Yıllar sonra memurluğu kazandım göç idaresinde güvenlik olarak çalışıyorum ama memurlukla nerdeyse hiç alakamız yok ve çalıştığım iş hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok yorucu. Yaptığım iş nabza göre şerbet vermeyi ve yeri geldiğinde sert davranmayı gerektiriyor ve ben fıtratım gereği çok zorlanıyorum. Kamu mezunuyum tekrar kpss hazirlanmak da çok zor geliyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bu konuda ne tavsiye edersiniz psikolojim bozuluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enforcer90 -- 22 Mart 2022; 23:29:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çalıştığım iş fıtratıma aykırı ve çok zorlanıyorum
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Psikolojik destek alabilirsiniz işinizi nasıl seversiniz nasıl baş edersiniz bunlar için ama mesleği bırakmayı düşünmeyin derim fıtrat filan bunları boşver açlık işsizlik daha kötü hiçbir fıtrat ona dayanamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki daha önceki yazılarımı görmüşsünüzdür yaklaşık 15 yıldır psikolojik anlamda üst üste olaylar yaşadım hiçbir donemim iyi geçmedi tam dedim memur oldum biraz rahat edicem ama bu sefer de böyle oldu
Maaşını işine göre harca git alkol hiç, vücut geliştirmeyle uğraş ve gez toz kafanı dağıt. Senin yollarından bende geçtim ama dışarıda özel sektörden kat kat iyidir emin ol. Tekrar kpss ile uğraşma her şeye yeniden başlayacaksın insanda ne moral ne azim ne de sabır kalır.
Psikolojik ilaçlar kullan derim güçlü olanlarından kafayı takmanı engeller. İşe iyice adapte olunca bırakırsın. En kötü 9-10 k maaş alıyorsundur özelde kimse vermez bunu bardağın dolu tarafından bak. Ben özel bir şirkette asgari ücretle başlamıştım işten çıkardılar şimdi tekrar sıfırdan iş kovalıyorum zor valla çok zor keşke yerinde olsam.
-
Hocam zaten tek iyi tarafı özelden iyi olması ve ayrıca dediğin gibi 9 bin 10 bin falan almıyorum 6300 alıyorum ve psikolojik ilaçlar kullanırsam yan etkisi olacağı için ve sistemde görüneceği için sıkıntı oluşturur. Öyle bir durumdayım ki ne söylesem boş. Vardiyayı bitirene kadar akla karayı seçiyorum.
Dostum yaşını bilmiyorum eğer başarabilirsen kpss-a bakabilirsin. Kamu mezunusun ve yaptığın işle bir alakası da yok, ayrıca isteyerek de yapmıyorsun bunun için biraz daha çabalayıp farklı alanlara yönelmelisin.
-
Hocam ben sekiz yıldır uğraşıyorum hem önlisans hem de lisans kpssye girdim ayrıca bir sürü mülakata girdim lisans kpss çok zor. Bırak iyi puan almayı yetmişi bile geçemiyorum.
Anladım hocam. Lisana evet genel olarak ön lisansa göre daha zordur. Zaten iyi bir puan alamadığın zaman olacağın meslekler polis,asker,katiplik,gardiyanlık vs.
-
Bende senle ayni durumdayim ozel hastaneden yazdirirsan sistemde gozukmuyor. Polis asker alayi oyle yapiyor. 4c li misin ? Aslinda saglam bir rapor alsan geri hizmete veya baska goreve kaydirma olur kamuda
Bir de o kadar ilan çıkıyor ama hiç lisans yok hep lise alıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enforcer90 -- 3 Nisan 2022; 5:6:12 >
4bli sözleşmeli personelim. Askeri personel değilim güvenlik görevlisiyim ve çalıştığımız birimden dolayı geri hizmet gibi bir şey olacağını zannetmiyorum zerre kadar memurlukla ilgimiz yok sadece ismimiz memur. İlaç kullanmaktan ziyade psikoterapi almayı düşünüyorum çünkü ilaçlar büyük ihtimal yan etki yapacak ve işteyken beni zorlayacak diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun,
İyi kötü bir işin var , hem de memurluk..
Özel sektör kurtlar sofrası
Dişini sık, yatırım yap.
https://forum.donanimhaber.com/isten-cikardilar-sigortam-hemen-biter-mi--152413477#152416336
Dogru kurtlar sofrasi bak ne oldu
Memurluk demeye bin şahit ister, sabahtan akşama kadar mültecilerle uğraşıyoruz bir düzen yok bir sistem yok sürekli karışıklık gerginlik
Anlıyorum hocam.
Seni bire bir tanımıyorum , o yüzden ne söylesem afaki kalır.
ancak işi bırakıp, rahatlıkla iyi bir iş bulabilecek seviyeye getirmişsen kendini bırak.
onun haricinde dişini sıkmaktan başka çaren yok.
bırakınca her şey toz pembe değil.
Normalde memurluk özele göre nispeten rahat olur, birim ve kurum değişikligi olur, görevde yükselme, geçici görevlendirme falan olur ve işler genelde belli bir prosedürde ve sistemde işler. Ama bizim burda böyle bir şey yok. Her gidişimde acaba bugün nasıl geçecek diye gidiyorum.
çalışmak zordur.
istifa ediniz
günlük yapabileceğiniz günde 6 saati geçmeyecek işler yapınç
-
hocam işiniz nedir
-
Allah kolaylık versin dostum insanın sevmediği işte çalışması çalışmak zorunda bırkılması harbiden zorrrrr...
ancak benim gib yaşayan bilirr....
-
Kurum içi unvan değişikliği ya da görevde yükselme sınavına kasın hocam. en kolay yolu bu.
Benzer içerikler
- zorunlu staj yanarsa ne olur
- kimliğimi iptal ettim ama buldum
- iptv fiyat
- hayattan soğumak
- sevgilinin geçmişini kafaya takmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X