma busefer birtakım yatırımlar yapıyor yakıt verisini düşürerek rakabet edebilmek amaclı bu yatırımlar firmaya birtakım maliyetler getiriyor birdünya paralar harcıyorlar yakıt verisini düşürüp rekabet edebimek için egerki bu cihazlar gerçekten bukadar tasarruf yaptırsa araba firması aracı üretirken takar ondan bir cıhaz 4,6 olan yakıt tüketimini aşaya düşürür neredeyse hiç yatırım yapmadan rekabet eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

ben şahsen böyle şeylere pek inanasım gelmiyor nedenine gelince şimdi bir araba firması düşünün bir araç yapıyor ve şehirdışı yakıt verisi 4.6 diyelim başka bir firma aynı segmentde bir aracı yapıyor geliştirdiği motor teknolojisiyle yakıtı 4,2 yapıyor ve rekabet başlıyor yakıt verisi 4.6 olan firma busefer birtakım yatırımlar yapıyor yakıt verisini düşürerek rakabet edebilmek amaclı bu yatırımlar firmaya birtakım maliyetler getiriyor birdünya paralar harcıyorlar yakıt verisini düşürüp rekabet edebimek için egerki bu cihazlar gerçekten bukadar tasarruf yaptırsa araba firması aracı üretirken takar ondan bir cıhaz 4,6 olan yakıt tüketimini aşaya düşürür neredeyse hiç yatırım yapmadan rekabet eder.
    Performanstan ödün vermeyi kabul ettiğiniz müddetçe bu aletler olacaktır.

Yani eğer ÇIKTI (aracın performansı) nın azalmasına razıysanız, o zaman GİRDİ (yakıt sarfi) de azalabilir...

Bu aletlerin mantığı budur....

• quote:

Orijinalden alıntı: alibulut

Performanstan ödün vermeyi kabul ettiğiniz müddetçe bu aletler olacaktır.

Yani eğer ÇIKTI (aracın performansı) nın azalmasına razıysanız, o zaman GİRDİ (yakıt sarfi) de azalabilir...

Bu aletlerin mantığı budur....

Alıntıları Göster
    Karbüratörlü , gazlı ve dizel araçlarda % 30, enjeksiyonlu araçlarda % 25 yakıt tasarrufu sağlar.
    Motorunuzun ömrünü uzatır.
    Aracınızın performansı artar.
    Yanma odası ve çevresinde is, kurum oluşmaz.
    Egsoz gazındaki çevre kirliliğine sebep olan HİDROKARBON oranı % 40 azalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: deathless.ist

Karbüratörlü , gazlı ve dizel araçlarda % 30, enjeksiyonlu araçlarda % 25 yakıt tasarrufu sağlar.

Alıntıları Göster
    Ama arkadaşlar adamlar ilanlarında performans kaybı yok diyorlar hatta bilakis arrttırırmış. Deathless ta yazmış.
    Bu aletleri kullanan varmı acaba?
    zaten fiyat 100 YTL imiş. Aslında %30 tasarruf var ise 2-3 bin km de kendisini amorti edecek demek?

• quote:

Orijinalden alıntı: adanali

Ama arkadaşlar adamlar ilanlarında performans kaybı yok diyorlar hatta bilakis arrttırırmış. Deathless ta yazmış.
    Bu aletleri kullanan varmı acaba?
    zaten fiyat 100 YTL imiş. Aslında %30 tasarruf var ise 2-3 bin km de kendisini amorti edecek demek?

Alıntıları Göster
    denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu dayı

denemek lazım

Alıntıları Göster
    2 diyot 1 kondansatör olarak üretilen chip tuning diye piyasaya sürülen 30 40 ytl lik ürünlere benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

2 diyot 1 kondansatör olarak üretilen chip tuning diye piyasaya sürülen 30 40 ytl lik ürünlere benziyor.

Alıntıları Göster
    Denememek lazım hocam. Birileri denese yeter, zengin oluruz biz de kısayoldan diyen adamların uydurması bunlar. Denedim super diyen arkadaslarda varsa acsin aletin icini koysun resmini ne varmis herkes gorsun icinde. Adamların türlü sistemle yapamadığı tasarrufu yapıyormuş.

