Şimdi Ara

Yamaha R6 Ekzantrik Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrba beyler benim sorum şu 2000 model r6 var 2 ay oldu alalı yanlız motorsiklet 2500 1500 devir arasında sağ taraftan zincir sürtmesi yada gevşemiş somunun ses yaptığı gibi ses yapıyor daha yeni başladı. Bizim burada 1 tane tamirci var ekzantrikten diyor acaba ben motora böyle binsem ben 1-2 bin kilometre idare eder mi? motoru yeni aldığım için ilk arızasında 1500 lira vermek istemiyorum tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: axarayliyazz

Mrba beyler benim sorum şu 2000 model r6 var 2 ay oldu alalı yanlız motorsiklet 2500 1500 devir arasında sağ taraftan zincir sürtmesi yada gevşemiş somunun ses yaptığı gibi ses yapıyor daha yeni başladı. Bizim burada 1 tane tamirci var ekzantrikten diyor acaba ben motora böyle binsem ben 1-2 bin kilometre idare eder mi? motoru yeni aldığım için ilk arızasında 1500 lira vermek istemiyorum tşkler

egzantrik değişimi 1500 lira mı hocam?

birde zincirin koptuğunu düşün hocam. egzantriği 500-700 e değiştirebilirsin belki ama motor yığılınca subaplarla piston kavuşunca 3000 e toplatabilirmisin bilmiyorum

www.motosiklet.net
    Yamaha YZF R6 Kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/81949-yamaha-yzf-r6-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: cbrmania

quote:

Mrba beyler benim sorum şu 2000 model r6 var 2 ay oldu alalı yanlız motorsiklet 2500 1500 devir arasında sağ taraftan zincir sürtmesi yada gevşemiş somunun ses yaptığı gibi ses yapıyor daha yeni başladı. Bizim burada 1 tane tamirci var ekzantrikten diyor acaba ben motora böyle binsem ben 1-2 bin kilometre idare eder mi? motoru yeni aldığım için ilk arızasında 1500 lira vermek istemiyorum tşkler

egzantrik değişimi 1500 lira mı hocam?

birde zincirin koptuğunu düşün hocam. egzantriği 500-700 e değiştirebilirsin belki ama motor yığılınca subaplarla piston kavuşunca 3000 e toplatabilirmisin bilmiyorum

www.motosiklet.net
    Yamaha YZF R6 Kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/81949-yamaha-yzf-r6-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

hocam 700 lira işçilik istiyor zincir gergi ve palette 800 e yakın tutuyor

• Hocam zincir koparsa motoru değiştirmen gerekir.
    Ayrıca 1500 tl aşırı fazla. Sadece zincir 200-300 tl gibi birşey ustan senden para koparmaya çalışıyor anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Hocam zincir koparsa motoru değiştirmen gerekir.
    Ayrıca 1500 tl aşırı fazla. Sadece zincir 200-300 tl gibi birşey ustan senden para koparmaya çalışıyor anlaşılan.

hocam bana sadece zinciri değiştirirsek sesi kesmesinin garantisini vermiyor takım değiştirirsek garanti veririm diyor ondan dedim zincir 100 120 lira gergi 350 palet takımıda 350 lira işte
  • quote:

pahalı geliyorsa fiyatı zincir gergi takımını kendin al daha ucuzdan alabilrsen ama ucuz diye dandik mal da alma araştır en iyisine bak motor kısmında dandik mal kullanmaya gelmez hele li r modellerinde ve evet sadece zincirle düzelmez büyük ihtimal zincir sünüp ses yaptığında gergiyi de baya eritmiştir onunda değişmesi gerekir işçilikte artık karşıya kalmış 300 500 normal yani sonuçta racing bi motora biniyorsun herkes tamirini yapamaz parça ve işcilik pahalıdır ama sana tavsiyem yaşı büyük racinglere binilmez 2006-7 aşağısını çok çok çok temz bulmadıkca başına dert acar sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: djkabus46

quote:

pahalı geliyorsa fiyatı zincir gergi takımını kendin al daha ucuzdan alabilrsen ama ucuz diye dandik mal da alma araştır en iyisine bak motor kısmında dandik mal kullanmaya gelmez hele li r modellerinde ve evet sadece zincirle düzelmez büyük ihtimal zincir sünüp ses yaptığında gergiyi de baya eritmiştir onunda değişmesi gerekir işçilikte artık karşıya kalmış 300 500 normal yani sonuçta racing bi motora biniyorsun herkes tamirini yapamaz parça ve işcilik pahalıdır ama sana tavsiyem yaşı büyük racinglere binilmez 2006-7 aşağısını çok çok çok temz bulmadıkca başına dert acar sürekli

hocam baktım fiyatlara almanyada hollandada akrabalar var bakacam artık bi yolunu bulucam olmadı motoru satacam eğer anlıyorsanız motor soğukken hiç bi ses gelmiyor motor ısındıktan sonra sadece 1500 2500 devir arası ses yapıyor onun haricinde ses yok bende ona anlam veremiyorum inş sadece zincirdendir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djkabus46

quote:

hocam baktım fiyatlara almanyada hollandada akrabalar var bakacam artık bi yolunu bulucam olmadı motoru satacam eğer anlıyorsanız motor soğukken hiç bi ses gelmiyor motor ısındıktan sonra sadece 1500 2500 devir arası ses yapıyor onun haricinde ses yok bende ona anlam veremiyorum inş sadece zincirdendir

bitane cbr 600 rr değiştik zincir bolalmıştı sahibi sadece zincir almış gelmiş palette demiştik taktık 1 hafta sonra gene aynı ses geldi 2-4 bn devir arası gaz verip bırakınca sonradan bi daha hem gergi hem zincir değiştik ben değilde babam yaptı değişirse komple değiş yani yoksada sat

• sat onu yaptirirsin baska cikar 14 yasinda r rkimbilir nasil kullandilar 1000 tl asagi ver sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvakkit -- 21 Nisan 2014; 8:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşkler bende satma fikrindeyim zaten ama uygun bi müşteri çıkmadı bakalım artıkk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.