25 yasında babamdan aldıgım yetim aylıgım kesilecek.eger kalırsam taa 30 yaşında mezun oluyorum o zamana kadar kimse beni idare etmez.mecburen okuldan ayrılıp başka bi şehre yerleşeceğim orda kendime 0dan bir hayat kurarım |
yaş 24 eger bu yıl kalırsam tıpı 3.sınıfta bırakmak durumundayım

-
-
hocam okulu bıraksan daha mı iyi. 30 yaşında atanacaksın en azından
-
üç kere okudum, başlığı da içeriği de hala anlamadım. bu sene de kalırsan nasıl 30 yaşında mezun oluyorsun, tekrar tıp kazanabileceğini mi düşünüyorsun
-
hocam suanda kyk burs + bir vakıftan 750tl burs alıyorum.
eger kalırsam kyk krediye dönecek
750tl m kesilecek
maaşım 24ü doldurdugum an anneme devrolacak.hani taylandda falan kaplanın önüne zayıf köpekleri öğün yemegi olarak atıyorlar ya ona döneceğim
-
kalırsam 25 yaşında 3.sınfı tekrarlayacagım
okul bittiğinde 29 oluyorum
-
6. Sinifta zaten asgari alacaksın hocam. Bu sene 4. Sınıfa geçsen yetim aylığını yine alıyorsun sanırım. Sadece 5. Sinifta parasiz kalıyorsun. O seneyi de bir şekilde idare edemez misin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam durumun zordur anlıyorum. Yaşamayan bilmez elinden geleni yapıp bırakmamaya çalış bence. Sakın birakma hatta kazanması ayrı dert 3. Sınıfa gelmesi ayrı dert.
Hocam niye çalışmadınız ki ders
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradaki bazı laf oyunu yapıp alay edip kafa bulmaya çalışan şahısları dinleme
Okulu ne olursa olsun bitirmeye çalış
Sakın bırakma
3 sene sonra zaten hayatın kurtulacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostlarım 4.sınıfa geçtim 65 ortalamayla. bir vakıfta burs bağladı kyk bursunun yanında( yani 2 vakıftan toplam 1550tl alıyorum). epey nefes aldırdı bu durum bana.
6da da asgari ücretim gelecek inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Ferguson -- 1 Ekim 2023; 20:42:31 > -
Hayırlı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adiniza cok sevindim hocam
-
dhde sevindigim tek sey
-
Tebrikler.
Hocam 5.sınıfta aksilik olursa en kötü kyk kredisi çekersiniz veya o da olmadı bir şekil bir akrabanız üzerinden kredi çekin zaten doktor olduktan sonra rahat rahat ödersiniz.
-
hocam umuyorum bir aksilik olmaz.zaten içkisi sigarası dışarda para harcaması olan biri değilim
hepinize teşekkürler bu arada
En Beğenilen Yanıtlar

dostlarım 4.sınıfa geçtim 65 ortalamayla. bir vakıfta burs bağladı kyk bursunun yanında( yani 2 vakıftan toplam 1550tl alıyorum). epey nefes aldırdı bu durum bana. 6da da asgari ücretim gelecek inşallah. |
6. Sinifta zaten asgari alacaksın hocam. Bu sene 4. Sınıfa geçsen yetim aylığını yine alıyorsun sanırım. Sadece 5. Sinifta parasiz kalıyorsun. O seneyi de bir şekilde idare edemez misin
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X