Şimdi Ara

Yalın Adsl Ankastre Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu yalın adsl için ankastre bağlantısı nasıl oluyor. Türk Telekomdan ekip gelmiş hattı kontrol edip sağlam demişler sonrada aşşagıdan ankastreden bağlantı yapmışlar. gidip ankastre baktığımda sadece dışarıdan ankastreye gelen 2 kabloya benim adsl kablomu bağlamışlar ankastrede herhangibir bağlantı yok. yukarı kattada yalın adsl var ona baktım onun ankastrede bağlantısı vardı. şöyle birşey okudum vodafone net diye tt ekipleri bağlamadan yada yanlış bağlayarak gidiyolarmış ne kadar doğrudur?Bu arada gelen ekip internet 48 saat içinde aktif olur demiş hala bir gelişme yok.

• Bu haberleri duydukca bizde uzuluyoruz.
    Insanin aklina ister istemez, neden herkes isini duzgun yapmiyor? Sorusu geliyor.

Sizin yasadiginiz sorun gibi veya daha farkli bircok yorum okudum ve hemen hemen ayni sorun benimde basima geldi ve cozume kavusamadan 22 gun internetsiz kaldiktan sonra vodadone'u iptal ettirmeye karar verdim.

Standart cevap olacak ama cagri merkezine danisin eger ankastrede sorun tespit edilirse ve bu islerden anlamiyorsaniz elektrikci vs. Size yardimci olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu vodafoneda hala aktivasyon islemi devam ediyor diyo o aktif olsun bi internet gelmezse yarin direk tt merkezi var oraya gidicem sabrımızı test ediyolar

• Vodafone kullanıp tt merkezine gidersen işlem yapmazlar aktivasyon işlemi bittimi sinyal gelir.
  • o bağladiklari şekil bana hic mantıklı gelmedi arastirincada çoğu kişiye aynısını yapmışlar.

• Bezdirmek için ellerinden geleni yapıyorlar hocam yılmadan savaşın

Gelen ekip kablonuzu hazırladım hattınızı bulup bağlantınızı yapın dedi bağlamadan gitti, neden bağlamıyorsunuz dedim türk Telekom hizmeti alsaydınız yardımcı olurdum dedi

Bir resim atın bakalım hocam nasıl bağlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 28 Mart 2016; 13:33:46 >
  • Çözüldü mü sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL2 Modem önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.