@PelicellTelekom @PelicellTelekomünikasyon 6 aylık peşin paramı aldınız 1 gün kullanamadan 2 haftadır internet yok. başka operatore geçtim. paramı halen yollamadılar. sürekli yazıyorum umurlarında değil. bu operatore geçecekler durum budur girişi de çıkışı da sorun !!! paramı verin 6 aylık peşin istediniz şak diye verdim güvenipte ama siz geri verirken tık yok @PelicellTelekom @PelicellTelekomünikasyon fayik karaer abone no 3400017646 |
yaninete gelecekler.. çıkışı zulüm peşinden koşturuyorlar
-
-
tüketici hakemliği ile beraber suç duyurusunda bulunuyorum. iki kuruş için işi nereye bıraktıklarını peşlerinden nasıl koşturduklarına bakın yazık @PelicellTelekom @PelicellTelekomünikasyon fayik karaer abone no 3400017646
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 23 Temmuz 2024; 9:5:25 > -
4 gün önce bankaya ilettildi diye yalan bile söyleyebilecek duruma gelmişler.. suçduyurusu artık hakk değil de nedir yalan beyan var destek mesajında duruyor @PelicellTelekom @PelicellTelekomünikasyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 23 Temmuz 2024; 12:47:39 > -
ve destek bölümünden itiraf geldi..
yalan söylediklerini itiraf ettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 23 Temmuz 2024; 14:45:16 > -
Gelen yanıtta ücreti neden iade edemediklerini beyan etmişler mi?
-
ilk başta topu sanal pos a bankaya atıyordu sonra sıkışltırınca iyice itiraf geldi. zaten işin aslı o da değil. iadeler anında yansıyor en kötü 1-2 güne kesin yansıyor yeteki bankaya iletilmiş olsun öyle değil. gelen yanıtta 01.08.2024 de iadeniz olacak dedi. cümlen aynen bu. yani bankaya iade etmediklerini itiraf etmiş oldular. yazık bu kadar alçalmak bu kadar düşmek artık eskisi gibi paketler uygunda değil yok birbirlerinden farkları çok da.. yine de merdiven altı mantığıyla devam ediyorlar. buraya da yazıyorum ki insanlar neyle karşılabileceğini görsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 24 Temmuz 2024; 11:50:33 > -
Paranız geri gelir hocam inşallah en kısa sürede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Temmuz 2024; 16:10:48 > -
teşekkürler, inanın ne bereketi kalıyor ne de başka bişi.. ne kadar kolay böyle at koşturuyorlar asıl buna yanıyorum.. yalan söylemek ne kadar da kolaylaştı ve basitleşti böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 25 Temmuz 2024; 10:44:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X