Şimdi Ara

YALIN İNTERNET HAT HIZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler şöyle bir sorunum var benim evimin yanında böyle bir direk var
    Bu direkten benim evime internet hattı kablosu geliyor ama evime geldiğinde ankastre denilen kutudan geçmiyor çünkü ankastre yok doğrudan odamın camından içeri giriyor adamlar o gelen kablonun ucuna rj11 jack takmış doğrudan adsl bağlamış buyrun resim
    Şimdi ben bu ana hattan gelen kablonun ucunu kesip cat 6 kablo taksam cat 6 kablonun ucunada rj11 jack taksam olurmu ?? birde olursa hangi renkleri kullanacam

• Brezilya tipi bağlantı, Taylantın sokak telleri gibi buney lan. Yıl olmuş 2017 adamlar direkten geliyor eve. Bence uğraşmayın derim, eğer illada değiştirecekseniz bi bilene gösterin öyle hareket edin. İşin sonu direğe varıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLM
    kesıp cat6 kablo baglamayın hıc faydası olmaz...sızın yakınlarda saha dolabı yok sanırım telefon tellerı ıle geliyor.dırekten ev tesısata verılmeden baglanmıs bu sekıl daha ıyı zayıflama olmaz,cunku tesısatta bazen kablolar eskı olursa hız dusmesı gorulur..
    hattınız adsl veya vdsl dır...yakınlarda saha dolabı varsa sansınız vardır saha dolabı yoksa uzaktan gelırse yüksek hız konusunda fazla yapacak birsey yok..
    modem e gelen hat degerlerınız nedır zayıflama varmı,,, degerler ıyı ıse hıc oynamayın derım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 14 Aralık 2016; 19:45:25 >
  • benimde baglantı yalın ınternet dırek kablo arada spiter olmadan dırek baglanıyor..cunku telefon sınyalı yok ortada..
    sızın dırekten geldıgı ıcın cat6 v.s ugrasmayın cunku mantıgı da yok sınyal de yukselmez..
    yuksek hız gelır t11 v.s saha dolaplarından baglıdır ama modeme sınyal dusuk olasır cunku ev tesıtları bazen eskı veya kabloalr cok ınce olursa sınyal kaybı olusur o zaman modem den ana baglantıya cat5 -6 kablo sınyalı yukseltır...
    sızın sıstemde degısen bısey olmaz
    sızın adsl veya vdsl hızınz kac tanımlı hat degerlerınzı nedır..??
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Hızınızı güncelledim dedi adam beyler iyimi  YALIN İNTERNET HAT HIZ SORUNU
  • sanırım sızın santral epey uzak...hızınız 4 mbps tanımlanmıs.
    hattınız bıraz zayıf gelıyor onun ıcın dusuk tanımlanma yapılmıs kopma sorunu olmasın diye..
    ıyılestırme sızın ordan yapacagınız bırsey yok..
    sadece mh lerını arayıp hatta ıyılestırme ısteyın....
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Aradım adam diyor altyapıdamı iyileştirme hattamı iyileştirme çok fena ........ edecektimde :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    superonline hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten adama demısın hattım zayıf eve dırekten yenı kablo cekıldı cok dusuk ınnernet geliyor ayrıca hat zayıf sizinle ilgisi yok.gelen direkten veya baska yerde arıza var sonucta düzelmek telekomun işi.ızın işiniz dıılkı sonucta onun işi işine gelmemıs demekkı :))
    bazen ekipten kaynaklanıyor bastan savma yapıyor bır daha ıyı dıye gelmıyor..
    bende gecen yıl baska iss gectım en yuksek 51 mbps hız actırabıldım..hattım 100 mbps kadar desteklıyordu...burdakı ekıblere kac defa dedım,bir ara 76 mbps actılar ynlıs oldu dıye kapattılar..sonra ne dedımde 1,5 ay demedıgım kalmadı..ekıbe soyledım santral 50 mbps yukarı hız yok dediler..mh leri ıle gorusun sorunları dedıler baska bısı yapmadıalr cunku telekomda dııldım o an...1,5 ay mh lerı ıle port yoktur desteklemıyordur hep bu sekıl oyalandım sonra en son kapatın ıstemıyorum dedım 5 gun sonra kapanacak dedıler..4 gun telekom mudurluge gıttım baska ıss kullanıyorum mennun dıılım sızden 100 mbps alacagım dedım.teknısyene yonlerdırmede en kararı verdıler hattınız desteklıyor srun yok port musaıt sız kayıt yaptırın yarın acarız dedıler aksam oldudu kayıt yaptırdım ertesı gun aksama yanı 1 gun ıcınde telekom tarafından ttnet lı oldum tekrar subat 2016 bu yana sorunsuz kullanıyorum. 99976 hız tanımladılar..
    yanı ne dıyım bazen ekıb ugrastırıyor bazen aldıgın yer..btk kadar sıkayet yazdım epey zaman gectı baktım degısen bişi yok..abone ıptal yapıldıktan sonra btk den mesaj geldı hattınızı kapattırmıs bulunuyorsunuz.::)).ugrasmak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 15 Aralık 2016; 20:41:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.