Bildirim
yarı otomatik tavsiyeleriniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Corolla sorunsuzluk abidesi harika bir otomobil.
Yalnız 0 alacaksanız dünya para istiyorlar.
2. elde iyi bir seçenek olabilir. -
muti mod coralla muazzam mı??? eminm,s,n,x multi mod toyotolar pek tutulmuyo da... -
yarı otomatiklerde en iyi citroen galiba sonra peugeot sonra opel ve en son toyota geliyor. -
fluence edc bir yıldır kullanıyorum memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Brky06
fluence edc bir yıldır kullanıyorum memnunum.
Edc ve Dsg tektir ;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
toyotanın sorunsuzluğu dogru da toyotanın multimode şanzımanına sorunsuz demek için insanın gerçekten marka fanatiği olması gerek. multimode şanzıman ile ilgili şu an yargıda devam eden davalar var, merak eden varsa google a baksın bulur multimodezedeler diye web sitesi açtılar toyotanın şanzımanında yokuş kalkış desteği yok (var diyen marka fanatiği varsa web sitesini incelesin toyota müşteri hizmetlerini arasın, olmadığını toyotanın kendiside söyleyecektir size, daha önce bir fanatik bir tarafını yırtmıştıda var diye ben yazayım dedim )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 18 Mayıs 2012; 11:43:07 > -
Tiptronik toyota yaris aracımız var. Henüz sorun çıkarmadı ama vites geçişlerini çok hissettiriyor.
fiatın dualogic i gayet iyi, test etme fırsatım olmuştu. opel in easytroniğinde çok şikayet var, dikaktli olmak gerekiyor.
fordun ve mazdanın manuelleştirilmiş tam otomatik şanzumanları da gerçekten çok keyifli ve konforlu. Tavsiye ederim
Diğer araçlar hakkında bilgim yok. -
gerçekten kafam karışık umarım doğru bir karar verebilirim corollada vites geçişlerinde sıkıntı var deniyor ve kalkışlarda özellikle yokuşta sanırım vazgeçip dsg jetta alıcam böyle giderse mesajımı cevaplayan tüm arkdaşlara teşekkür ediyorum... -
merhaba fluence aslında çok hoşuma gidiyor ama yol tutuş biraz sıkıntılı diye duydum dogrumu siz daha iyi bilirsiniz tabi bir de aracınızda cruise control var mı açıkçası otomatik olcaksa bence cruise control da gerekli bir özellik diye düşünüyorum donanımda std alarak sunuluyordur umarım, çok teşekkürler... -
Citroen olabilir madem corolla bakıyorsunuz c4 e de bakabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomotiv mühendisi hocam tüketici mahkemesinde bilir kişilik yapıyor, yarı otomatikler için en az sorun çıkara peugeot ve toyota olduğunu söyledi.Ayda yılda
bir denk geldiğini söyledi, en çok ta opelle karşılaştıklarını söylüyor.Peugeot içinde vites geçişlerini biraz hisettiriyor bunun dışında problem yok gibi bence,
toyota kullanmadım ama pekte kötü diyen duymadım. -
Triptonik yarı otomatik şanzımanlı araçlarda şanzımanlara servisler tarafından vites geçişleri iyileştirilmesi için yazılım atılıyor
Yazılım ile birlikte vites adaptasyonları yapılıyor bunu dikkate alınız
Servisinize bakıma gittiğinizde Şanzıman kalibrasyonu isteyin servisinizden aracın vitesi hissettirerek atması sorunu muhtemelen aşacaksınız... -
İkinci el yarı otomatik almak bence çok riskli. Ben tam otomatik tercih ederdim Sedan şartınız yoksa İ30 dizel çok iyi bir seçenek olur bagajıda epey büyük.
Tam otomatik biraz çok yakar ancak problemsidir, konforludur. Yarı otomatiklerin bakım maliyeti baskı balata değişim km ve fiyatlarınıda bir araştırıp buna göre kararınızı vermenizi tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: canercelik06
gerçekten kafam karışık umarım doğru bir karar verebilirim corollada vites geçişlerinde sıkıntı var deniyor ve kalkışlarda özellikle yokuşta sanırım vazgeçip dsg jetta alıcam böyle giderse mesajımı cevaplayan tüm arkdaşlara teşekkür ediyorum...
Tam isabet olur..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X