Şimdi Ara

Yarın hoşlandığım kız ile buluşacağım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın hoşlandığım kız ile buluşacağım. Çok heyecanlıyım. Neler yapmalıyım ve neler söylemeliyim? Karşı cins ile ilk buluşmam. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Lütfen dalga geçmeyin. Teşekkürler.

• Kendin ol ve kasma kendini yeter.
  • Öncelikle sakin ol. İlla özel bir konu bulup konuşacağım diye kendini şartlandırma. Konuşmalarında ufak espiriler yap. Konuşurken kızın gözlerine bak, dinlerkende aynı şekilde.Göz teması çok önemli. Onu dinlerken yüzünde hafif bir tebessüm olsun. Çok ciddi tavırlar sergileme. Gazan mübarek olsun arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

Öncelikle sakin ol. İlla özel bir konu bulup konuşacağım diye kendini şartlandırma. Konuşmalarında ufak espiriler yap. Konuşurken kızın gözlerine bak, dinlerkende aynı şekilde.Göz teması çok önemli. Onu dinlerken yüzünde hafif bir tebessüm olsun. Çok ciddi tavırlar sergileme. Gazan mübarek olsun arkadaşım.

+

Kızın ilgi alanına girecek konulardan konuş.Ona kendisinin önemli oldugunu hissettir. Şımart ama fazla değil.Bol bol güldür .Kızlar güldüren erkeklerden çok hışlanırlar.

• Benim de yakın zamanda böyle bir görüşmem olucak... hayırlısı bakalim..
  • ben insanlarin gozlerinin icine bakarak konusamiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ben insanlarin gozlerinin icine bakarak konusamiyorum :(

ben de gözünün tam çatına bakarım insanların bi süre sonra rahatsız oluyolar. hele tartışırken filan çok deli psikolojik baskı oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Join ~

Yarın hoşlandığım kız ile buluşacağım. Çok heyecanlıyım. Neler yapmalıyım ve neler söylemeliyim? Karşı cins ile ilk buluşmam. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Lütfen dalga geçmeyin. Teşekkürler.

kardes ne kadar önemsersen o kadar batarsın aha benden soylemesi kendin ol herşey olucagına varır

bir de burdaki tespitlerin cogu dogru bir bak istersen

http://inci.sozlukspot.com/w/entel-necmi-den-k%C4%B1zlar%C4%B1-k%C3%B6pek-etme-dersleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 22 Temmuz 2010; 16:09:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ben insanlarin gozlerinin icine bakarak konusamiyorum :(

Benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Kendin ol ve kasma kendini yeter.

ve birde ona değer verdiğini düşündüğünü hissettir ama içinden önemseme :D
  • bildiğim tek şey : asla önceden plan yapma. plan derken şuraya gideriz burda otururuz değil. gelince böyle yapayım böyle söyleyeyim cevap verirse bende böyle yapıyim elimi beline atıyim değil !! o anda nasıl gelişiyorsa öyle yap. sadece yanına yeterli parayı al ve nerede buluşacağına bağlı olarak nerede oturacağınıza ne yapacağınıza karar ver.

panik yapma kankanla buluşuyormuş gibi git ama kankanı sevdiğini düşün. şık olucam diye b..unu çıkarma. normal spor giyin derim. saça asla jöle kullanma.
    elinden tutmayı eksik etme

iltifatlarla ağzına et ayrılırken de gözlerine bakarak.

çok güzel bir gündü teşekkür ederim flan de. en son normal bir arkadaş gibi sarıl . sonra ellerinden tutarak gözlerinin içine bak .sadece bak . tepki alırsan yavaş yavaş yaklaş ve hafifce dudağına öpücüğü kondur. tepki almazsan yine aynı şekilde yaklaş ve yanaklarından öp.

kız seni unutmayacaktır. msn face telefon her neyse eksik etme bi şey yazdığı an cevap yazma diyolar ama öyle değil bence hemen cevap versen daha iyi tepki alırsın (eğer gerçekten seviyorsan !) vs.vs.

hadi goçum başarılar.

seminerlere beni de yaz : gkayaalp

böyle bir cevap yazma şansını bana verdiğin için seni arkadaş olarak ekleyeceğim

• Bu buluşmayı kendin olarak ayarladığına göre kendin gibi davranarak da ilerletebilsin.Üstteki arkadaşın dediği gibi yeterli paran olsun o önemli.
  • kasma kendini. ve sakın hava olsun diye yalan yanlış palavralar uydurma. beceremezsen sonunda batarsın. ara ara gözüne bak. ve tebessüm et..
  • Bir programda vardı bu, konuşurken karşıdakinin gözüne bakın ancak bunu sürekli yapmayın, arada gözlerinizi başka tarafa çevirin. Bir de gözünüz çene altında bir yerlere kaymasın.
  • Kizi guldurmeliyim diye sartlanip her bir olay ve konudan olur olmadik komiklikler cikartmaya calisma.
    Kizi dinlemeyi bil, anlattiklarini onemsediginden kesinlikle emin olsun, birseyler anlattiginda gozlerinin icine bak ve "dinle".
    Erkek oldugunu unutma, yilisik olma, sempatiklikle bu dengeyi kurman cok onemli, ilk maddemde belirttigim gibi komikligin dozunu abartma, unutma ki yerinde yapilan "tek" espiri bile senin onun gozunde ki mizah anlayisini tavan yaptirtabilir.
    Kiz kendini senin yaninda guvende hissetmeli, bunu astim kestim tavirlariyla hissetiremezsin, aksine daha kotu bir hale sokarsin. Davranislarin, tavirlarin, soguk kanliligin ve olgunlugun ile hissettireceksin.
    Ne olursa olsun hesap odetme.
    Onun yanindayken cevrende ki guzel kizlara kitlenip kalma, eger onun yanindaysan bu olay sevap sayilmaz =)
    Birseyleri abartarak konusma, yalan soyleme. Emin ol anlar ve herseyi bitirir.

Bu hususlar dogrultusunda kendin olmayi basarabiliyorsan korkun olmasin.

• Kızı dinlemeyi bil, kızlar dinleyici erkeklerden hoşlanırlar, komik ol şaklaban olma, kıza farklı bir dünyadaymış hissi ver, örneğin egzantrik filmlerden bahset ilgisini farklı yönlere çek. Bu maç senin olsun gerisini rahat alırsın.
  • arkadaş konuyu dün açmış bugün buluştu mu acaba noldu gelip anlatmamışta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.