Şimdi Ara

yardım... makina açılırken çok bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı ilk aldığım sıralarda böyle bir sorun yoktu. bir ay oldu alalı. şimdi açılırken çok fazla bekleme yapıyor neden olduğunu anlayamadım.aslında bu hale şu sebepten geldi sayılır. bilgisayar hp pavillion 5157 hdd tek parçaydı bir türlü bölemedim partetion magic falan bir işe yaramadı. bunun nedeninide anlamış değilim. sonra xp kurmayı denedik . kurulum esnasında takıldı. kurcalarken bilgisatar tamamen göçtü. bende bölmekten vaz geçtim recovery i takıp bilgisayarı sıfırladım ilk başlarda gene normaldi ama şimdi çok geç açılıyor. bunu nasıl düzeltirim. arkadaşın biri hdd takılıyor dedi olabilirmi? partetion magic i yapmaya çalışan başka bir arkadaş ta aynı şeyi söylemişti . lütfen yarımmm. yoksa teknik servisemi gitmeliyim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serverbedi -- 10 Haziran 2006; 17:34:50 >

• sistemini bilmiyorum ama benim de seninkine benzer bir sorunum vardı program ekle kaldırdan nividia sürücüleri içinden ide driverini kaldırdım sorun düzeldi.yani donanımlardan birini tanıyamıyor olabilir donanımlardan biri yuvasına tam oturmamış olabilir bios ayarlarını bi incele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.