Ben performanstan ödün vermeden araca % 1 yakıt tasarrufu yaptıran sistem buldum diyen varsa yabancı dili yoksa ben onun adına mercedese mail atabilirim, ve dogruysa kesin mercedeste büyük ücretle işe girecek. iyi degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Denememek lazım hocam. Birileri denese yeter, zengin oluruz biz de kısayoldan diyen adamların uydurması bunlar. Denedim super diyen arkadaslarda varsa acsin aletin icini koysun resmini ne varmis herkes gorsun icinde. Adamların türlü sistemle yapamadığı tasarrufu yapıyormuş.

Ben performanstan ödün vermeden araca % 1 yakıt tasarrufu yaptıran sistem buldum diyen varsa yabancı dili yoksa ben onun adına mercedese mail atabilirim, ve dogruysa kesin mercedeste büyük ücretle işe girecek. iyi degil mi

Alıntıları Göster
    devletin bu dolandırıcılara artık dur demesı lazım.saf vatandasları kandırıp duruyorlar.bu ne ya boyle .

• quote:

Orijinalden alıntı: vtecturbo

devletin bu dolandırıcılara artık dur demesı lazım.saf vatandasları kandırıp duruyorlar.bu ne ya boyle .

Alıntıları Göster
    Vatandas bu kadar bilgisiz ve cahil olursa, bu tarz urunlerin turemesi normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathless.ist

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deathless.ist

Yalan

benimkinde var %10 bile değildir belki yakıt tasarruf oranı, hepsi yalan inanmayın böyle şeylere

• quote:

Orijinalden alıntı: sleeptalkercat

quote:

Orjinalden alıntı: deathless.ist

Yalan

benimkinde var %10 bile değildir belki yakıt tasarruf oranı, hepsi yalan inanmayın böyle şeylere

Alıntıları Göster
    Hatta belki de hiç tasarruf falan yapmıyordur çünkü onu alırken yanında iridyumlu buji almıştım belki bujilerin sağladığı güç artışı ve tasarruf beni yanılmış da olabilir.

%30 tasarrufu nasıl yapacakmış bu kadar komik birşey olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sleeptalkercat

Hatta belki de hiç tasarruf falan yapmıyordur çünkü onu alırken yanında iridyumlu buji almıştım belki bujilerin sağladığı güç artışı ve tasarruf beni yanılmış da olabilir.

%30 tasarrufu nasıl yapacakmış bu kadar komik birşey olamaz.

Alıntıları Göster
    Tevatür efendim tevatür...

Böyle bir şey üretsem, el ilanı ile son kullanıcıya mı satarım, yoksa büyük firmalara gidip anlaşmanın yollarını mı ararım?

• quote:

Orijinalden alıntı: GEDGED

Tevatür efendim tevatür...

Böyle bir şey üretsem, el ilanı ile son kullanıcıya mı satarım, yoksa büyük firmalara gidip anlaşmanın yollarını mı ararım?

Alıntıları Göster
    Şu arkadaşa da bir kulak verelim...

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/394653/g/SUPER+ECONOMY+Sozde+Ekonomi+Cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: GEDGED

Şu arkadaşa da bir kulak verelim...

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/394653/g/SUPER+ECONOMY+Sozde+Ekonomi+Cihazi

Alıntıları Göster
    bunun gibi bir cihazı bir kac kamyonda denedik daha dogrusu biz degil bizi ikna etmek icin yapan kişi bir kac kamyona taktırdı hic birinde bi yakıt degişikligi olmadı hatta bir aracın tesisatı yandı bunun yüzünden cünkü icinde bobin var magnetik etki oluşturmak icin ve iyide akım cekiyor

sonuc olarak kesinlikle hic bir işe yaramıyor vaktinize verdiginiz paraya yazık olur
    netten araştırısanız yurd dışında kamu davası acılmış bir cok firma var insanları kandırdıgı gerekcesiyle

herkese az yakıtsız günler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ecotorq

bunun gibi bir cihazı bir kac kamyonda denedik daha dogrusu biz degil bizi ikna etmek icin yapan kişi bir kac kamyona taktırdı hic birinde bi yakıt degişikligi olmadı hatta bir aracın tesisatı yandı bunun yüzünden cünkü icinde bobin var magnetik etki oluşturmak icin ve iyide akım cekiyor

sonuc olarak kesinlikle hic bir işe yaramıyor vaktinize verdiginiz paraya yazık olur
    netten araştırısanız yurd dışında kamu davası acılmış bir cok firma var insanları kandırdıgı gerekcesiyle

herkese az yakıtsız günler :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar!

Aynı konuda piyasada çok benzer firma var ve hiçbirinin tasarruf yaptığını gösteren bilimsel kanıt yok!

Zaten prensip yapısını bilime dayandırmadan bu tür cihaz satan sahtekarlar türedi her tarafta, bu yüzden dikkatli olmanızı ve bu tür cihazlara para yatırmamanızı tavsiye ederim.

Benzer ürünler hakkında daha geniş bilgi için derlediğim linkler aşağıdadır:
    http://www.turkforum.net/108426-yakit-tasarrufu.html
    http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=20669

Denildiği kadar tasarruf yapsa bu tip keşifler ve cihazlar tüm otomobil üreticileri tarafından hemen uygulamaya konulur. Akıllı olun diyorum.İnanın tecrübe konuşuyor ..hepsi para tuzağıdır!!

Selamlar.Sevgiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: chipstick

Arkadaşlar!

Aynı konuda piyasada çok benzer firma var ve hiçbirinin tasarruf yaptığını gösteren bilimsel kanıt yok!

Zaten prensip yapısını bilime dayandırmadan bu tür cihaz satan sahtekarlar türedi her tarafta, bu yüzden dikkatli olmanızı ve bu tür cihazlara para yatırmamanızı tavsiye ederim.

Benzer ürünler hakkında daha geniş bilgi için derlediğim linkler aşağıdadır:
    http://www.turkforum.net/108426-yakit-tasarrufu.html
    http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=20669

Denildiği kadar tasarruf yapsa bu tip keşifler ve cihazlar tüm otomobil üreticileri tarafından hemen uygulamaya konulur. Akıllı olun diyorum.İnanın tecrübe konuşuyor ..hepsi para tuzağıdır!!

Selamlar.Sevgiler...

Alıntıları Göster
    70'li yılların başında "SİYAH BEYAZ televizyonunuzu RENKLİ yapıyoruz" diye Hollanda'da binlerce (!) kişiyi posta çeki hesabına yatırılacak 25,- HFL karşılığında İÇİ BOŞ bir anten bağlantı kutusu (!) satarak dolandıran bir adam halkın nasıl bu kadar saf olabildiğine şaşırmıştır...

Türkiye'de de bu gelişmeler arkadaşımızın gösterdiği örnekteki gibi normal bir yoldan devam ediyor. YAKINMA varsa VAAD de olacak, yüksek yakıt fiyatlarından şikayet ediyoruz (YAKINMA), bu de piyasada fırsat (VAAD) olarak karşımıza geri çıkıyor.

MIKNATIS
    BOBİN
    PERVANE
    HAP
    SIVI
    JEL

Çok yazıldı ama değişen bir şey olmadı...

• ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [|e$cR£@M|]

;)
    Bu dolandırıılığın onlarca çeşidi çıktı, hatta bazıları "üniversite" onaylıydı. Lütfen bunlara kanmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean_Luc

Bu dolandırıılığın onlarca çeşidi çıktı, hatta bazıları "üniversite" onaylıydı. Lütfen bunlara kanmayalım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar siteye baksanıza hatta faydaları yazan sayfada kullanılan dile bakın.

Uzun vadede aracın motor ömrünü uzatır yani araç 300binde motor isteyecekse 400binde motor isteyecek

daha söylenecek söz kaldı mı ki bu ürün için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.